Apple iPad Mini – få en god pris på iPad Mini 3 og iPad Mini 4

Apple iPad Mini – få en god pris på iPad Mini 3 og iPad Mini 4

Der er mange fordele med en iPad Mini – uanset om du vælger en 3’er eller 4’er. En iPad Mini er lige så kraftfuld som mange af dagens tablets. Den kommer dog i et mindre format, så den er nemmere at have med på farten. Vil du gerne have de samme fordele, som du får med en iPad Air, men synes skærmen er for stor – så er iPad Mini et godt valg.

En iPad Mini er alt det gode ved Apple i et mini-format. Du kan tage den med ud i solen, når du skal suge de livgivende stråler ind, eller bruge den i toget, når du skal fra A til B. Apple bliver ved med at gøre iPad Mini tyndere og tyndere, samtidig med at de også bliver kraftigere og kraftigere. Det betyder, at den kan bruges i alle omgivelser – kontoret, i klasseværelset, på sofaen eller udenfor. Når du først har fået din iPad Mini i hånden, får du umådelig svært ved at slippe den igen.

Fordelene ved en iPad Mini

Selvom den lille tablet hedder Mini, er der bestemt intet småt ved den. Du får en tablet med yderst kraftfuld hardware i et tidsløst design, der klarer alle opgaver, du udsætter den for. Du kan bruge den til både arbejde og fornøjelse.

En iPad Mini 4 vejer eksempelvis kun 299 gram, og det gør den nem at have med dig, når du rejser, og du får ikke ondt i armene af at holde på den. En iPad Mini giver dig samme fordele som en iPad Air – bare pakket ind i en lidt mindre størrelse.

Skarp iPad Mini pris på alle modeller

Er du på udkig efter en god iPad Mini pris, så behøver du ikke lede længere. Vi har lavet nogle rigtig gode tilbud på både iPad Mini 3 og iPad Mini 4. Så kan du vælge lige præcis den model, du ønsker. Vi har også rigtig gode priser på andre devices fra Apple.

Vælger du et af vores abonnementer på mobilt bredbånd, kan du spare endnu flere penge, da du også får en mobilrabat. Med et abonnement hos Telia kan du også komme til en masse spændende oplevelser samt vælge mellem ekstra services – uden at det koster dig en krone.

Apple iPad Mini 3

En iPad Mini kan være et rigtig godt alternativ til eksempelvis en iPhone 6, da den kan mange af de samme ting. Hvis du sjældent ringer, er en iPad Mini 3 et rigtig godt bud på dit næste device. Den er lige så kraftfuld som de fleste tablets, men den fylder meget mindre.

Hvilken iPad Mini 4 skal du vælge?

Det siges ofte, at gode ting kommer i små størrelser. Det er især også tilfældet med iPad Mini 4. Modellen har en tykkelse på bare 6.1 mm, og Apple har lavet skærmen i ét lag, hvor det før var tre komponenter.

Med iPad Mini 4 har du alt indhold lige ved hånden, og du kan nemt tage den med dig, når du er på farten. Skærmen har fået en specialdesignet antirefleksbelægning, der reducerer genskin med 56% i forhold til tidligere skærme. Det eneste du skal overveje mht. iPad Mini 4, er, hvilken størrelse du gerne vil have.