iPhone 6s og iPhone 6s Plus spørgsmål og svar

iPhone 6s og iPhone 6s Plus spørgsmål og svar

 

 

 

 

Du kan se priserne i webshoppen.

Ja forsalget starter d. 2. oktober kl. 00.01 – altså natten efter torsdag d. 1. oktober 2015. Du kan tilmelde dig vores sms-service, så får du et link når vi nærmer os. Vi sender også information ud om lagwr status, late night o.l. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

ja vi holder Late night i København (Strøget), Odense (Vestergade), Århus (Søndergade) Lyngby (Lyngby Storcenter, Klampenborgvej 232), Kolding (Østergade 19-21) og Herning (Bredgade 38). Vi åbner dørene kl. 00.01 d. 9. oktober (natten efter torsdag).

Salget starter i butikkerne landet over d. 9.oktober. Dog holder vi traditionen tro Late Night åbent natten til d. 9. oktober i København (Strøget), Odense (Vestergade), Århus (Søndergade) Lyngby (Lyngby Storcenter, Klampenborgvej 232), Kolding (Østergade 19-21) og Herning (Bredgade 38). Vi åbner dørene kl. 00.01 d. 9. oktober (natten efter torsdag).

Ligesom sidste år, har vi oprettet en sms-service, hvor du får løbende nyheder og information om, hvornår iPhone 6s og 6s Plus er tilgængelig i vores butikker og i vores webshop. Du kan melde dig til ved at sende en sms med teksten ”APPLE” til 1919. Du kan også følge med på www.telia.dk/nyiphone.

Det er ikke tilgængeligt i Danmark endnu. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

Ja, vi kommer til at tilbyde iPad Pro, men det er endnu for tidligt at sige noget om, hvornår den bliver sat til salg, og hvad den vil koste. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

Ja, vi kommer til at tilbyde Apple TV, men det er endnu for tidligt at sige noget om, hvornår det bliver sat til salg, og hvad det vil koste. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

For at forhindre unødig ventetid har vi ikke nogen venteliste. Derfor er det en god ide at holde sig opdateret via vores sms-service og via www.telia.dk/nyiPhone, hvis man gerne vil have fingrene i sit eksemplar tidligt. Forsalget starter online d. 2. oktober kl. 00.01.

Nej, det kan vi ikke desværre garantere. Vi fordeler de første iPhones fra Apple mellem forudbestillinger og salg i butikkerne, så du som kunde både har mulighed for at bestille online på forhånd eller gå i en butik til Late Night. Telefonerne leveres i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne i.

Når du køber iPhone i forudbestilling, er du sikret en telefon, som vi leverer lige til døren så hurtigt som muligt. Telefonerne leveres i den rækkefølge, vi modtager bestillingerne i. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

Det kan vi desværre ikke svare på, da det afhænger af leverancerne fra Apple og efterspørgslen på de enkelte modeller. Vi leverer den ønskede model, så hurtigt vi kan i den rækkefølge, vi har modtaget bestillingerne i. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

Ja. Vi afsætter en pulje af iPhones til Late Night-arrangementer i udvalgte butikker, som vi også har gjort i de tidligere år. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

Det er endnu for tidligt at sige noget om priserne på den nye iPhone. Så snart de er klar, vil vi melde dem ud. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

Du kan afbestille din iPhone via www.telia.dk/fortryd, indtil du modtager din telefon. Hvis du allerede har modtaget din telefon, skal du kontakte kundeservice.

Vi starter forudbestilling (presale) den 2. oktober kl. 00.01, og selve lanceringen er den 9. oktober 2015. Vi holder Late Night-arrangementer i udvalgte butikker natten til den 9. oktober. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

Du kan sagtens købe den nye iPhone med et nyt mobilnummer og abonnement, selvom du er i binding, men vi kan desværre ikke flytte dit nuværende mobilnummer til det nye abonnement. Derfor skal du også være opmærksom på, at eventuelle forsikringer er tilknyttet dit mobilnummer (abonnementet) og ikke mobiltelefonen. Derfor vil forsikringen også blive opsagt, hvis du opsiger dit gamle abonnement.

