Få en billig iPhone 6 med masser af fordele hos Telia

Få en billig iPhone 6 med masser af fordele hos Telia

Når du køber en billig iPhone 6 hos Telia, får du ikke kun en yderst skarp pris, men også en masse ekstra fordele med oveni – helt gratis. Du kan få en rigtig god pris på iPhone 6 Plus, hvis du også er til den store 5.5” skærm. Vælger du et af vores billige mobilabonnementer, samtidig med at du køber en billig iPhone 6, får du også en mobilrabat. Det giver dig en endnu bedre pris på din smartphone.

Apple har overgået sig selv med de nye iPhone 6-modeller. Uanset om du er til den almindelige iPhone 6 eller den store iPhone 6 Plus, får du en smartphone, som imponerer med både design og hardware. Vi har altid en rigtig god pris på den iPhone 6-model, som du er til. For at give dig en endnu bedre pris, har vi lavet en ekstra mobilrabat, hvis du vælger et af vores mobilabonnementer, når du køber din iPhone 6. Med mobilabonnementet kan du vælge mellem ekstra services, uden at det koster ekstra.

Køb en billig iPhone 6 hos Telia og få fede services oveni

Når du køber din iPhone 6 eller iPhone 6 Plus hos Telia, får du ikke bare en lækker smartphone, men også en masse ekstra fordele. Afhængig af hvilket abonnement du vælger, kan du vælge mellem flere unikke services, såsom HBO og Telia TV, som du selvfølgelig får med uden det koster ekstra.

Hvis du er mobil- eller mobilt bredbåndskunde hos os, får du også automatisk adgang til en masse ekstra oplevelser. Du kan blandt andet invitere en ven med i biografen hver tirsdag, og kun betale for én billet, eller vinde billetter til Telia Parken.

En skarp pris på iPhone 6

Telia var de allerførste i Danmark, som forhandlede iPhones, da den blev lanceret i Danmark i 2009. Ligesom dengang, kan du i dag få en rigtig god pris på din iPhone 6, når du køber den hos Telia.

Vælger du et af vores yderst fordelagtige mobilabonnementer, samtidig med at du køber din iPhone 6, får du også en mobilrabat. Det betyder, at du får endnu mere for pengene, når du køber din iPhone 6 hos Telia.                     

iPhone 6 Plus giver dig endnu mere iPhone

Med en iPhone 6 Plus får du endnu mere iPhone, end du får med andre iPhone-udgaver. 

Alle devices fra Apple giver dig helt nye muligheder og en øget brugervenlighed ift. konkurrenterne. iPhone 6 Plus har eksempelvis flere LTE bånd end nogen anden smartphone, så du får en downloadhastighed på op til hele 150 mbps.

Hvilken iPhone 6 skal du vælge?

Alle iPhone 6-modellerne kan lidt af det hele – og mere til. De er blevet kaldt nogle af de bedste smartphones, der nogensinde er lavet. Du får et tidsløst og velkendt design, større batteri, lynende hurtig processor samt et imponerende kamera.

De forskellige størrelser på iPhone 6 gør, at du kan vælge præcis den model, som passer til dine ønsker og behov i dagligdagen. Skal du have den lille lækre iPhone 6 med 4.7” skærm, eller er du mere til den store 5.5” skærm på iPhone 6 Plus?