Konkurrencebetingelser for konkurrence om fire mobilabonnementer i 12 måneder

Konkurrencen afholdes af

Telia Danmark filial af Telia Nättjänster Norden AB, Sverige
Holmbladsgade 139, 2300 København S
CVR 20367997

og løber indtil 31. juli 2020.

Konkurrencebetingelser

Konkurrencebetingelser skal accepteres for at deltage i konkurrencen.

Konkurrencen er åben for personer bosat i Danmark, som er fyldt 18 år, undtagen ansatte hos Telia Danmark filial af Telia Nättjänster Norden AB, Sverige, deres familier og andre, som er tilknyttet denne kampagne.

Præmien er 12 mdr. betaling af et ONE-abonnement samt 3 ONEMORE-abonnementer, som alle giver fri data (fair usage 1.000 GB) og fri tale fra Telia til en samlet værdi på 7.272 kr.

Præmien skal afholdes gennem Telia og kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer, og konkurrencen er ikke købsbetinget. Værdien er fastsat ud fra normalpriser ved konkurrencens begyndelse.

Du kan kun deltage i konkurrencen en gang, og der trækkes tilfældigt lod blandt deltagerne den 3. august 2020. Vinderen kontaktes via telefon, og svares der ikke på 3 opkald inden for den første uge efter udtrækningen, trækkes der en ny vinder.

Konkurrencen er på ingen måde er sponsoreret, støttet, administreret af eller forbundet med Facebook.

Samtykke

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtykke til, at Telia Danmark (herunder Telia, Call me) må kontakte mig via e-mail, sms, telefon, notifikationer og sociale medier med nyheder, konkurrencer og gode tilbud på tv-, mobil-, bredbåndsprodukter og tilbehør.

Privatlivsinformation: https://www.telia.dk/privat/om-telia/privatlivsinformation/

Tilbagekaldelse af samtykke: b2c-samtykke@teliacompany.com