Telia Tirsdag

På denne side finder du hjælp og vejledning til Telia Tirsdag.

På denne side finder du hjælp og vejledning til Telia Tirsdag.

Spørgsmål og svar om Telia Tirsdag

Telia Tirsdag kan bruges til alle ordinære forestillinger og pladser. Det er altså kun til forpremierer og særforestillinger det ikke kan benyttes.

Du kan bestille en kode fra onsdag ugen før og op til og med den tirsdag hvor du ønsker at gå i biografen med Telia Tirsdag.

Koden gælder til og med den næstkommende tirsdag. Du kan tidligst bestille en kode onsdagen før den tirsdag hvor du ønsker at gå i biografen.

Billetterne kan kun hentes den dag du skal i biografen (om tirsdagen). Vær opmærksom at nogen biografer tillader pladsreservation flere uger før en forestilling – men billetter kan altså kun hentes den tirsdag hvor du skal i biografen. Så vær sikker på at din reservation ikke udløber inden.

Ja du kan reservere plads via kino.dk eller den biograf du ønsker at besøge. Vær opmærksom at nogen biografer tillader pladsreservation flere uger før en forestilling – men billetter kan altså kun hentes den tirsdag hvor du skal i biografen. Så vær sikker på at din reservation ikke udløber inden.

Du melder afbud ved at sende AFBUD til 1220 (koster alm. SMS takst). Vi skal have dit afbud senest kl. 14.00 om tirsdagen – så kan en anden nemlig nå at få glæde af koden.

Glemmer du at melde afbud og koden ikke bruges, forbeholder vi os ret til at opkræve et gebyr på 25 kr.

Du kan hente billetterne hele tirsdagen frem til filmen starter. Hvis du har reserveret plads i biografen kan de forlange at de afhentes 30-45 minutter før forestillingen starter, dette fremgår når du reserverer billetterne.

Vis sms'en med linket til personalet ved skranken i biografen så registrerer de den manualt via linket så du kan få dine to billetter for éns pris.

Kan din mobiltelefon ikke vise stregkoden taster biografen manuelt det 15-ciferede nummer der står i sms'en.

Alle med en iPhone, Android smartphone eller Windows Phone kan hente og bruge app'en. Det er dog kun Telia privat kunder med et mobil eller mobilt bredbånds abonnement der kan bestille en kode.

Vi har samlet biograferne i et kort. Se kortet her.