Huawei Mate 8 – mobilen med de imponerende specs

Huawei Mate 8 – mobilen med de imponerende specs

Specifikationer på Mate 8 imponerer

Der er flere ting ved Huawei Mate 8, som imponerer ved første øjekast – og endnu mere efter et par timers brug. Det er ikke kun hardwaren, der efterlader dig med et rigtig godt indtryk. Softwaren har også fået et nøk op, så den i endnu højere grad imponerer.

Huawei Mate 8 specifikationer:

  • 6 tommer Full HD-skærm med 16 mio. farver.
  • 1080 x 1920 opløsning.
  • HiSilicon Kirin 950 processor.
  • 4.000 mAh batteri.
  • 16 MP kamera.
  • 3 GB RAM.
  • 157.1 x 80.6 x 7.9 mm
  • 185 gram.

Du får med Huawei Mate 8 desuden dual-sim og Android 6.0 Marshmallow.

Dit batteri på Huawei Mate 8 holder i to døgn

Huawei Mate 8 er en utrolig lækker storskærmstelefon med sin 6 tommer skærm. Den store skærm betyder dog ikke, at du kun har strøm til ganske få timer. Du får et 4.000 mAh stort batteri i din mobil, og du kan faktisk forvente strøm til hele to døgn med mobilen.

Skulle du glemme at lade det store batteri op, så du er ved at løbe tør sidst på dagen, er der også råd for det. Mate 8 har quick charge, som betyder, at du med bare 30 minutters opladning kan lade mobilen op med 39 %. Du kan også bruge Mate 8 som en powerbank med reverse charging.

Anmeldelser af Mate 8 flyder over med lovprisninger

Det er både brugere og anmeldere, som er begejstrede for den store mobiltelefon fra Huawei. Mate 8 leverer på alle niveauer, så du sidder tilbage med en følelse af kvalitet. Processoren imponerer især Computerworld: ”Mate 8 er udstyret med en af Huawei’s egne processorer, og hvilken ydeevne(!)”.

Kameraet på den store mobil, er også et stykke hardware, som vækker begejstring hos anmelderne. ”Der er ingen undskyldninger, hvis du ikke kan få klare og skarpe billeder med Mate 8”, skriver MereMobil.dk blandt andet. Det er også svært at finde noget ved mobilen, der ikke er helt i top.

Få en super skarp pris på den imponerende mobil

Står du og tænker, at du gerne vil have en Huawei Mate 8, men den lyder dyr? Det behøver du ikke bekymre dig om, da vi har lavet en super skarp pris på Mate 8 til dig. Så kan du også opleve den potente mobiltelefon fra Huawei, og få de mange ekstra fordele også.

Vi har altid rigtig gode tilbud på de nyeste mobiltelefoner. Du kan eventuelt kombinere din nye mobiltelefon med et af vores mobilabonnenter, hvor du får Nordens bedste netværk. Der følger også ekstra services med i vores mobilabonnenter, som du får kvit og frit – det får du oveni den gode pris.

Se flere Huawei mobiltelefoner, tablets og wearables