iPhone SE

iPhone SE - Den stærkeste 4" mobil nogensinde!

iPhone SE er gentænkt fra inderst til yderst. Stor ydeevne indeni, lille udenpå. Telefonen har den avancerede A9 chip-teknologi fra iPhone 6S og 12 megapixels kamera.

iPhone SE er gentænkt fra inderst til yderst. Stor ydeevne indeni, lille udenpå. Telefonen har den avancerede A9 chip-teknologi fra iPhone 6S og 12 megapixels kamera.

Se priser og køb nu

Så kraftig en 4" smartphone har du aldrig set før! iPhone SE er trods den imponerende ydeevne let og kompakt, fremstillet i perleblæst aluminium med matslebne, elegante runde kanter. Ligger perfekt i hånden. Fordelene er talrige!

Brugervenlig

Brugervenlig

iPhone SE kommer med iOS 9 - det mest avancerede styresystem til mobile enheder. Brugervenlig grænseflade, fantastiske funktioner. iPhone SE og iOS 9 gør det nemmere.

Til din personlighed

Til din personlighed

iPhone SE kommer naturligvis i flere udgaver. Vælg mellem 16 GB og 64 GB samt mellem farverne grey, gold, rose gold og silver. Med andre ord: Find den telefon, der passer til dig!

Apple keynote - se præsentationen af iPhone SE

Apple keynote - se præsentationen af iPhone SE

Hvad sagde Apple selv om iPhone SE i forbindelse med lanceringen? Se Apples keynote her.

iPhone SE specifikationer


Bredde 58,6 mm
Længde 123,8 mm
Tykkelse 7,6 mm
Vægt 113 gram
Størrelse 4"
Opløsning 1136 x 640 pixels ved 326 ppi
Type Retina HD skærm
Autofokus Phase detection autofokus
Opløsning 12 megapixels iSight-kamera
Blitz Dal-LD flash
Videoopløsning

4K videooptagelse (3840 x 2160) 30 fps
1080p HD videooptagelse 30 eller 60 fps

Videozoom

3 x zoom

Opløsning (frontkamera) 1,2 megapixels
Videoopløsning (frontkamera) 720p HD-videooptagelse
Hukommelse 16 / 64 GB afhængig af model
Farver Grey, gold, rose gold og silver.
Software iOS 9
CPU A9 chip med 64-bit arkitektur som i stationære computere
Integreret M9-bevægelses­hjælpeprocessor
Batteri Indbygget genopladeligt litiumionbatteri
Tilslutninger Bluetooth 4.2, GPS og GLONASS, NFC
Wi-Fi 802.11a/b/g/n/ac Wi‑Fi

Køb iPhone SE nu

 

Se varianter, priser og farver på iPhone SE

Køb iPhone SE nu

 

Se varianter, priser og farver på iPhone SE

Se priser og køb

Flagskibs specifikationer og ny NFC-teknologi

Man siger ofte, at gode ting kommer i små størrelser. Apples iPhone SE er skoleeksemplet på det. Det kan godt være, at den syner lille, men det er en stor mobiltelefon på mange andre måder, når du kigger rigtigt efter.

iPhone SE specifikationer:

 • 4” IPS Retina-skærm.
 • A9 dual-core processor.
 • 123.8 x 58.6 x 7.6 mm.
 • 12 MP bagkamera og 1.2 MP frontkamera.
 • Live Photos.
 • 16 GB eller 64 GB hukommelse.
 • 2 GB RAM.
 • 1624 mAh batteri.
 • NFC-teknologi (NXP 66V10).
 • iOS 9.3.
 • Fingeraftrykssensor.

Det er nogle imponerende specifikationer, du kan finde i iPhone SE – flere finder du også i Apples flagskibe.

Et af de skarpeste kameraer på markedet med Live Photos

Når du køber en iPhone, får du altid et lækkert og godt kamera med. Det er især tilfældet med kameraet i iPhone SE. Du får en masse teknologi, som du ikke fik med de tidligere modeller. Sensoren i bagkameraet har eksempelvis Focus Pixels, som giver dig skarpe billeder – lynhurtigt.

Du får også Live Photos, som er en ny og unik kamerateknologi. Live Photos giver dig levende stilbilleder. Du vil stadig se et almindeligt billede, men når du trykker på det, sker der noget specielt. Så kan du se, hvad der skete kort før og efter billedet blev taget – med bevægelse og lyd.

