Hjælp til TV i flere rum

Hjælp til TV i flere rum

Har du mere end ét tv i hjemmet kan du bestille op til to ekstra tv-bokse til dit Telia TV-abonnement. Dermed bliver det muligt at få Telia TV til op til tre tv-apparater pr. abonnement. De tv-pakker du vil have tilgængelige på dine ekstra tv-bokse, vil være de samme som du har bestilt til din hovedboks.

Det er kun muligt at bestille standard tv-boksen som ekstraboks – ikke tv-boksen med harddiskoptager. Vær opmærksom på at HD kanaler kræver større båndbredde op til 8 Mbit. Har du ikke mulighed for at trække HD kanaler vil du ikke kunne se disse kanaler.

Installation

Ekstra boksene installeres på samme måde som hovedboksen. Vær opmærksom på, at hver boks skal forbindes med gateway’en med et netværkskabel. Med boksen følger kun et kort netværkskabel. Skal boksen stå i et rum langt fra gateway’en, skal du derfor anskaffe et netværkskabel, der har den nødvendige længde.

Download Telia Quickguide (PDF)

Sådan får du Tv i flere rum 

Du kan bestille Tv i flere rum i forbindelse med din bestilling af Telia TV. Har du allerede Telia TV kan du bestille ekstra tv-bokse til Tv i flere rum på Mit Telia.