Lad dig ikke begrænseLivet handler ikke om at finde vores begrænsninger. Det handler om at opdage, at vi måske ikke har nogen. For vi lever i en tid, hvor vi har frihed til at vælge vores egen vej. Hvor vi kan redefinere, hvad der er muligt og umuligt. Så længe vi tror mere på ja end på nej. 

Se filmene om fire mennesker, der ikke lader sig begrænse. Måske er deres historier netop dén inspiration, du har brug for?


 

Ihan Haydar

Trommeslager i L.I.G.A.


Efter en barndom plaget af krig flygtede Ihan og familien fra Irak til Danmark.Her opdagede hun, at hun havde et talent for at slå på trommer. Men hvad gør man, når ens nærmeste har svært ved at acceptere drømmen om et liv som musiker?


Se Ihans historie her

Bruno Hansen

Verdensmester i handicapsurfing


Han havde hele livet foran sig. Indtil han mistede førligheden i begge ben. Efter et mislykket selvmordsforsøg fik han ved et tilfælde livsglæden tilbage ved at gøre dét, han er bedst til. Nu går jagten ind på den tredje guldmedalje i træk ved verdensmesterskaberne i handicapsurfing.


Se Brunos historie her

Christina Nielsen

Danmarks første kvindelige racerkører


Set i bakspejlet var det ikke en nem karrierevej, hun valgte. Undervejs har hun mistet to venner og kolleger i jagten på de afgørende millisekunder. Men dét, og fordommen om, at kvinder ikke kan køre bil, har ikke stoppet hende fra at blive den første, danske kvindelige Le Mans-kører.


Se Christinas historie her

Karen Dolva, No Isolation

Udvikler robotter til langtidssyge børn


Hun ville ikke bare opfinde noget for at tjene penge. Hun ville hjælpe dem, der havde mest brug for det. Derfor udviklede Karen Dolva og hendes start up-firma, No Isolation, en robot til langtidssyge børn, der lader dem deltage i skolen på lige fod med vennerne.


Se Karens historie her