Apple nyheder

Apple nyheder: WWDC 2018

Apple afholder deres årlige World Wide Developer Conference (WWDC) fra den 4.-8. juni. Apple bruger som regel lejligheden til at præsentere store nyheder inden for software og hardware.

Apple afholder deres årlige World Wide Developer Conference (WWDC) fra den 4.-8. juni. Apple bruger som regel lejligheden til at præsentere store nyheder inden for software og hardware.

Apple bruger deres årlige Word Wide Developer Conference (WWDC) til at fremvise deres nye software og teknologier. Eventen er et af tech-verdenens helt store årlige højdepunkter. Og selvom eventen er særligt interessant for udviklere verden over, er der som regel også masser af spændende nyheder i vente for helt almindelige tech-brugere.

Da WWDC primært er et software-event, og derfor bruger Apple hvert år eventen til at præsentere ny software. Derfor var det ikke overraskende, at Apple ved WWDC 2017 præsenterede iOS 11, macOS 13, watchOS 4 og tvOS 11.

Trods det store fokus på software har Apple gennem årene også brugt WWD-scenen til at præsentere nogle store hardware nyheder, som for eksempel anden, tredje og fjerde model af iPhonen, den redesignede Mac Pro og et stort udvalg af MacBooks.

Ved WWDC 2017 fik vi derfor også nogle store hardware nyheder at se. Apple brugte blandt andet lejligheden til at præsentere sin 10,5" iPad Pro, der erstattede deres 9,7" iPad Pro fra 2016. Også en opgradering af Apples iMac-serie så dagens lys ved eventen, hvor lanceringen af iMac Pro skilte sig ud.

Apples bud på en smart-højtaler blev også præsenteret ved WWDC 2017. Med Apples Homepod kan du styre alle hjemmets opkoblede enheder, og har du i forvejen iPhone, iMac/MacBook, iPad og Apple Music er HomePod'en oplagt på ønskesedlen, selvom højtaleren endnu ikke er lanceret på det danske marked.


Skarpe priser på iPhones


Den ultimative iPhone eller masser af kvalitet til en ekstra god pris? Lige nu får du skarpe priser på iPhone X og iPhone 6.
Danmarks billigste iPhone X

Danmarks billigste iPhone X

Lige nu får du Danmarks billigste pris på den ultimative iPhone: iPhone X 64 GB. Køb din med fri data nu fra kun 199,-/md. rentefrit.

iPhone 6

Ekstra skarp pris på iPhone 6

Få rigtig meget telefon for pengene med iPhone 6. Køb den med fri data nu og få 1.900 kr. i mobilrabat.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Apple produkter via sms. Let framelding ved at sende APPLE STOP til 1919.