Apple watch Apple watch

Apple Watch Series 5

Nu kan du købe Apple Watch Series 5 i vores butikker. Med Nummerdeling fra Telia kan du få mest muligt ud af dit Apple Watch - også når du ikke er i nærheden af din iPhone.

Køb Watch GPS + CellularKøb Watch GPS

Apple Watch Series 5

Nu kan du købe Apple Watch Series 5 i vores butikker. Med Nummerdeling fra Telia kan du få mest muligt ud af dit Apple Watch - også når du ikke er i nærheden af din iPhone.

Køb Watch GPS + CellularKøb Watch GPS

 

Skærmen, der aldrig sover

Nu behøver du ikke længere at løfte håndleddet eller røre ved skærmen, når du vil se klokken eller andre informationer på dit ur. Skærmen på Apple Watch Series 5 sover nemlig aldrig.

Uret fås som tidligere i rustfrit stål, men for første gang kan du nu også få dit Apple Watch i 100% genanvendt aluminium. Match dit ur med lige præcis den rem, du kan lide og skab et design, der passer perfekt til dig.

 

Apple Watch Series 5 inspirerer dig til at leve et sundere liv

Apple Watch Series 5 hjælper dig med at holde øje med alt fra stress til kalorieforbrænding. Med EKG-appen kan du nemt og hurtigt tjekke din puls eller se din hjerterytme. Du kan også følge din menstruationscyklus i den nye Cycle Tracking-app. Og den nye Noise app siger til, hvis der er for meget støj omkring dig.

 

Hold forbindelsen med Apple Watch - også uden mobilen


Apple Watch Series 5 med Nummerdeling fra Telia gør det nemt at holde forbindelsen til omverdenen – også når du ikke har mobilen med. Det betyder, at du kan tage opkald, tjekke nyheder, streame musik via Apple Music eller endda betale i supermarkedet, selvom du har efterladt eller glemt din telefon. Få Nummerdeling til Apple Watch Series 5 hos Telia for kun 29 kr./md. Køber du nu, får du de første tre måneder til 0 kr.

 

Apple Series 5 er din ultimative træningsmakker

Apple Watch Series 5 er mere end kun et sportsur. Det er som en træner, der kender måden, du træner på – fra løb og cykling til yoga og svømning – og giver dig den data, du har brug for direkte på dit håndled. Du kan sætte individuelle mål, måle din kalorieforbrænding og holde øje med dine fremskridt i aktivitetsappen på din iPhone. Har du et Apple Watch med Nummerdeling kan du trygt lade mobilen blive hjemme, når du træner. Du har nemlig adgang til dine favoritapps såsom Runkeeper, Map My Run og Nike Run Club direkte på dit ur.

 

Ofte stillede spørgsmål

Nummerdeling er muligheden for at aktivere eSIM i dit Apple Watch, så du kan have samme mobilnummer på dit Apple Watch og din iPhone. For at kunne bruge dit Apple Watch og din iPhone sammen, kræver det, at du, udover dit ONE eller Smart abonnement, har Nummerdeling hos Telia. Normalpris for Nummerdeling er 29,- pr. måned. Bestiller du Nummerdeling nu, får du de første tre måneder til 0 kr. Med Nummerdeling kan du modtage opkald, sende iMessage og sms'er, aflytte din telefonsvarer, m.m., også selvom du ikke er i nærheden af din iPhone.

For at få Nummerdeling skal dit Apple Watch have eSIM. Hvis dit Apple Watch har eSIM, vil der være en rød ring på den runde knap på siden af uret. Er der ikke noget rødt på knappen, er der ikke eSIM i uret.

Hvis du vil vide, om din telefon og/eller dit abonnement kan bruges sammen med Apple Watch og Nummerdeling hos Telia, så send en SMS med teksten APPLEWATCH til 1220.

Hvis du har en iPhone (iPhone 6 eller nyere) og et Apple Watch (Series 3, 4 eller 5), er det muligt for dig at registrere dit Apple Watch med eSIM via din iPhone. Det gør du ved at parre dit ur med din iPhone i Watch appen på din iPhone. Klik her for at se, hvordan du gør.

Nej, dit Apple Watch vil have samme nummer, som din iPhone.

Du kan aktivere Nummerdeling på op til to Apple Watches til din iPhone

Apple Watch virker i DK, uden at være forbundet til iPhone. Hvis du befinder dig i udlandet, vil det kun kunne lade sig gøre at bruge uret forbundet med iPhone.

Klik her for at se, hvordan du aktiverer Nummerdeling.

Klik her for at se, hvordan du opsiger Nummerdeling.

Et SIM-kort er det lille kort, du sætter i din telefon for at identificere den overfor netværket. Det er altså det, der giver dig dit nummer og de andre informationer, netværket skal bruge for at kunne genkende dig og give dig tilladelse til at bruge det. eSIM står for ”embedded sim” (”indbygget sim”) og er fællesbetegnelsen for en række digitale tjenester, der erstatter det fysiske SIM-kort i din telefon eller dit smartwatch.

Med eSIM får du mulighed for at bruge enheder uden, at du behøver indsætte et SIM-kort. Det frigiver plads i enheden, som eksempelvis i stedet kan bruges på et større batteri. Et godt eksempel er et smartwatch som Apple Watch. Her er der ikke meget plads, og et almindeligt SIM-kort ville være alt for stort. I stedet har Apple lavet deres egen eSIM standard AppleSIM, som bruges til at identificere uret på 4G netværket. Vil du vide mere om eSIM, så læs mere HER.

Nummerdeling er en tillægstjeneste, som knyttes til dit mobilabonnement hos Telia. Med Nummerdeling har du mulighed for at koble iPhones (iPhone 6 eller nyere) sammen med Apple Watch (Series 3, 4 eller 5), så du kan modtage og foretage opkald, sms'er og iMessage samt bruge data fra dit mobilabonnement – selv om du ikke har din smartphone med dig. Brug af Nummerdeling kræver en dataforbindelse, og brug af tjenester på Apple Watch ved hjælp af Nummerdeling benytter data, tale og sms fra dit mobilabonnement. Hvis du har opbrugt din inkluderede data i mobilabonnementet, er der mulighed for at tilkøbe ekstra data. Nummerdeling faktureres forud, og der er ingen opsigelsesperiode. Hvis Nummerdeling opsiges før sidste dag i regningsperioden, vil det beløb, der er til gode, blive modregnet på den næste faktura.

Er dit Apple Watch og din iPhone ikke forbundet via Bluetooth, kan du stadig modtage og afsende sms’er. Det kræver blot, at din iPhone er tændt. Du kan dog fortsat modtage og afsende iMessage, også selvom din iPhone er slukket. Apple Watch ikke kan benyttes med Nummerdeling i udlandet. Servicen kan derfor ikke benyttes på udenlandsk netværk.