Spørgsmål og svar om Storytel

Aktivering

Når du har bestilt Storytel kan du aktivere det via dette link. Når du klikker på linket vil du blive bedt om at indtaste dit telefonnumer (det telefonnummer som du har via dit Telia abonnement). Du skal også angive om du allerede er kunde hos Storytel eller ny kunde hos Storytel. Hvis du er ny kunde, vælger du selv dit brugernavn og adgangskode, som du efterfølgende bruger til at logge på Storytel. Har du allerede en Storytel konto, så indtaster du eksisterende bruger navn og adgangskode. Det gælder uanset, om du tilgår Storytel via din computer, tablet eller mobil.

Funktionalitet

Storytel giver dig mulighed for at nyde lydbøger overalt. Du har friheden til både at lytte til Storytel på farten via Storytel app'en (mobiler og tablets), derhjemme på computeren via www.storytel.dk. Du benytter det samme login og kan tilknytte op til fire enheder (mobil, tablet, PC osv.).

Vælg den bog du gerne vil lytte til og klik så på "download til offline". Ligger oppe i højre hjørne under "mere" som er symboliseret med tre små prikker.

Du kan udskifte offline bøger så ofte du vil- du kan have max 5 bøger i offline-tilstand og bare skifte dem ud, som det passer dig. Man skal være online, når man skifter sine bøger ud.

Nej. Storytel giver frihed til at vælge, hvor og hvornår man vil hører lydbøger, men kontoen er personlig og tillader derfor kun én samtidig bruger.

Storytel signalet justeres automatisk baseret på din datahastighed. Det vil sige, at jo større hastighed, du har, jo bedre kvalitet kan du høre Storytel i. Husk i øvrigt at bruge wifi, når det er tilgængeligt, så du ikke bruger unødigt data på mobilen.

Ja, men husk at ligge bøgerne i offline tilstand, så du ikke bruger unødige penge på data i udlandet.

Cirka 550 af bøgerne i Storytel kan du både lytte til og læse når og hvor det passer dig. Vi arbejder på højtryk på hele tiden at udvide sortimentet.

En konto hos Storytel er personlig. Du kan lytte til bøger både offline og online, men der kan altså kun være én, der lytter ad gangen. Også offline bøger, uanset om der anvendes Storytel App eller Storytel's hjemmeside, kan kun én være logget ind af gangen.

Du kan fuldstændig selv bestemme, hvilke typer af enheder, du tilknytter din Storytel konto. Man kan lytte ligeså tosset man vil fra alle typer af enheder, hvor Storytel er tilgængeligt, og du bestemmer selv kombinationen af enhederne.

Du kan finde alle bøger i vores app og på vores site: storytel.dk . Her kan man søge under Kategorier eller Bogtips og finde nyheder og populære titler - og bøger til både store og små ører.

Abonnement

Når kampagneperioden slutter, begynder de månedlige betalinger helt automatisk, så du ikke behøver gøre noget. Se de aktuelle priser på telia.dk

Der er ingen opsigelsesfrist. Du kan afmelde Storytel ved at sende en SMS med teksten STORYTEL STOP til 80105, eller afmelde via Selvbetjening, når du er logget ind med NemID.

Man kan godt få Storytel på markedet for 99,- men du kan ikke få Storytel GRATIS eller til reduceret pris medmindre du er Telia kunde

I første omgang er det en god ide at sikre sig, at brugernavn og adgangskode er skrevet korrekt. Oplever du stadig problemer, kan du kontakte kundeservice på 80404040 - så hjælper vi dig videre.

Dataforbrug

Når du ser Storytel på farten på mobil, tablet eller via en bærbar computer, skal du være opmærksom på, at du bruger data. Husk derfor at logge på wifi, når det er tilgængeligt. På den måde behøver du ikke bruge unødig data. Hvis du bruger data benytter Storytel ca. 20-25 Mb/time. Og en bog på ca 10-15 timer fylder omkring 200-300 Mb i lagringsplads.

Nej, bogen vil ikke stoppe. Når du har brugt din datapakke, sætter Telia blot hastigheden ned til små 120 kbit/s. Det betyder du stadig har dataforbindelse. Hastigheden er stadig høj nok til at kunne lytte til Storytel. Du bliver også advaret når dit dataforbrug er lige ved at være brugt op og tilbudt at købe ekstra data pakke.

Benchmark

Storytel er en lydbogstjeneste hvorimod Mofibo er en e-bogstjeneste. Selvom du også kan læse e-bøger via Storytel så er dens primære funktion at du i diverse brugssituationer kan lytte til en bog imens du laver noget andet