iPhone 6

iPhone 6

iPhone 6 er desværre udgået, men du kan altid finde de nyeste iPhones til lave priser i vores webshop.

iPhone 6 er desværre udgået, men du kan altid finde de nyeste iPhones til lave priser i vores webshop.

Se nye iPhones

Apple har overgået sig selv med iPhone 6-modellerne. Uanset om du er til den almindelige iPhone 6 eller den store iPhone 6 Plus, får du en smartphone, som imponerer med både design og hardware.

Køb en billig iPhone hos Telia og få fede services oveni

Når du køber din iPhone hos Telia, får du ikke bare en lækker smartphone, men også en masse ekstra fordele.

Hvis du er mobil- eller mobilt bredbåndskunde hos os, får du automatisk adgang til en masse ekstra oplevelser. Du kan blandt andet invitere en ven med i biografen hver tirsdag, og kun betale for én billet, eller vinde billetter til Telia Parken.

Skarpe priser på iPhone

Telia var de allerførste i Danmark, som forhandlede iPhones, da den blev lanceret i Danmark i 2009. Ligesom dengang, kan du i dag få en rigtig god pris på din iPhone, når du køber den hos Telia.

Vælger du et af vores yderst fordelagtige mobilabonnementer, samtidig med at du køber din iPhone, får du også en mobilrabat. Det betyder, at du får endnu mere for pengene, når du køber din iPhone hos Telia.                     

iPhone 6 Plus giver dig endnu mere iPhone

Med en iPhone 6 Plus får du endnu mere iPhone, end du får med andre iPhone-udgaver. 

Alle devices fra Apple giver dig helt nye muligheder og en øget brugervenlighed ift. konkurrenterne. iPhone 6 Plus har eksempelvis flere LTE bånd, så du får en downloadhastighed på op til hele 150 mbps.

Hvilken iPhone 6 skal du vælge?

Alle iPhone 6-modellerne kan lidt af det hele – og mere til. Du får et tidsløst og velkendt design, større batteri, lynende hurtig processor samt et imponerende kamera.

De forskellige størrelser på iPhone 6 gør, at du kan vælge præcis den model, som passer til dine ønsker og behov i dagligdagen. Skal du have den lille lækre iPhone 6 med 4.7” skærm, eller er du mere til den store 5.5” skærm på iPhone 6 Plus?