Perfekt størrelse, lækkert design og masser af farver

Hvis du er på udkig efter en mobiltelefon, som ligger perfekt i hånden, skal du vælge iPhone SE. Skærmstørrelsen på 4” gør, at den passer naturligt i hånden samt at du kan udnytte den skarpe skærm bedst muligt. Mobilen kommer i fire farver, så du kan vælge dit helt eget udtryk.

Designet er ikke, som du nogensinde har set det før. Det kendte design fra Apple er blevet finpudset, så det står knivskarpt. iPhone SE er fremstillet af perleblæst aluminium, som giver en lækker finish. De matslebne kanter og logoet i rustfrit stål fuldender det smukke mobildesign.

Et batteri som bliver ved med at give

En god mobil er ikke meget værd, hvis den ikke kan holde strøm i særlig lang tid. Selvom det måske ikke lyder af meget, får du faktisk utrolig mange timer ud af batteriet på 1.624 mAh. Det betyder, at du ikke behøver være nervøs for, at du pludselig står med en mobil uden strøm.

Du skal virkelig presse din iPhone SE, hvis den skal nå ned i de kritiske procenter. Faktisk holder den strøm 50 % bedre end forgængerne, hvilket må siges at være noget af en bedrift – især pga. det slanke design. Det lave strømforbrug sørger for, at du kan udnytte de mange specs bedst muligt.

Optimal beskyttelse med tilbehør som cover, case og etui

Der findes et væld af tilbehør til din iPhone SE. Du kan finde lækkert tilbehør, som lader dig få mest muligt ud af mobilen samt tilbehør som yder ultimativ beskyttelse. Du skal selvfølgelig heller ikke snydes for det store udvalg af opladere og powerbanks, der passer perfekt til iPhone SE.

Tilbehør som beskytter din iPhone SE:

 • Cover – både plastik- og læder cover.
 • Case.
 • Bumper.
 • Etui

Du kan selv vælge, om du vil have tilbehør, som beskytter bagsiden, forsiden eller begge dele. Du kan eventuelt også kombinere et cover med optimal skærmbeskyttelse.

iPhone SE vs. iPhone 6S

Hvad er egentlig forskellen på iPhone SE og iPhone 6S. Der er selvfølgelig forskel på de to mobiltelefoner. Her kan du se nogle af de vigtigste.

Størrelse:

 • iPhone SE – 123.8 x 58.6 x 7.6 mm.
 • iPhone 6S – 138.3 x 67.1 x 7.1 mm.

Skærm:

 • iPhone SE – 4” LCD-skærm, 1136 x 640 pixels (326 PPI) og 60.8 % screen-to-body ratio.
 • iPhone 6S – 4.7” LCD-skærm, 1334 x 750 pixels (326 PPI) og 65.6 % screen-to-body ratio.

Performance og processor:

 • Apple A9, CPU: Dual-core 1.84 GHz, GPU: PowerVR GT7600 (six-core grafik), 2GB RAM.

Det er ikke en fejl med performance og processor. De to mobiltelefoner er faktisk identiske på dette punkt.

Anmeldelser af en nærmest magisk mobil

Når anmeldere og brugere har skulle anmelde iPhone SE, har det faktisk ikke været så nemt, som man skulle tro. Det skyldes, at der har været uenighed om, hvad de egentlig kunne lide mest. iMore skriver bl.a.: ”efter én måneds brug og Apples iPhone SE er nærmest magisk”.

Generelt imponerer både hardware og software, når du sidder og bruger mobilen. En af de store fordele ved iPhone SE er, at du næsten får det samme som med flagskibene – bare i en mindre størrelse. ”De indre ting er supercharged”, som TechRadar skriver.

Skarp pris og billigt abonnement samlet i én

Der er rigtig mange fordele ved den lidt mindre iPhone SE. Du får et væld af imponerende specs, som er pakket lækkert ind i et flot og tidsløst design. Det betyder, at du får en high-end mobiltelefon i en lille og lækker størrelse. Anmeldere og brugere elsker den, og det forstår man godt.

Derfor har vi lavet en super skarp pris til dig, så du også kan opleve glæden ved iPhone SE. Når du køber din iPhone SE hos Telia, får du samtidig markedets bedste mobilabonnement. Alle vores mobilabonnementer kører på Nordens bedste netværk, og de kommer med ekstra services som digital TV, Spotify og HBO Nordic – kvit og frit.å det. Det kan godt være, at den syner lille, men det er en stor mobiltelefon på mange andre måder, når du kigger rigtigt efter.