OnePlus

ONEPLUS – PREMIUM-KVALITET TIL LAVE PRISER

OnePlus er kendt for at producere smartphones i god kvalitet til en pris, der er lavere end mange af deres konkurrenter. Med OnePlus får du altid lækkert design, intelligent software og kraftfuld hardware, som du aldrig bliver træt af.

OnePlus er kendt for at producere smartphones i god kvalitet til en pris, der er lavere end mange af deres konkurrenter. Med OnePlus får du altid lækkert design, intelligent software og kraftfuld hardware, som du aldrig bliver træt af.

Køb din OnePlus-mobil her

Få high-end-kvalitet til lave priser med OnePlus

OnePlus blev grundlagt i 2013, og har allerede markeret sig som en populær smartphoneproducent takket være det lækre design og højtydende hardware. OnePlus er blevet synonym med kvalitetsprodukter i flot design.

Visionen var enkel; design en smartphone i high-end-kvalitet til en billigere pris end andre smartphones i samme klasse. Deraf stammer også OnePlus' motto "Never Settle". Du skal aldrig nøjes med produkter af dårlig kvalitet. Det gør du aldrig med et device fra OnePlus.

Deres første mobiltelefon, OnePlus One, blev lanceret den 23. april 2014. Den levede i høj grad op til visionen, da der var tale om en lækker smartphone af højeste kvalitet, både indvendig. og udvendig. Den blev sammenlignet med Samsungs Galaxy-flagskibe, og OnePlus er i dag en af de mest populære mobilproducenter i verden. Se de nye telefoner i din lokale Telia-butik.

Med en OnePlus-telefon er du garanteret fantastisk kvalitet

Det er ikke uden grund, at OnePlus-telefoner er populære. De er nemlig det perfekte mix af intuitiv og brugervenlig software og højtydende og lynende hurtig hardware. Du kan selv få fingrene i en af de imponerende i vores webshop, hvor vi altid har skarpe priser klar til dig:

OnePlus 7 – 6 GB RAM og 128 GB intern hukommelse
OnePlus 7 Pro – 8 GB RAM og 256 GB intern hukommelse
OnePlus 7 Pro – 12 GB RAM og 256 GB intern hukommelse

Du kan altid se de skarpe priser via ovenstående link. Vores faste Tech-anmelder har lavet et omfattende OnePlus 7 Pro-review, så du kan blive meget klogere på den imponerende telefon. Se anmeldelsen her.

FÅ DET HELT RIGTIGE TILBEHØR TIL DIN ONEPLUS

Når du har valgt din nye OnePlus-telefon, har vi også en masse tilbehør, der er lige noget for dig. I vores udvalg af tilbehør kan du finde det meste. Covere og opladere er det mest populære OnePlus-tilbehør.

• Covere til OnePlus-telefoner 
• Opladere til mobiltelefoner

Vi har selvfølgelig også et stort udvalg af høretelefoner, du kan bruge sammen med din OnePlus-mobil. Så kan du altid høre din yndlingsmusik, og hvis du er til en dyb bas, har vi modeller med ekstra bas. Du kan også se et bredt udvalg af tilbehør i din lokale Telia-butik.

 

Hardware og software i premium-kvalitet

OnePlus’ erklærede mål er at ”dele den bedste teknologi med verden, sammen med dig”. Skærm og batteri er to vigtige elementer i en god mobil. Derfor har OnePlus fokuseret på at udvikle en fantastisk skærm og lave et batteri med rigtig lang batterilevetid. Med de to elementer kan du få det absolut meste ud den overlegne ydeevne, du også får med telefoner fra OnePlus.  

Batteriet har længe været i fokus på OnePlus, da de er store og holder længe. Samtidig kan du også hurtigt lade batteriet op med Warp Charge. Skærmen udmærker sig ved at have exceptionel høj opløsning med dramatisk klarhed, og det buede kant-til-kant-design er en integreret del af designet på OnePlus 7 Pro.

Den imponerende 48 MP-hovedlinse på OnePlus 7 Pro imponerer bestemt også. Det er svært at finde et svagt punkt ved telefoner fra OnePlus, da kvaliteten af materialerne er i top. De både føles og ligner topmodeller. Den simple software og nemme interaktion gør samtidig din telefon hurtig og sjov at bruge i hverdagen.