Black Friday 2018 tilbud

Black Friday hos Telia

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 29. november 2019, når Black Friday 2019 skydes igang.

Sæt allerede nu kryds i kalenderen d. 29. november 2019, når Black Friday 2019 skydes igang.

Se vores store udvalg


Gør et kup til Black Friday hos Telia

Black Friday er årets store handelsdag. Glæd dig til 2019, hvor julehandlen igen skydes i gang med gode tilbud på smartphones og lækkert tilbehør til din mobiltelefon.

Du kan på dagen kigge forbi en af vores Telia butikker, hvor der vil være unikke tilbud. Foretrækker du at handle fra sofaen, kan du klikke forbi telia.dk, hvor der også vil være mulighed for at blive fristet med gode tilbud. Hold dig opdateret om vores Black Friday aktiviteter her på siden.

Vi ser frem til at slå dørene i vores butikker og online op til en stemningsfuld shoppingdag, hvor der kan gøres gode handler på mobiler og tilbehør til din smartphone.

HVAD ER BLACK FRIDAY?

Black Friday er en stor årlig handelsdag, en ny tradition, der er kommet for at blive. Black Friday ligger sidste fredag i november, en dag med gode, uimodståelige tilbud. Mange benytter muligheden for at købe ind til årets julegaver til favorable priser. Black Friday er en begivenhed, der år for år bliver mere populær i Danmark. Black Friday startede i USA, hvor det i flere år har været årets travleste handelsdag. Sidste år oplevede danske butikker og webshops også stor handelsiver denne dag.

HVORNÅR ER BLACK FRIDAY?

Black Friday ligger fredag efter Thanksgiving, som er den fjerde torsdag i november. Det betyder, at Black Friday 2019 ligger fredag d. 29. november 2019.