Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro - Anmelderrost mobil

Huawei Mate 9 Pro har fået fantastiske anmeldelser, har et lækkert design og indeholder markedets bedste hardware. Lige nu kan du få mobilen for bare 149 kr./md og en mobilrabat på 2.324,-.

 

Min. pris. 6 mdr. 5.626,50 kr.

Huawei Mate 9 Pro har fået fantastiske anmeldelser, har et lækkert design og indeholder markedets bedste hardware. Lige nu kan du få mobilen for bare 149 kr./md og en mobilrabat på 2.324,-.

 

Min. pris. 6 mdr. 5.626,50 kr.

Bestil Huawei Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro er skabt til dig, der sætter pris på kvalitet, hurtighed og en fantastisk batterilevetid på op til 2 døgn.

Huawei Mate 9 Pro funktioner

Huawei Mate 9 Pro processor

Skabt til fart

Huawei Mate 9 pro med ny Kirin 960 processor er født hurtig og forbliver hurtig. Det skyldes et samspil mellem hardware og software, der er helt i top. Endelig er det slut med at tabe fart!

Huawei Mate 9 Pro - smukt design

Fokus på detaljen

Huawei Mate 9 Pro er udstyret med 2. generation Leica Dual Camera, der gengiver de detaljer, du før kiggede forgæves efter. Glæd dig til ekstra skarpe minder.

Huawei Mate 9 Pro - lang batteritid

Power på et øjeblik

Den energibesparende teknologi og det kraftige batteri giver dig power nok til to dage. Og med den nye SuperCharge-teknologi tager det kun 20 min. at oplade til en hel dag.
Sådan tager du skarpe natbilleder
med Huawei Mate 9 ProHuawei Mate 9 Pro billeder

Huawei Mate 9 Pro grey

Huawei Mate 9 Pro Grey

Huawei Mate 9 Pro gold

Huawei mate 9 pro gold

Huawei Mate 9 pro front og bagfra

Set bagfra og forfra

Udviklet gennem 125 år

Udviklet gennem 125 år

Kameraet i Huawei Mate 9 Pro er udviklet i samarbejde med Leica, der siden 1849 har været frontløber inden for moderne kamerateknologi. Det kan både mærkes og opleves.

Kameraet i Huawei Mate 9 Pro er udviklet i samarbejde med Leica, der siden 1849 har været frontløber inden for moderne kamerateknologi. Det kan både mærkes og opleves.

Køb Huawei Mate 9 Pro

Flotte anmeldelser af Mate 9 Pro

Huawei Mate 9 Pro har taget anmelderne med storm og har fået flotte anbefalinger i en grad, som sjældent er set før. Herunder kan du se et overblik over de flotte anmeldelser og anbefalinger, som mobilen har fået.

Huawei Mate 9 Pro anmeldelse EB

"Årets bedste android-telefon"

Ekstra Bladet

Anmeldelse Huawei Mate 9 Pro input magazine

"Den bedste telefon på markedet"

Inputmag.dk

Huawei Mate 9 Pro videoanmeldelse Input Magazine
Huawei mate 9 anmeldelse mobilsiden

"Årets stærkeste smartphone"

Mobilsiden

Huawei Mate 9 Pro anmeldelse MobilNu

"Blandt de bedste mobiltelefoner"

Mobil.nu

Huawei Mate 9 pro anmeldelse mere mobil

"Telefonen mange har sukket efter"

Meremobil.dk

Unikke specifikationer, der er skabt til oplevelser

Huawei Mate 9 Pro er telefonen mange har sukket efter. Her er en smartphone med nogle af de ypperste specifikationer, du finder på markedet. Det smukke og lækkert intuitive design vækker opsigt, men det er især hardwaren, som imponerer på Huaweis lækre topmobil.

Huawei Mate 9 Pro specifikationer:

• 145 x 70.9 x 7 mm.
• Vægt: 144 gram.
• Dobbelt 12 MP bagkamera og 8 MP frontkamera.
• Skærm: 5.5" AMOLED
• CPU: Kirin 960 (ARM-Cortex A73/A53 octa-core processor)
• GPU: Mali G71 octa-core
• Ram: 6 RAM
• Intern hukommelse: 128 GB
• Batteri: 4.000 mAh stort batteri
• Kamera: 12 megapixels + 20 megapixels (dual kamera – Leica)
• Frontkamera: 8 megapixels
• Stik: USB Type-C + 3,5 mm jackstik
• System: Android 7.0 Nougat software + EMUI 5.0

Huawei P9 har mange imponerende specifikationer. Det nye kamera løber dog med det meste af opmærksomheden.

KAMERA MED ENESTÅENDE SKARPHED
Kameraet er udviklet i samarbejde med den verdenskendte kameraproducent, Leica. Huawei og Leica har det erklærede mål, at de vil genopfinde smartphonekameraet. Kameraet har 2. generation Leica Dual Camera, der giver dig hidtil usete detaljer i dine billeder og tager dig fra almindelig fotografering til kunst. Imponerende farver. Skarpere detaljer – også under lyssvage forhold, og hvis fotografen er i bevægelse!

ANMELDELSER AF DEN HURTIGSTE HUAWEI NOGENSINDE
Der er ingen tvivl om, at Huawei har ramt rigtigt med deres nye smartphone. Den vækker stor glæde hos både anmeldere og brugere, når de får den i hånden. Selvom det er imponerende, så er det ikke kun kameraet, der gør indtryk. Faktisk vækker selfie-kameraet også begejstring med sine mange muligheder. Og så Kirin 960, der er den hidtil nyeste og hurtigste processor fra fabrikken Hisilicon, og som bidrager med fuld fart. "Altså et rigeligt overdrev af kræfter, og der mærkes på intet tidspunkt problemer med applikationer, ting der hænger eller andre bøvlede og ustabile ting", skriver meremobil.dk, der helt har overgivet sig.

TIL EN PRIS DU IKKE HAR SET FØR
Køber du din smartphone hos Telia, er det ikke kun Huawei Mate 9 Pro, der vil imponere dig. Vi har nemlig fundet en utrolig god pris til dig, så du også kan få fingrene i topmobilen fra Huawei. Når du vælger et af vores fordelagtige mobilabonnementer, får du også en masse fordele oveni.


Hos Telia har vi altid gode priser på vores mobiltelefoner. Vi har dog med Huawei Mate 9 Pro givet dig en endnu skarpere pris, end det før har været muligt. Det har vi gjort, fordi vi gerne vil give dig chancen for at få den helt unikke topmobil til en god pris.