Huawei P8 – en imponerende kraftig og flot smartphone

Huawei P8 – en imponerende kraftig og flot smartphone

Imponerende specifikationer på Huawei P8

Mobiltelefonen P8 er et skarp bud på en rigtig god topmobil fra Huawei. Den leverer på alle fronter. Du får et flot og tidsløst design, enorm kraftfuld hardware samt et knivskarpt kamera. Uanset hvilken vinkel du ser den fra, vil du finde spændende designdetaljer, som er typisk Huawei.

Huawei P8 specifikationer:

  • Dimensioner – 144 x 71.9 x 6.4 mm.
  • Vægt – 144 gram.
  • Skærm – 5.2” Full-HD (424 PPI).
  • Kamera – bagkamera på 13 MP med f/2.0 optik samt et frontkamera på 8 MP.
  • Processor – Kirin 930 octa-core.
  • 3 GB RAM.

Huawei P8 giver dig det bedste af det bedste, så du kan bruge den til alle opgaver.

Huawei P8 – tag styringen over det store batteri

Din Huawei P8 kommer med et batteri på 2680 mAh, hvilket er blandt de større udgaver. Der er strøm til en dag, og Huawei har indbygget en særlig strømstyring i P8 - Power Firewall. Den holder styr på dine apps strømforbrug, og slukker de apps, som bruger særlig meget strøm.

Du kan altså sagtens tage din Huawei P8 med dig på farten, uden at du behøver være nervøs for at løbe tør for strøm. Det store batteri giver dig en lang batterilevetid, samtidig med at strømstyringsfunktionen giver dig mulighed for at få dit batteri til at holde endnu længere.

Et godt cover til din Huawei P8

Har du allerede en af de lækre Huawei P8-mobiltelefoner, kan du overveje, om du har brug for et cover til den. Så er den ekstra godt beskyttet. Skærmen på P8 er beskyttet af Gorilla Glass 3, men der kan alligevel være god mening i at investere i et cover.

Der er forskellige former for covers til din Huawei P8, afhængig af hvilken type beskyttelse du ønsker. Der er eksempelvis etuier, som kun dækker bagsiden af mobiltelefonen, men du også kan få et Huawei P8 smart cover, som giver dig en optimal beskyttelse af din mobil.

Anmeldelser: ”Huawei P8 er en game changer”

Det er noget af en smartphone, som Huawei har lavet med sin P8-model. Du får kraftfuld hardware og intuitiv software pakket ind i et smukt og tidsløst design. Den bliver bl.a. kaldt for ”den bedste premium-smartphone, du nogensinde har hørt om” af IT Pro Portal.

Huawei P8 får rigtig mange rosende ord med sig i dens anmeldelser, og det er ikke bare én eller to ting, som imponerer anmelderne og brugerne. Mobilsiden kalder bl.a. Huawei P8 for en ”mobil perle”, og er enormt imponeret over ydelsen, kameraet, materialer og funktioner – altså hele pakken.