iPad Pro

iPad Pro

iPad Pro er en kraftfuld størrelse i elegant design.

iPad Pro er en kraftfuld størrelse i elegant design.

Køb iPad Pro
iPad Pro skærm

Den mest avancerede skærm

iPad Pro har den højeste opløsning af alle iOS-enheder. Se spektakulære detaljer og få medrivende oplevelser på den funklende multi-touch skærm.

iPad Pro kamera

ISIGHT-KAMERA DER FANGER ALLE DETALJER

iPad Pro er udstyret med et fremragende 12 MP iSight-kamera. Optag 4K video, slowmotion eller tag skarpe selfies med 5 MP FaceTime HD-kameraet.

Bestil iPad Pro nu

Bestil iPad Pro nu

Køb iPad Pro, der har masser af power og løser komplekse opgaver simpelt.

Køb iPad Pro, der har masser af power og løser komplekse opgaver simpelt.

Se priser og køb iPad Pro
Ipad Pro - app store

Adgang til millioner af apps

i App Store findes millioner af apps til iPad Pro. Find en app der løser din udfordring, et sjovt spil eller andre fede oplevelser du kan se på den smukke Retina-skærm.

iPad Pro højtalere

4 hi-fi højtalere

iPad Pro har højtalere i alle hjørnene. Retningen på de 4 højtalere justeres automatisk. Det giver optimal lydoplevelse, uanset hvordan du holder din iPad Pro og uanset om du hører musik, spiller spil eller ser film.

Hurtig, kraftfuld processor

Hurtig, kraftfuld processor

iPad Pro har den hurtige 64bit A10X-chip. Det giver tabletten masser af power, der gør den i stand til at klare større opgaver. A10X-chippens høje ydeevne giver op til 10 timers batteritid.

iPad Pro 12,9"

iPad Pro 12,9

Skærm
Retina-skærm. 12,9'' (diagonalt) Multi-Touch-skærm med LED-baggrunds­belysning. Opløsning: 2732 x 2048 med 264 pixels pr. tomme (ppi).Kamera
12-megapixels kamera. Blændeåbning på ƒ/1,8. Op til 5 x digitalt zoom. Optisk billedstabilisering. Objektiv med seks linser.


Hukommelse
64 GB/256 GB/512 GB


Processor og operativsystem
A10X Fusion-chip med 64-bit-arkitektur. Integreret M10-hjælpeprocessori. OS 11.


Netværk
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); dual band (2,4 GHz og 5 GHz); HT80 med MIMO Bluetooth 4.2-teknologi.


Batteri
Indbygget 41 Wh genopladeligt litiumpolymer­batteri


iPad Pro 10,5"

Billede af iPad Pro

Skærm
Retina-skærm. 10,5" (diagonalt) Multi-Touch-skærm med LED-baggrunds­belysning. Opløsning: 2224 x 1668 med 264 pixels pr. tomme (ppi).Kamera
12-megapixels kamera. Blændeåbning på ƒ/1,8. Op til 5 x digitalt zoom. Optisk billedstabilisering. Objektiv med seks linser.


Hukommelse
64 GB/256 GB/512 GB


Processor og operativsystem
A10X Fusion-chip med 64-bit-arkitektur. Integreret M10-hjælpeprocessori. OS 11.


Netværk
Wi-Fi (802.11a/b/g/n/ac); dual band (2,4 GHz og 5 GHz); HT80 med MIMO. Bluetooth 4.2-teknologi.


Batteri
Indbygget 30,4 Wh genopladeligt litiumpolymer­batteri.


Mere information om iPad Pro


iPad Pro – stor størrelse i let design

Hvis du står og mangler en ny computer, kan du overveje, om du ikke i stedet for skal vælge iPad Pro. Selvom iPad Pro er en tablet, så får du faktisk mere power, end du får i de fleste bærbare computere.

Den gode iPad Pro størrelse gør også, at du får et godt og nemt overblik over den aktuelle opgave samt kan gøre de komplicerede opgaver til en hel oplevelse.

iPad Pro størrelse – 9.7” og 12.9”:

  • Højde: 240 mm – 305,7 mm.
  • Bredde: 169.5 mm – 220.6 mm.
  • Dybde: 6.1 mm – 6.9 mm.
  • Vægt (Wi-Fi): 437 gram – 713 gram.

Få en iPad Pro med hukommelse til dine behov

Når du skal vælge en ny tablet som iPad Pro, er det vigtigt, at du tænker over, hvor meget hukommelse du skal bruge. Du kan som minimum få en iPad Pro hukommelse på 32 GB. Med 32 GB vil du have nok plads til de fleste almindelige opgaver i dagligdagen.

Tabletten fra Apple er dog pakket med hardware, som får selv bærbare computere til at blegne. Skal du derfor bruge den til arbejde, er det en god ide med flere GB, så du har masser af hukommelse. Med en iPad Pro hukommelse på eksempelvis 256 GB, er der til de store og komplicerede opgaver.

Gør din iPad Pro til din egen med et cover

Du kan personalisere din iPad Pro, som du vil, med et cover, etui, sleeve etc. Du kan vælge, om du vil have et frisk pust af farve på dit iPad Pro cover, eller om det skal være den klassiske sorte farve. Du kan også kombinere dit iPad Pro cover med et tastatur, så du hurtigt kan skrive mails og noter.

Et cover fra Apple er ikke bare almindelig skærmbeskyttelse. Du kan få et cover, som dækker skærmen, men som du også kan folde, så du kan få en støtte til din iPad Pro.

Er du på udkig efter en billig iPad Pro?

Er du også blevet vild med de mange muligheder, som du får med tabletten, så kan du få en billig iPad Pro hos Telia. Du kan altid finde skarpe tilbud hos Telia på de tablets, som vil give dig utallige timers god underholdning.

Har du fundet ud af hvilken af de billige iPads Pro, som du gerne vil have et godt tilbud på? Hos Telia har vi flere forskellige størrelser, farver og hukommelser, så det kan måske være svært at vælge. Vi har dog tit et godt tilbud til dig på dem alle, så du kan få din iPad Pro.