LG G4 er en klar favorit hos både brugere og anmeldere

LG G4 er en klar favorit hos både brugere og anmeldere

Du vil få øje på imponerende specifikationer, uanset hvor du kigger hen på LG G4-mobiltelefonen. Anmelderne er faldet for det imponerende kamera og design. Du kan eksempelvis få din LG G4 med et flot lædercover og folio case. Anmelderne er vilde med mobiltelefonen, og du kan få en skarp pris på den imponerende mobil her hos Telia.

Er du på jagt efter en mobiltelefon, som kan lidt af det hele - og egentlig også lidt mere end det? Så er LG G4 et oplagt valg, da den er spækket med den bedste hardware lige fra det imponerende ydre til det kraftfulde indre. Det er ikke uden grund, at både anmeldere og forbrugere elsker LG G4. Hvis du også vil opleve de mange ting, som gør LG G4 så god, kan du få din egen til en yderst fordelagtig pris. LG G4 er en mobiltelefon, som er designet til at præstere og imponere på alle niveauer. 

LG G4 kommer med imponerende specs

Der er mange ting, som imponerer på LG G4, men det er især kameraet og materialevalget, som imponerer brugere og anmeldere. Generelt er det dog noget af en mobiltelefon, som LG har præsteret med deres smartphone.

Specifikationer på LG G4:

  • Dimensioner – 148.9 x 76.1 x 6.3-9.8 mm.
  • Skærm – 5.5 tommer Quad HD med imponerende 538 PPI.
  • Kamera – 16 MP bagkamera og 8 MP frontkamera.
  • Processor – Snapdragon 808 hexa-core.
  • Batteri – udskifteligt 3.000 mAh batteri.
  • Software – Android Lollipop og LG’s egen LG UX 4.0.

Det er noget af en samling specifikationer, som du kan få på din LG G4.

Få god beskyttelse med lædercovers og flotte cases

Designet på LG G4 er unikt indenfor mobiltelefoner, da du kan vælge et bagcover beklædt med ægte læder. Lædercoveret kan udskiftes, så du kan skifte mellem farver, samtidig med at de yder god beskyttelse af bagsiden. Du slipper altså for kedelige plastikcovers med din LG G4.

Du behøver heller ikke være nervøs for, at din skærm på LG G4 hurtigt bliver ridset. Mobilen er beskyttet af det hårdføre Gorilla Glass 3, og sammen med det buede design, giver det en rigtig god beskyttelse af mobilen. Du kan også få en lækker folio case, så din LG G4 altid er beskyttet i stil.

Anmeldelser: ”LG G4 er den bedste smartphone i 2015”

Anmelderne er begejstrede for LG G4. Digital Trends udråber den til at være den klart bedste mobiltelefon i 2015. Det er især kameraet og det flotte design, som anmelderne er faldet pladask for. Mobilsiden skriver bl.a. at kameraet ”vil glæde alt fra familiefotografer til inkarnerede entusiaster”.

Der er bred enighed om, at der virkelig er tænkt over tingene med LG G4 samt at den kommer med nogle imponerende specifikationer. Mobiltelefonen fra LG scorer samlet højt i anmeldelserne, og især Android Authority er imponeret over både software, hardware, design og kamera.

En god pris på den lækre LG G4

LG G4 er flagskibet fra LG, som skal erstatte den yderst populære LG G3-mobiltelefon. Det klarer den til punkt og prikke, og vi har derfor sat os for at give dig den bedst mulige pris på mobiltelefonen. På den måde kan du også opleve, hvor god den er, uden at du skal bruge hele opsparingen.

Du får en god pris, uanset om du vælger plastikcoveret eller lædercoveret. Når du sidder med din LG G4-smartphone i hånden, fornemmer du hurtigt, at du får meget mere, end du betaler for. LG G4 giver en visuel oplevelse til en yderst skarp pris.