Køb Apple Watch i din Telia butik

Køb Apple Watch i din Telia butik

Følg med i dine melddelser og dine apps. Følg din træning og hold motivationen. Tilpas dit Apple Watch, så det matcher din personlighed. Du kan købe Apple Watch i udvalgte Telia butikker.

Følg med i dine melddelser og dine apps. Følg din træning og hold motivationen. Tilpas dit Apple Watch, så det matcher din personlighed. Du kan købe Apple Watch i udvalgte Telia butikker.

Se butikker og åbningstider

Lækkert designet smartwatch fra Apple. Få adgang til den information og de apps, du bruger mest, på en ny og praktisk måde – direkte på håndleddet.

Apple Watch features


Meddelelsescenter - Hold dig opdateret

Meddelelsescenter - Hold dig opdateret

Følg med i alle beskeder - også når du er på farten. Det er nemt og praktisk. Apple Wtach vibrerer, når du modtager en besked.

Siri - et leksikon om håndleddet

Siri - et leksikon om håndleddet

Du kan stille spørgsmål til Siri og få svar med det samme. Spørg f.eks.: "Hvor er den nærmeste restaurant" - eller styr urets funktioner ved at tale til Siri.

Sundhed og fitness - træning

Sundhed og fitness - træning

Spor fremgang i forhold til fastsatte mål under træningen med Apple Watch. Brug appen Træning og vælg mellem forskellige træningsmuligheder.

Apple Watch - de bedste specs til smartwatch

Med et Apple Watch på håndleddet har du et af de bedste smartwatches på markedet. Der gemmer sig nemlig nogle imponerende specifikationer under det flotte ydre.

Apple Watch specifikationer:

 • Retina-skærm med Force Touch – beskyttet af safirglas.
 • 42 x 35.9 x 10.5 mm. eller 38.6 x 33.3 x 10.5 mm.
 • Pulsmåler, accelerometer og gyroskop.
 • Indbygget Wi-Fi.
 • Op til 18 timers batteri.
 • Indbyggede højttalere og mikrofon.
 • Design i rustfrit stål og space black rustfrit stål.
 • Vandtæt ned til 1 m.
 • Et væld af specielle Apple Watch apps.

Du får et high-end smartwatch, når du vælger et Apple Watch – uanset hvilken af de tre modeller du vælger.

Vælg mellem tre unikke modeller

Der er flere forskellige modeller af Apple Watch. Det betyder, at du kan vælge det Apple Watch som passer bedst til dig. Der er Apple Watch, Apple Watch Sport og Apple Watch Edition. Alle tre modeller kommer i de samme størrelser – 38 mm og 42 mm. Du kan altså vælge mellem hele seks forskellige ure – de adskiller sig ved design og materialevalg.

Forskellen på de tre Apple Watch-modeller:

 • Apple Watch Sport – adskiller sig ved materialevalget (aluminium). Det er 30 % lettere det almindelige.
 • Apple Watch – den almindelige udgave.
 • Apple Watch Edition – creme de la creme med en urkasse lavet af 18-karats guld.

Et tidsløst design med urskiver og remme du selv vælger

Uanset hvordan du vender og drejer dit Apple Watch, ligger du mærke til det flotte design og materialerne af høj kvalitet. Farven på urkassen kan du ikke ændre, men du kan derimod customize dit Apple Watch med lige præcis den urrem, du ønsker. På den måde får det præcis den stil, du gerne vil have.

Der findes flere måder, du kan skille dig ud på ud over remmen til uret. Du kan nemlig vælge mellem et hav af urskiver til dit smartwatch. Du trykker bare på skærmen, og så kan du vælge mellem de mange forskellige urskiver. Det er nemt at gøre Apple Watch til dit helt eget.

Den bedste af alle features – Siri klarer det hele

Alle de forskellige Apple Watch-modeller har flere unikke funktioner, som du kun får med et smartwatch fra Apple. Du kan blandt andet få Siri til at klare det meste blot ved at bruge din stemme. På den måde behøver du sjældent tage mobilen frem, når du skal klare de fleste dagligdagsting.

Siri er Apples personlige assistent, som er indbygget i alle devices. Hun kan hjælpe dig med at søge på Google, finde den nærmeste biograf og cafe, ringe til folk i din kontaktbog og meget mere. Det bedste af det hele er, at det klares direkte fra dit håndled – nemt, hurtigt og simpelt.

Vælg det helt rette mix af apps

Ligesom på din iPhone og iPad, kan du også få et væld af apps til dit Apple Watch. Med det rigtige mix af apps kan du få dit smartwatch til stort set alt, du ønsker. Flere af de populære apps du allerede har på din mobiltelefon og tablet, kan du få en i en speciel Apple Watch-udgave.

