Vores fest er jeres fest

I 25 år har vi været blandt de allerførste med det sidste nye inden for mobil, bredbånd og tv. Det skal vi naturligvis fejre.


Uden vores kunder var vi dog ikke nået hertil – så festen er lige så meget jeres.
Derfor har vi sørget for masser af gode jubilæumstilbud, der er lige til at juble over.

Alle tilbud gælder så længe lager haves.iPhone 11 Pro

iPhone 11 Pro

Lækker 6.1" Liquid Retina-skærm med True Tone. Dual-kamera, der indfanger mere af det, du ønsker. Optagelse og redigering af video i højeste kvalitet. Det er bare nogle af de mange fordele ved iPhone 11 Pro. Begrænset antal.

JBL T205BT

JBL T205BT

Løb en tur med disse trådløse og lette in-ear hovedtelefoner. Du får dyb og kraftfuld JBL Pure Bass-lyd, god pasform; 6 timers batteritid;  Bluetooth-tilslutning – og ingen generende kabler.

  

JBL Under Armour Sport Wireless React

JBL Under Armour Sport Wireless React

Trådløse og vandtætte høretelefoner med JBL's unikke lyd- og mikrofonteknologi Bionic Hearing og 9 timers batteritid på en enkelt opladning.

Jabra Elite Active 65T

Jabra Elite Active 65T

De trådløse in-ear høretelefoner Jabra Elite Active 65T er designet til at sidde perfekt – selv efter lang tids træning. Nyd den totale bevægelsesfrihed og den fremragende lyd.

  

  

JBL Under Armour Sport Wireless Train

JBL Under Armour Sport Wireless Train

Er du mere til on-ear end in-ear? Så se nærmere på disse med åndbar UA SuperVent materiale og 16 timers batteri, der kan lade 1 time op på kun 5 minutter.

Garmin Vivofit 4

Garmin Vivofit 4

Gør det sjovere og lettere at komme op af sofaen med aktivitetstrackeren Garmin Vivofit 4. Den registrerer bl.a. skridt, distance, kalorieforbrænding og søvn – og giver dig besked, hvis du har været inaktiv for længe.

  

Jabra Elite 85H

Jabra Elite 85H

Med Jabra Elite 85h får du den bedste trådløse opkalds- og musikoplevelse. Indstil dine personlige lydpræferencer i appen Jabra Sound+ – så blokerer Jabra Elite 85h uønsket baggrundsstøj efter præcis dine ønsker.

Garmin Venu

Garmin Venu 44mm

Kort fortalt: Et sportsur. Langt fortalt: Et svømme-løbe-fitness-smartwatch med GPS, pulsmåler, åndedrætssporing og -guide, søvntracker, stressregistrering, Bluetooth-tilslutning, AMOLED-farvetouchskærm ... og meget mere.