Bevæg dig mere i hverdagen

Lev et sundere liv uanset, hvor du er. En sund livsstil handler nemlig ikke kun om fitnesscentre, kettlebell swings eller 8 kilometers løb før frokost. Det handler om at gribe hver eneste lille mulighed, der byder sig og bruge den aktivt.

Apple Watch Series 5 gør det legende let og sjovt at bevæge sig lidt mere i hverdagen. Og med et eSIM og et ONE mobilabonnement fra Telia kan du ovenikøbet lade mobilen ligge derhjemme og opleve den totale frihed.

Kom i gang med 3 enkle trin

• Apple Watch Series 5 fra kun 89 kr./md
Hold øje med din sundhed og aktivitet med et Apple Watch. Vælg mellem to størrelser: 40 mm og 44 mm.

• ONE mobilabonnement – alt i ét
Få fri data, tale og sms/mms i Norden & Baltikum samt 16 GB data i EU med et ONE mobilabonnement.

• Aktivér eSIM på dit Watch – og få de første 3 måneder til 0 kr.
Få den ultimative frihed ved at tilkøbe et eSIM til dit ur. Så kan du lade mobilen ligge derhjemme – og stadig bevare forbindelsen.

Fri – men altid forbundet

Med Apple Watch Series 5 har du bogstavelig talt det hele lige ved hånden. Og du opnår den ultimative frihed ved at tilkøbe et eSIM til dit ONE mobilabonnement. Lige nu får du de første 3 måneder til 0 kr.

Så kan du roligt lade mobilen ligge i omklædningsrummet eller glemme den derhjemme – og stadig modtage opkald og sms’er, høre musik og tracke din træning. Med eSIM er dit ur nemlig ikke længere afhængig af, at din iPhone er inden for rækkevidde. Så slip mobilen, nyd friheden – men bevar forbindelsen.

Sundhed er meget mere end træning

Apple Watch Series 5 er perfekt til dig, der ønsker at holde øje med din sundhed – både indeni og udenpå. EKG-appen viser dig din hjerterytme og giver dig besked, hvis den afviger fra din norm. Noise-appen fortæller dig, hvis støjniveauet omkring dig er for højt. Og Breathe-appen guider dig igennem de små, vigtige pauser i hverdagen. Det er bare nogle af de apps, der hjælper dig med at holde dig sund.

Alt tæller

Apple Watch Series 5 er den perfekte motivator og træningsmakker – også hvis din ’træning’ begrænser sig til husligt arbejde, eller din arbejdsplads er dit ’fitnesscenter’. De tre aktivitetscirkler viser fx din kalorieforbrænding, hvor lang tid du har trænet/bevæget dig, og hvor mange minutter pr. time du har stået i stedet for at sidde stille. Alt tæller. Udfordr dig selv eller dine venner – så bliver det lidt sjovere at tage trappen og at arbejde stående ved hæve-sænke-bordet.

Vil du vide mere om Apple Watch? Så læs vores blogindlæg Apple Watch overrasker: 5 funktioner, du måske ikke kendte og 5 funktioner i Apple Watch, der gør nemt at bevæge sig mere

Spar endnu mere med Telia Recycle

Aflevér din gamle smartphone i Telia-butikken, når du køber dit Apple Watch – så får du det endnu billigere.


Og vidste du, at urkasserne i Apple Watch Series 5 for første gang fås i 100 % genanvendt aluminium?


Godt for dig og godt for miljøet