Karl William

Vind Karl William-koncertbilletter

Deltag i konkurrencen om 2 x 2 billetter til Karl Williams optræden i DR Koncerthuset søndag den 22. april.

Deltag i konkurrencen om 2 x 2 billetter til Karl Williams optræden i DR Koncerthuset søndag den 22. april.

Karl William er månedens kunstner


 

Hvis Karl William som dreng drømte om at bryde igennem på den danske musikscene, kan drømmen næsten ikke have overgået virkeligheden. Han debuterede som solist i 2014, blev hædret med P3 Talentet i 2015 og modtog selve P3 Prisen i 2016. Sådan!

 

Vi er vilde med Karl Williams usnobbede attitude, ærlige tekster samt rene pop- og R&B-lyd. Og når han indtager festivalscener og spillesteder landet over, er publikum både sikret gode musikoplevelser og en nærværende kunstner.

Skal du være blandt de næste til at opleve Karl William helt tæt på? Så deltag i konkurrencen om 2 x 2 billetter til Karl Williams optræden i DR Koncerthuset søndag den 22. april. 

 

Du deltager i konkurrencen om billetterne ved at svare korrekt på spørgsmålet herunder. Vi trækker lod blandt alle korrekte besvarelser. Konkurrencen slutter den 15. marts 2018 kl. 23.59, og vinderne får direkte besked.

Held og lykke!

 
I samarbejde med: Hello Playliste-univers

Vind Karl William-koncertbilletter


Hvor mange Karl William sange er der på playlisten ovenfor?

Er du kunde hos Telia, accepterer du følgende: Jeg giver Telia og tilhørende forretningsenheder, Call Me og Mit Tele, lov til at kontakte mig via e-mail, SMS og telefonopkald vedrørende mit abonnement og forbrug, gode tilbud på tv-, mobil- og bredbåndsprodukter og tilbehør, samt råd og vejledning – f.eks. hvis der er nye abonnementer eller services, som er relevante for mig. For at Telia kan give mig den bedst mulige service og skræddersy tilbud til mig, må Telia også analysere mit forbrug, så de kan se, hvilke abonnementer og services, der passer bedst til mit behov. Er du ikke kunde hos Telia, accepterer du følgende: Jeg giver Telia og tilhørende forretningsenheder, Call Me og Mit Tele, tilladelse til at kontakte mig via e-mail, SMS og telefonopkald med gode tilbud og markedsføring af mobil og bredbåndsprodukter.