OnePlus

OnePlus

OnePlus er kendt for at producere smartphones i god kvalitet til en pris, der er lavere end mange af deres konkurrenter. Med OnePlus får du altid lækkert design, intelligent software og kraftfuld hardware.

 

OnePlus er kendt for at producere smartphones i god kvalitet til en pris, der er lavere end mange af deres konkurrenter. Med OnePlus får du altid lækkert design, intelligent software og kraftfuld hardware.

 

Køb OnePlus

OnePlus er en kinesisk smartphoneproducent grundlagt af Pete Lau og Carl Pei i 2013. OnePlus' mål ved etableringen af brandet var at designe en smartphone i high-end kvalitet til en billigere pris end andre smartphones i samme klasse. Tilbage i 2013 følte OnePlus ikke, at de kunne finde smartphones på markedet, der kunne tilfredsstille deres behov, når det kom til detaljer og den overordnede brugeroplevelse. Derfor satte de sig for at skabe en lækkert smartphone af højeste kvalitet, både indvendigt og udvendigt. Deraf stammer også OnePlus' motto "Never settle" – forbrugerne skal aldrig nøjes med produkter af dårlig kvalitet.

OnePlus' første produkt, OnePlus One, blev lanceret den 23. april 2014. Allerede inden lanceringen skabte OnePlus røre ved bl.a. på de sociale medier at sammenligne deres produkt med markedets på det tidspunkt væsentligste konkurrenter. De sammenlignede bl.a. specs og hardware i OnePlus One med tilsvarende i Samsung Galaxy S5. Mange så dette som dristigt og arrogant. Uanset hvad fik det folk til at tale og skabe hype om OnePlus One.

OnePlus invitationer

Efter den officielle lancering af OnePlus One, gjorde OnePlus det klart, at du ikke ville kunne købe telefonen uden en særlig invitation. OnePlus krævede invitationen for at sikre sig, at de kunne følge med efterspørgslen og ikke kom til at brænde inde med et stort lager. Men invitationstricket var med til at cementere OnePlus' popularitet og hype. Forbrugerne vil gerne have det, de ikke kan få, og da kun få fik lov til at købe OnePlus One, ville alle have fingrene i den. I dag er invitationerne ikke længere nødvendige, men de var med til at skabe den omtale, hype og mystik om brandet, der måske har været med til på få år at gøre dem til en af de mest populære mobilproducenter på markedet.

ONEPLUS SMARTPHONES

OnePlus har siden begyndelsen i 2013 i alt produceret otte telefoner:
• OnePlus One (2014)
• OnePlus 2 (2015)
• OnePlus X (2015)
• OnePlus 3 (2016)
• OnePlus 3T (2016)
• OnePlus 5 (2017)
• OnePlus 5T (2017)
• OnePlus 6 (2018)
• OnePlus 6T (2018)

Ud over smartphones producerer OnePlus også livsstils produkter, som rejsetasker og t-shirts. Og ved lanceringen af OnePlus 6 i 2018 præsenterede de endnu et produkt til porteføljen: OnePlus Bullets Wireless. De er OnePlus' bud på et sæt trådløse høretelefoner.

Der er sket en del på smartphonemarkedet siden 2014, og alle producenterne producerer smartphones i høj klasse. Så hvordan sørger OnePlus for fortsat at leve op til deres motto "Never settle"? Deres strategi er at sætte en høj standard for dem selv ved at finde de rigtige benchmarks inden for hver enkelt komponent af deres produkter og sørge for at nå eller overgå disse. Det er måske en af grundene til, at OnePlus' produkter fortsat er populære.

En ting er i hvert fald sikkert: OnePlus producerer hardware i god kvalitet til en pris, der er lavere end de fleste af deres konkurrenter, på trods af at de bruger den samme teknologi.