Mø konkurrence

Vind MØ koncertbiletter

Deltag i konkurrencen om 2 billetter til MØs koncert i Royal Arena den 1. december 2018.

Deltag i konkurrencen om 2 billetter til MØs koncert i Royal Arena den 1. december 2018.

MØ er tilbage. Ikke at hun egentlig har været væk. Hun har bare brugt de seneste år på at lave musik med så forskellige musikere og producere som Major Lazer, Justin Bieber, Charli XCX, Snakehips, Diplo, Jack Antonoff, ALMA, Noah Cyrus, Steel Banglez & Yxng Bane m.fl. – og på at finde den lyd og det tema, der skulle kendetegne hendes nye album. Dette åbenbaredes, da MØ begyndte at arbejde med den canadiske producer Stint i LA, og deres unikke samarbejde førte ovenikøbet til, at Stint blev executive producer på MØs netop udgivne album Forever Neverland.

Forever Neverland er selvfølgelig ingen tilfældig titel. Neverland er en fantasiverden, hvor børn forbliver børn – og den nu 30-årige MØ ser sig selv som lidt af en Peter Pan-type og fortæller, at temaet på albummet kredser omkring angsten for det næste kapitel; for at blive 'rigtigt voksen'.

Vi er ligeglade med, om MØ er barn, voksen eller midt imellem. Bare hun bliver ved med at bevare sit personlige udtryk og sin ukuelige MØ-energi. Den er vi og rigtigt mange andre nemlig ret vilde med.

Skal du vinde billetter til MØ?


Hvor spiller MØ den 1. december?
Hvilken musikstreamingtjeneste samarbejder Telia med?