Aktiver Telia TV hos Telia

Aktivering af Telia TV hos Telia

Se dine tv-kanaler via Telia TV app'en – også på den store skærm derhjemme med Apple TV 4. generation, Airplay eller Chromecast.

Det er en god idé at læse hele denne guide igennem, før du trykker dig videre.

Sådan aktiveres Telia TV

1. Du modtager en e-mail fral fra Telia med et personligt link til aktivering
  2. Tryk på linket og tjek, at der er sat kryds i "4ONE - 0 kr/md" TV pakken - det er nemlig den du har med kvit og frit i dit abonnement
  3. Tryk "næste" i bunden af siden
  4. Udfyld Fornavn, Efternavn, Vejnavn, nr., Postnummer, By, E-mailadresse og Mobilnummer
  1. Sæt flueben i "jeg accepterer betingelserne" nederes på siden og tryk "næste"
  2. Tjek at beløbet i "din bestilling" er kr. 0. og sæt flueben i "vejledning om fortrydelsesretten" og tryk "Køb nu"
  3. Du har nu aktiveret din adgang til Telia TV og får en e-mail med dit brugernavn og kodeord
  4. Download Telia TV app'en, vælg 'konto' og log ind