Spørgsmål og svar om Spotify (bredbånd & TV)

Få svar på de mest stillede spørgsmål om Spotify

Spørgsmål og svar

Spotify er en af de hotteste musiktjenester med adgang til millioner af sange. Her kan du finde dine yndlingsmusikere og tidens største hits – og høre det lige så tit du vil på alle dine enheder. Du kan oprette dine egne playlister og dele dem med alle dine venner.

Du kan læse meget mere om Spotify Premium på Spotifys egen hjemmeside

Du aktiverer din Spotify Premium gennem vores Selvbetjening. Vi sender dig en mail med dit link til Selvbetjening på den dato, du kommer online med dit nye Telia-abonnement – hvorefter du nemt kan aktivere dit Spotify Premium. Hvis du har mistet mailen kan du blot logge dig på Selvbetjening her, og følge oprettelsesflowet under fanen ”Aktiver Spotify Premium”.

Gå til selvbetjeningen

Du kan se i guiden her, hvordan du gør

Hvis du har et login i forvejen kan du fortsætte med det og dermed beholde alle dine playlister og apps. Hvis ikke, kan du oprette et login under aktiveringen af Spotify.

Du vil kun skulle oprette ét login, som vil være det samme på alle de afspillingsenheder, du bruger Spotify Premium på.

Gå til selvbetjeningen

Hvis du har mistet dit login til Spotify Premium kan du via din Spotify Premium-afspiller bestille det gensendt til den mailadresse, du opretter dig med.

Spotify kræver normalt et Facebook-login så du har med stor sandsynlighed brugt dette tidligere, når du loggede på.

Med Telia behøver du ikke et Facebook-login - men kan vælge dit eget brugernavn og adgangskode, når du aktiverer. Hvis du har valgt dit eget brugernavn skal du logge på med dette for at få adgang til Spotify Premium, og ikke som tidligere med dit Facebook-login.

Du kan bruge Spotify Premium på din pc, tablet og smartphone. Dermed kan du også tage det med dig alle steder - du skal bare have adgang til et netværk, som du kan bruge data på (enten WiFi, 3G, 4G eller fast bredbånd).

Hvis du bruger Spotify Premium på din smartphone eller tablet skal du være opmærksom på, at dit dataforbrug tages fra din datapakke. Hvis du bruger Spotify Premium i udlandet skal du være opmærksom på, at dataforbruget kan blive dyrt, hvis du ikke er på WiFi.

Dit Spotify Premium-abonnement fortsætter til 79 kr./md. (normalpris 99 kr.) Du kan når som helst afmelde det via Selvbetjeningen.

Du opsiger Spotify Premium ved at logge på Selvbetjeningen og gå ind under fanen ”Tilbud lige nu”. Her kan du fravælge Spotify produktet, og så snart du har godkendt dette, vil du modtage en dato for hvornår Spotify Premium er opsagt.

Har du Spotify Premium inkluderet i dit abonnement i 12 måneder, opsiger du til udgangen af kampagneperioden.

Har du Spotify Premium via Telia som tillægsservice til 79 kr. pr. måned er der 30 dages opsigelse.

Hvis du opsiger dit bredbåndsabonnement hos Telia opsiges dit Spotify Premium automatisk. Du vil forsat kunne benytte Spotify Free-versionen på din pc men du mister Premium-fordelene.

Ja, det kan du sagtens. Hvis du har et Spotify Premium eller Unlimited-abonnement skal du dog opsige det først.

Du kan se i guiden her hvordan du gør