Doro

Doro – ældrevenlig mobil med flere smarte funktioner

Med en Doro får du en mobil, som er dejlig nem at bruge, samtidig med at du stadig får smarte funktioner. Doro-mobilernen er det perfekte valg, hvis du er førstegangskøber eller senior. Du får nemlig samme funktioner, som i en almindelig smartphone, men det er på en mere brugervenlig og praktisk måde.

Med en Doro får du en mobil, som er dejlig nem at bruge, samtidig med at du stadig får smarte funktioner. Doro-mobilernen er det perfekte valg, hvis du er førstegangskøber eller senior. Du får nemlig samme funktioner, som i en almindelig smartphone, men det er på en mere brugervenlig og praktisk måde.

FÅ ØGET SIKKERHED MED DORO OG KNAP TIL NØDOPKALD

Doro har specialiseret sig i mobiler og tjenester, der hjælper ældre. De brugervenlige telefoner gør det nemt at ringe til familie og venner. Med en mobiltelefon fra Doro kan du leve livet, som du plejer. Teknologien er brugervenlig og letforståelig, og du kan nemt tilpasse den til dine behov.

En af de helt store fordele ved Doro er, at de har udstyret deres telefoner med en "Tryghedsknap". Hvis du falder eller kommer til skade, kan du foretage et nødopkald ved at trykke på knappen, der sidder på siden af mobilen. Alarmen bliver sendt med GPS-position, så du også hurtigt kan få hjælp, hvis du er udenfor.

Hvis du har spørgsmål til din Doro-telefon, er du altid velkommen i din lokale Telia-butik. Her kan du også se og prøve forskellige mobiltelefoner, hvis du skal have en ny. Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, uanset hvad dine behov er.

En Doro-telefon er god og ældrevenlig

Du kan vælge mange forskellige mobiltelefoner fra Doro. Fælles for dem alle er, at du altid får en ældrevenlig mobiltelefon, der er designet specielt til seniorer. På den måde er Doro et rigtig godt sted at starte, hvis du ikke har haft en mobil før, eller hvis du gerne vil have en telefon, der er nem at bruge.

Doro 7070 – Praktisk og hurtig 4G-klaptelefon i et ergonomisk design
Doro 8040 – Brugervenlig smartphone med stor, tydelig skærm og logisk navigation
• Doro 5517 – Klassisk telefon med fysiske knapper, som er kompatibel med de fleste høreapparater

Doro leverer kloge løsninger til en smartere generation. Du kan bl.a. vælge mellem en brugervenlig smartphone, praktisk klaptelefon og en klassisk telefon med fysiske knapper. Skærmen på dem alle er letlæselig, og du kan ændre skriftstørrelse på de fleste modeller, så du bedre kan læse sms'er og e-mails.

Hvis du gerne vil have mulighed for at kunne hente apps og gå på internettet, anbefaler vi, at du vælger en Doro smartphone, såson Doro 8040. Du skal ikke være nervøs for, at den er svær at bruge, da den er designet med særlige funktioner og navigation, der er specielt udviklet til seniorer. Vi har også flere gode mobilabonnementer, så du kan vælge det rette til dine behov.

 

DORO FASTNETTELEFON OG NEM TELEFONI

Har du en Doro- fastnettelefon, kan du få billig fastnettelefoni. Din fastnettelefon vil fungere på præcis samme måde, som den gør nu, men du vil få en skarpere pris. Du får desuden også et abonnement, som passer til lige præcis den måde, du bruger din fastnettelefon på.

Hvis du gerne vil have en af de brugervenlige fastnettelefoner fra Doro, kan du vælge mellem den klassiske med ledning eller en trådløs. Fælles for dem begge er, at tallene står skarpt, lyden er ekstra høj, og både tastaturet og displayet er større end på andre fastnettelefoner på markedet.

Du kan også skifte din fastnettelefon ud med en Doro-mobil. Så har du samme sikkerhed og abonnement, og du kan tage din telefon med dig, hvis du skal ud at gå eller på tur. 

MED TILBEHØR FÅR DU MERE UD AF DIN DORO TELEFON

En Doro-telefon er robust, så den kan holde til lidt af hvert. Det kan dog være en god ide med et cover til den. De fås i mange forskellige former og farver, så du kan finde et, der passer til dig.

Vi har flere forskellige opladere i vores udvalg af tilbehør. Det kan være praktisk med en ekstra, hvis du skal rejse. Det kan også være praktisk med en ekstra lader, hvis den gamle Doro-oplader skulle gå i stykker. Vores opladere passer til flere forskellige mærker og mobiltelefoner.

Hvis du ofte er på farten, kan det måske være en god ide med en powerbank. En powerbank er et transportabelt batteri, du kan tage med dig. Med sådan en løber din Doro-telefon aldrig tør for strøm – heller ikke, selvom du er væk i flere dage.