Telia har flere gode iPad Air tilbud med ekstra fordele

Telia har flere gode iPad Air tilbud med ekstra fordele

Hos Telia har vi ikke bare ét men flere gode iPad Air tilbud. Vi har skarpe priser på alle vores iPad Air 2, og med fordelagtige abonnementer, kan du være på nettet i hele landet. iPad Air 2 er tyndere end forgængeren, og hardwaren er blevet kraftigt opgraderet på den nye iPad Air.

Takket være det ekstra slanke design kan du tage din iPad Air med dig overalt, og du bliver ikke træt i armene af at holde den. Brugervenligheden er som altid i top, og det imponerende kamera skyder skarpe billeder, som du kan se på den forbedrede skærm. Med Telias mobilt bredbånd-abonnementer, får du et ekstra godt tilbud på din iPad Air. Du får – afhængig af det valgte abonnement -  også adgang til en masse ekstra fordele samt ekstra services – uden at det koster dig en krone ekstra.

Det kan du med din iPad Air 2

Apple bruger selv ordene ”let” og ”sværvægter” om iPad Air 2. Den har et enormt tyndt design med en tykkelse på bare 6.1 millimeter. Det har gjort, at den kun vejer 437 gram. Designet og brugervenligheden gør, at den passer rigtig godt sammen med andre devices fra Apple.

Du skal dog ikke lade dig narre af det tynde design. Skærmen er også blevet tyndere, men den har faktisk fået bedre kontrast samt mere levende farver. Det smalle design har heller ikke haft en negativ effekt på hardwaren – tværtimod. Du får endnu mere power med Apples egen processor.

Vælg den rigtige iPad Air til dine behov

Hvilken iPad Air 2 skal du så vælge? Det kan kun du svare på, men hvis du har tænkt over nedenstående, er du kommet et godt stykke nærmere et svar.

Det skal du overveje, inden du køber din iPad Air:

  • Hvad skal du bruge den til – surfe på internettet, spille spil, arbejde etc.
  • Hvor meget plads får du brug for?

Skal den bruges til arbejdet, vil du hurtigt få brug for mere end 16 GB.

iPad Air tilbud samt en masse ekstra fordele

Hos Telia har vi flere gode iPad Air tilbud, hvor du også får en masse ekstra fordele med vores abonnementer på mobilt bredbånd. Du får mobilt bredbånd på et verdensklasse 4G-netværk samt ekstra oplevelser med Telia – Telia Tirsdag, Telia Forpremiere og billetter til Telia Parken. 

Det rette iPad Air-abonnement

Med et mobilt bredbånd-abonnement hos Telia er du garanteret lynhurtigt internet både ude og hjemme. Men hvilket abonnement skal du vælge til din nye eller nuværende iPad Air? Der er flere ting, der spiller ind, når du skal vælge det rette abonnement.

Vælg det rette abonnement til din tablet:

  • Hvor meget data bruger du samt har du et meget varierende dataforbrug?
  • Vil du have 1, 2 eller 3 services med – fx HBO, Spotify eller  Telia TV? 
  • Skal du dele dit abonnement med andre?

Hvis du oplever, at du ikke har nok data, eller du ønsker ekstra services, kan du ændre dit abonnement senere.