Huawei

Huawei giver dig lækkert design og eksklusiv hardware

Det er en klar filosofi, der kendetegner en Huawei-mobiltelefon og -tablet. Du får unikt og prisvindende hardware og design samt verdensklasse software. Mange mobiltelefoner og tablets fra Huawei er kåret til bedst i test af uafhængige eksperter – især kamerasamarbejdet med Leica har imponeret verden over.

Det er en klar filosofi, der kendetegner en Huawei-mobiltelefon og -tablet. Du får unikt og prisvindende hardware og design samt verdensklasse software. Mange mobiltelefoner og tablets fra Huawei er kåret til bedst i test af uafhængige eksperter – især kamerasamarbejdet med Leica har imponeret verden over.

Køb din Huawei-mobil her

HUAWEI OMSKRIVER REGLERNE MED MENINGSFULD INNOVATION

Huawei er verdens tredjestørste producent af mobiltelefoner, og de arbejder med meningsfuld innovation. Det betyder, at de laver løsninger og devices, der giver dig værdi i hverdagen. De har bl.a. omskrevet reglerne for fotografering med de banebrydende Huawei P30-telefoner. Huawei var også de første med Force Touch-teknologien i mobiltelefoner.

I starten af 2019 lancerede Huawei deres 5G multi-mode-chipsæt. Sammen med de mange nye innovative devices giver de dig en helt ny oplevelse med stort set ubegrænsede hastigheder. Flere Huawei-mobiltelefoner har Dual-SIM, så du kan bruge flere SIM-kort i samme device. Når du køber et device fra Huawei, får du samtidig det populære Android-styresystem.

Vi har selvfølgelig sørget for gode Huawei-tilbud til dig, så du kan få glæde af de mange innovative produkter og features. Vi har altid gode priser, men du kan ofte finde ekstra gode tilbud på flere Huawei-nyheder. Husk, du kan altid se og opleve de nyeste devices fra Huawei i din lokale Telia-butik.

PRISVINDENDE HARDWARE OG SOFTWARE I DIN HUAWEI-MOBIL

Hvad skal din nye telefon have? Skal den have et best-in-class-kamera, ultraskarp skærm, tidløst design eller en yderst kraftfuld processor? Med Huaweis mobiltelefoner behøver du ikke vælge. Her får du nemlig software og hardware fra allerøverste hylde.

Huawei Mate 20 Pro
Huawei P30 Pro
Huawei P30 Lite
Huawei P30

Der er mange fantastiske devices at vælge mellem, men hvilken Huawei-telefon, skal du vælge? Huawei Mate- og P-serien er begge Premium-telefoner, hvor du virkelig får værdi for pengene. Den største forskel på Huawei Mate 20 Pro og Huawei P30 Pro er, at P30 Pro har en lidt større skærm og et nyere kamera, mens Mate 20 har en bedre opløsning.

Du får et prisvindende mobilkamera i begge serier. Huawei har omskrevet reglerne med deres innovative P30 Pro-smartphonekamera. Sammen med den verdensberømte kameraproducent, Leica, har de nemlig skabt et uovertruffet kamerasystem, der lader dig dokumentere alle dine fantastiske øjeblikke, så de står krystalklart.

TAG DIN HUAWEI TABLET MED DIG OVERALT

Når Huawei designer tablets, er det også her designfilosofien "Small Device, Simple World", der arbejdes ud fra. En god brugeroplevelse er en del af Huaweis DNA, og det gælder ikke kun mht. design. Du skal kunne bruge din Huawei tablet, som du vil – udenfor, indenfor, på arbejdet og hjemme.

Det er denne simple filosofi, der har ført til Huaweis prisvindende tablets, der er kendetegnet ved smukt design, intuitiv software og potent hardware. Underholdning kommer til live med Huawei MediaPad M5, hvor dens store 2K-skærm fanger hver eneste detalje. Huawei MediaPad T5 fanger din opmærksomhed med sit exceptionelle design og blæser dig bagover med sin imponerende hardware.

Du er garanteret intensiv ydeevne og et intuitivt styresystem, når du vælger en Huawei tablet. Det hele kører sømløst, og Eye-Comfort Mode reducerer skadeligt blåligt lys, og gør det behageligt for øjnene ved at skabe sunde læseforhold. De forskellige tablets er også perfekte til børn, da de i Børnehjørnet kan finde en lang række apps, der gør det sjovt at lege og lære.

 

HUSK TILBEHØR TIL DINE DEVICES

Du får høj kvalitet med en mobiltelefon og tablet fra Huawei. Hvorfor ikke beskytte den med kvalitetstilbehør? Vi har samlet et bredt udvalg af tilbehør til dine devices, så du kan få det optimale ud af dine enheder. Det gør hverdagen nemmere, sjovere og mere sikker.

Covere til Huawei-mobiltelefoner
Opladere til Huawei devices
Covere til Huawei tablets

Vores udvalg gør det nemt at finde nyt tilbehør til de nyeste Huawei devices. Hvis du mangler høretelefoner til din enhed, har du flere muligheder. Vi har nemlig et stort udvalg af høretelefoner fra kendte mærker, du både kan bruge til løbeturen og på sofaen derhjemme.

Hvis du ikke kan vente på at få det lækre tilbehør, er du altid velkommen i din lokale Telia. Her kan du gå på opdagelse i vores store udvalg og få fingre i tilbehøret med det samme.