Der er mere end 10.000 forskellige apps til Apples smartwatches. Direkte fra æsken kommer dit Apple Watch med flere indbyggede apps, men det kan være, at du foretrækker en specifik app. Det er nemt og hurtigt at tilføje og fjerne apps. Med det rette mix kan du gøre dit smartwatch til en digital schweizerkniv.

Gør din træning sjov og effektiv

Har du svært ved at komme i gang med træningen, eller mangler du en træningsmakker – så står Apple Watch klar til at hjælpe. Alle de tre modeller af smartwatches fra Apple har indbygget pulsmåler, men det er ikke det eneste. Du får en god træningsmakker med de mange forskellige trænings-apps til dit smartwatch.

Apple Watch holder også styr på din daglige aktivitet med sin indbyggede skridttæller. Du kan også nemt optimere din træning med apps som Endomondo. Der findes også flere forskellige apps til dig, som spiller golf. Med de indbyggede sensorer kan uret bl.a. måle dit sving, så du kan optimere det.

Afspil musik direkte fra dit Apple Watch

Den høje funktionalitet og intuitive brugerflade gør også, at du kan bruge dit Apple Watch som fjernbetjening. På den måde kan du nemt styre musikken fra dit musikanlæg fra håndleddet. Så slipper du for at skulle have din mobiltelefon frem hver gang, du vil ændre playliste eller skifte nummer.

Apple har en indbygget musik-app i deres smartwatches, som lader dig afspille alt fra din iPhone, når de to er parret. Du kan dog også afspille musik direkte fra dit Apple Watch til dine bluetooth hovedtelefoner. Det har aldrig været nemmere og mere intuitivt at være din egen DJ.

Den magnetiske oplader leverer masser af strøm

Apple Watch har strøm til 18 timer, hvilket er rigeligt med strøm til de fleste. Du kan nemt se, hvor meget strøm, dit smartwatch har tilbage med Glimt. Hvis strømniveauet på dit smartwatch er ved at blive faretruende lavt vises et rødt strømtegn. Så bør du hurtigst muligt sætte det til opladning.

Til dit Apple Watch medfølger der et magnetisk opladerkabel. Det er nemt at klikke på bagsiden af uret. Det tager ca. 1.5 time at oplade uret til 80 % og 2.5 time for 100 %. Har du en magnetisk opladningsplade, kan du lægge dit Apple Watch på siden under opladning. Så skifter det til natbordsindstilling.

Anmeldelser af markedets bedste smartwatch

Der er ingen tvivl fra hverken brugere eller anmeldere, når de først får et Apple Watch om håndleddet. Det er nemlig svært ikke at synes om det smarte ur. Det ser godt ud på dit håndled, og det får dig også til at se smart ud med sine mange unikke funktioner og features.

CNET fremhæver mikrofonen ved opkald: ”mikrofonen til opkald fra håndleddet er rigtig god”, og Alphr har kun én ting at sige om Apples smartwatch: ”det er et superb smartwatch”. Der er ingen tvivl om hos nogen, at Apple Watch er et af de bedste smartwatches på markedet.

Nyheder fra Apples WWDC keynote

Der er et nyt watchOS på vej til dit Apple Watch til efteråret 2016. Det er styresystemet til Apples smartwatch, ligesom iOS er det på iPhone og iPad. Det nye OS betyder, at du meget hurtigere kan åbne apps, og du får desuden også en lang række ekstra urskiver til dit smartwatch.

Kort og godt betyder det nye styresystem også, at du kan gøre meget mere direkte fra dit håndled. Det er blandt andet også blevet meget nemmere at dele ting, såsom ens træning, samtidig med at du får mange flere muligheder i iMessage. Alt i alt får du mange nye måder at customize dit ur og dit udtryk på.

Pris – tilbud på alle vores modeller

I vores Telia butikker kan du jævnligt finde billige tilbud på alle vores modeller, så du selv kan vælge det helt rette smartwatch til dig. Så får du også adgang til al information og apps direkte på dit håndled.

Uanset om du er til Apple Watch eller Apple Watch Sport, kan du være sikker på, at du får et godt tilbud hos Telia. Vi har også flere gode tilbud på tilbehør til dit Apple Watch. På den måde bliver det nemt som aldrig før at matche dit smartwatch til din personlighed. Apple Watch kan købes i udvalgte Telia butikker. Kontakt en af vores butikker og hør mere.

Apple Watch køb hos telia

APPLE WATCH PRISER

Apple Watch forhandles kun i udvalgte Telia butikker. Kig forbi en af vores butikker for at undersøge udvalgt og se priser på de forskellige modeller.

Apple Watch forhandles kun i udvalgte Telia butikker. Kig forbi en af vores butikker for at undersøge udvalgt og se priser på de forskellige modeller.

Find Telia butik