Nyhed: Motorola One Vision

Nyhed: Motorola One Vision

6,3" Full HD+ skærm. Smart kamera. Lækkert design. Kort sagt: Enorm værdi for pengene. Køb Motorola One Vision nu.

6,3" Full HD+ skærm. Smart kamera. Lækkert design. Kort sagt: Enorm værdi for pengene. Køb Motorola One Vision nu.

Køb her

Anmeldelse af Motorola One Vision


Tech-anmelder Torben Vognsen har haft fingrene i Motorola One Vision. Se hele hans anmeldelse her.

5 gode grunde til at vælge Motorola One Vision


Vi har samlet fem gode grunde til at vælge Motorolas nyeste budgettelefon.

1. Enorm værdi for pengene

Det er lykkedes Motorola at bringe rigtigt mange af de egenskaber vi ellers forbinder med topmodellerne til en telefon der er prissat hvor de fleste kan være med. Du får endda 128GB hukommelse og hele 4GB RAM – noget du ellers kun finder på meget dyrere telefoner.

2. Et godt "point and shoot" kamera

Kameraet på Motorola One Vision er på 48 megapixel, og det tager faktisk rigtigt gode billeder. Selv med alt indstillet til "auto" kan du tage billeder, de fleste ville være stolte af. Endda i tusmørke leverer kameraet en kvalitet, man for kort tid siden skulle købe en topmodel for at få.

3. Lækkert design

Det kan godt være, du ikke skal betale en bondegård for Motorola One Vision, men det er ikke ensbetydende med, at telefonen ser billig ud. Bagsiden er lækkert changerende og telefonen fås i forskellige farver. Forsiden er stort set én stor skærm på hele 6,3" i fuld HD. Den er i 21:9 format, så du kan se film uden at have irriteredde bjælker for oven og neden.

4. Android One

Android som det skal være ifølge Google – det er den bedste måde at beskrive Android One som er installeret på Motorola One Vision. Her er ingen bloatware eller overflødigt lir – men en helt ren Android som de fleste vil elske.

5. Hurtig opladning og lang batterilevetid

Motorola One Vision holder batteri til hele dagen fordi Android One bruger væsentlig mindre strøm end de softwareoverbygninger der ellers er at finde på topmodellerne. Og skulle du løbe tør for strøm kan du oplade den fra 0 til ca. 80 procent på omkring en time.