Skarp iPhone 5s pris på alle iPhone 5s-modellerne

Skarp iPhone 5s pris på alle iPhone 5s-modellerne

Hvis du er på udkig efter en ny iPhone, har vi en rigtig skarp iPhone 5s pris til dig på alle vores iPhone 5s-modeller. Vi vil også rigtig gerne give dig mere end en billig iPhone 5s, så vi har tilføjet en masse ekstra fordele og services, som du kan vælge imellem – uden ekstra omkostninger.

Når vi danskere skal have en ny mobiltelefon, er det ofte en ny iPhone, vi vælger. Mobiltelefoner som Apples iPhone 5s er smukt design kombineret med kraftfuld hardware. Vælger du at købe din næste iPhone hos Telia, får du en iPhone 5s pris de fleste andre ikke kan måle sig med. Den får du, uanset hvilken af modellerne du vælger. Vælger du også et af vores mobilabonnementer, når du køber din iPhone 5s, får du en masse ekstra oplevelser og services oveni – uden at det koster dig en krone ekstra.

Specifikationer på din iPhone 5s

Vælger du en iPhone 5s, får du en lynhurtig smartphone, som er pakket ind i et flot og eksklusivt design – som vi kender det fra alle produkter fra Apple.

iPhone 5s specifikationer:

  • 4 tommer skærm med 16 mio. farver.
  • 112 gram.
  • Apple A7-processor.
  • Bag- og frontkamera kan optage i HD.
  • AirPlay – stream indhold fra iPhone 5s til dit Apple TV trådløst.
  • 123.8 x 58.6 x 7.6 mm.

Materialerne på mobilen inkluderer blandt andet aluminium, glas, metal og safirkrystaller. Det er alt sammen med til at give iPhone 5s det eksklusive udtryk.

Skarp iPhone 5s pris hos Telia

Hvis du vil have den skarpeste iPhone 5s pris, kan du kigge blandt de forskellige iPhone 5s-modeller, vi har hos Telia. Uanset hvilken af de forskellige smartphones du vælger, kan du være sikker på, at du får en af de bedste iPhone 5s priser hos os.

Telia var den første forhandler af iPhones i Danmark. Lige siden dengang i 2009 har vi haft rigtig gode priser på alle vores iPhone-modeller igennem tiderne, så du altid får et godt tilbud. Se eventuelt vores gode iPhone 6 tilbud – så har du noget at sammenligne med.

Få mere end bare en billig iPhone 5s

Hos Telia bestræber vi os på, at du skal have mere end ”bare” en billig iPhone 5s, når du vælger os. Du får en ekstra mobilrabat, når du køber din iPhone 5s, hvis du vælger et af vores mobilabonnementer samtidig.

Vores mobilabonnementer er meget mere end billige priser på tale og data. Du får som abonnent hos Telia adgang til en verden af ekstra oplevelser – og du skal ikke betale en krone ekstra.

Du får selvfølgelig også de ekstra oplevelser, hvis du vælger et mobilt bredbånd-abonnement til din iPad Air eller iPad Mini.

iPhone 5s med gratis services og oplevelser

Afhængig af hvilket mobilabonnement du vil have til din iPhone 5s, kan du vælge mellem mange forskellige ekstra services. De ekstra services er en del af dit abonnement, og der kommer ingen skjulte gebyrer eller priser.

Mulige inkluderede services i vores mobilabonnementer:

Samlet får du altså ekstra oplevelser og services helt gratis oveni en billig iPhone 5s pris. Det er et godt tilbud, du ikke finder lignende hos vores konkurrenter. Jo mere du samler hos Telia, jo mere sparer du faktisk også.