Motorola

Motorola leverer høj kvalitet til lave priser

Lige siden Motorola var med til at opfinde de protokoller og teknologier, der gjorde mobiltelefoni mulig, har de lavet fantastiske telefoner. Det gør de stadig den dag i dag. De har fokus på kvalitet til lave priser, og de udvikler deres mobil-familier med fokus på det, der er vigtigt for dig. Her på siden kan du læse mere om Motorola og deres imponerende telefoner.

Lige siden Motorola var med til at opfinde de protokoller og teknologier, der gjorde mobiltelefoni mulig, har de lavet fantastiske telefoner. Det gør de stadig den dag i dag. De har fokus på kvalitet til lave priser, og de udvikler deres mobil-familier med fokus på det, der er vigtigt for dig. Her på siden kan du læse mere om Motorola og deres imponerende telefoner.

Køb din Motorola-mobil her

Motorola – Opfindere af mobilen og mobilteknologien

Det er ofte Motorola, der bliver krediteret for at have opfundet mobiltelefonen. Motorola DynaTAC 8000X kom på markedet i 1983, og den fik hurtigt navnet ”murstenen” med sine 800 gram. Batteriet var ikke noget at prale, da der kun var batteri til 1 times tale. Motorola Razr en af de mest solgte mobiltelefoner nogensinde med over 130 millioner solgt.

Motorola har også opfundet de fleste protokoller og teknologier, der gør det muligt for os at bruge mobiltelefoner i dag. Neil Armstrong brugte endda en Motorola-radio, da han i 1969 sendte de første ord fra månen. De bliver stadig betegnet som en af de bedste Android-mobilproducenter på markedet, og du kan se og prøve de nyeste modeller i din lokale Telia-butik.

De oprindelige principper ligger stadig til grund for udviklingen af deres devices – eller som de selv formulerer det: ”Motorola eksisterer for at opfinde, bygge og levere de bedste mobile enheder på planeten – og forbedre livet for millioner af mennesker”.

Din nye Motorola-telefon er en del af en imponerende familie

Når Motorola designer smartphones, er det altid med dig og dine behov for øje. De forskellige mobil-familier har hver deres unikke fokus og styrker. Samlet er der tale om en imponerende Motorola-familie, hvor der er fokus på lave priser. De er designet og udviklet med det, der er vigtigt for dig. Derfor vil du altid kunne finde en Motorola-telefon, der passer til dine behov:

• Motorola One Vision
• Motorola Moto G7 Play
• Motorola Moto G7 Plus

De to Moto G7-telefoner er en del af den samme lille familie – Moto G-familien. Der er tale om en familie af billige telefoner, hvor der ikke er sparet på kvaliteten. Du får meget mere af det, du elsker – ultra-responsiv processor, Dolby-stereohøjttalere, knivskarp skærm med naturtro farver og et imponerende mobilkamera.

Hvis du vil fange livets højdepunkter med helt perfekte billeder, finder du ikke et bedre kamera end Motorola One Visions 48 MP-kamerasystem. Det er drevet af AI og Quad Pixel-teknologi, så du kan tage professionelle billeder i ethvert lys. Du kan også nemt fordybe dig i den ultra-brede 21:9 CinemaVision-skærm. 

Husk tilbehør til din telefon

Det er nogle imponerende mobiltelefoner, Motorola laver. Vi har et stort udvalg af tilbehør til dine devices, så du kan få endnu mere ud af dem. Selvom alle Motorola-telefoner hos os har Dolby-lyd, kan det være rart med noget ekstra volumen og bas – det får du med vores Bluetooth-højttalere. Vi har også:

• Opladere til Motorola-telefoner
• Høretelefoner og headsets til Motorola devices

Skal du på festival eller udflugt, har vi også mange gode powerbanks. Så kan du altid holde liv i din mobil, selvom du er langt fra en stikkontakt i flere dage.

Hvis du ikke kan vente på at få dit fede tilbehør, har vi også tilbehør i vores butikker – besøg os, prøv det, og få glæde af det i mange år.