HTC One A9 – en smartphone som både er elegant og kraftfuld

HTC One A9 – en smartphone som både er elegant og kraftfuld

HTC One A9 - Specifikationer som sprænger skalaen

Når du sidder med din HTC One A9 i hånden, vil du hurtigt opleve, at det er en mobiltelefon med nogle seriøse specifikationer. Kameraet er bl.a. blevet forbedret fra forgængeren, og det er en yderst kraftfuld processer, der befinder sig under det flotte design.

HTC One A9 specifikationer:

  • 145.8 x 70.8 x 7.3 mm.
  • 143 gram.
  • 5” Full HD AMOLED-skærm.
  • Snapdragon 617 processor.
  • 2 GB RAM.
  • 13 MP bagkamera med f/2.0 linse.
  • 2.150 mAh batteri.
  • MicroSD.

Der er ingen tvivl om, at HTC One A9 kan det hele, og al hardware og software er pakket ind i et lækkert design.

Htc One A9 - Mobiltelefon med tidsløse farver og elegant design

Som standard kan du kun få din HTC One A9 i enten grå eller sølv. Der er dog rig mulighed for farver, hvis du gerne vil have dette. Du kan vælge mellem mange forskellige former for covers, som enten giver dig ekstra beskyttelse af bagsiden, eller også beskytter hele mobilen.

Uanset hvilken af de to farver til mobiltelefonen, du vælger, så får du et super lækkert design med den ultra-tynde metalramme og elegante finish. Både sølv og grå passer rigtig godt til designet, så alle detaljer træder frem, og du får virkelig en følelse af kvalitet.

Anmeldelser med begejstring over de gode specs i HTC One A9

Anmelderne er begejstrede, når de har testet HTC One A9, og det er der flere gode grunde til. Skærmen er især noget af det, som anmelderne er vilde med. TrustedReviews skriver eksempelvis., at ”den giver dig fyldige farver og har fantastiske kontraster”.

Der er dog meget mere ved mobiltelefonen fra HTC, som både anmeldere og brugere er begejstrede for. Gadgets 360 roser den til skyerne, og skriver ”A9’eren er utrolig godt udrustet med specs, og den er praktisk taget på niveau med flagskibene på mange måder”.

Imponerende pris til imponerende specifikationer

Der er rigtig mange fordele ved HTC One A9. Én af de helt store fordele er især, at du faktisk får en mobiltelefon, som på mange måder minder om flagskibene fra HTC. Det betyder, at du får nogle imponerende specifikationer til en rigtig skarp pris.

På den måde får du alt det gode, uden at du behøver betale mange penge for det. Oveni den gode pris for den veludrustede mobil, får du også mange andre fordele, hvis du vælger et mobilabonnement hos Telia. Vi er nemlig ikke blege for at lave gode priser og give lækre fordele.