Ja, det kan du godt. Du kan dog kun købe den via en af vores Telia-butikker, da vores webshop kun kan håndtere ordrer fra Danmark.

Det er individuelt, hvor mange iPhones du som kunde kan købe ad gangen. Det afhænger af den personlige kreditvurdering.

Vi har lagt et køsystem ind på vores webshop, så du som kunde er sikret din plads i køen. Der kan derfor være lidt ventetid, før du kan bestille din iPhone.

For at kunne overholde leveringstiden, har vi sat en begrænsning på, hvor mange der kan bestilles – din kæreste har været heldig at bestille en af de sidste, der var tilbage. Hvis du gerne vil holde dig opdateret, når der er nyt om køb af Apple-produkter, kan du med fordel tilmelde dig vores unikke sms-service. Send APPLE til 1919 – så får du nyhederne direkte per sms på din telefon.

iPhone 6s

 

En strålende 4,7" Retina HD-skærm
og mange avancerede funktioner
– i et banebrydende design

iPhone 6s

 

En strålende 4,7" Retina HD-skærm
og mange avancerede funktioner
– i et banebrydende design

Køb her


Send en sms med teksten APPLE til telefonnummeret 1919, så vil vi informere dig på sms, så snart vi har nyt at fortælle om iPhone 6s og andre Apple produkter

12MP kamera. 4K-videoer

12MP kamera. 4K-videoer

12-megapixels iSight-kameraet tager skarpe og detaljerede billeder, det optager strålende 4K-video med op til fire gange så høj opløsning som 1080p HD-video, og det indbyggede 5-megapixels FaceTime HD-kamera forvandler dine selfies til små kunstværker. iPhone 6s kommer også med en helt ny funktion: Live Photos fanger sekunderne, før og efter du tager et stillbillede, så du kan se en levende version af billedet med både bevægelse og lyd.

 

A9. Den mest avancerede processor nogensinde.

A9. Den mest avancerede processor nogensinde.

iPhone 6s kører på en særligt tilpasset 64-bit A9-processor. Den har en ydeevne, som man engang kun kunne finde i stationære computere, og du får op til 70 procent hurtigere CPU-ydeevne og op til 90 procent hurtigere GPU-ydeevne. Praktisk til alle dine grafik-krævende yndlingsspil og -apps.

Banebrydende design. Skubbet lige lidt længere

Banebrydende design. Skubbet lige lidt længere

Kabinettet er fremstillet af en ny aluminiumlegering i 7000-serien, en type legering, der også bliver brugt til rumfartøjer. Dækglasset er også stærkt. Faktisk det stærkeste og mest holdbare glas i en smartphone. Og udenpå kan du nyde fire forskellige farver – space grey, sølv, guld og den nye finish i rosaguld.

En oplevelse ud over det sædvanlige på en telefon.

En oplevelse ud over det sædvanlige på en telefon.

iOS 9 er verdens mest avancerede, intelligente og sikre mobile styresystem. De seneste forbedringer på tværs af hele systemet, de nye og stærkere indbyggede apps og bedre Siri-funktioner gør systemet smartere og bedre at bruge end nogensinde før.

3D Touch - Den næste generation af Multi-Touch

3D Touch - Den næste generation af Multi-Touch

Nu kommer 3D Touch, så du får mulighed for at gøre ting, der slet ikke har været mulige før. Og fordi din iPhone nu også kan mærke, hvor hårdt du trykker på skærmen, kan du interagere med den og alt det, du har på den, på en helt ny måde. Og takket være den nye Taptic Engine får du også feedback i realtid i form af små prik.

Touch ID Sikkerhed

Touch ID Sikkerhed

Ved hjælp af en yderst avanceret fingeraftrykssensor gør Touch ID det nemt og sikkert at låse din telefon op – hurtigere og bedre end nogensinde før.