Samsung

Med Samsung får du kvalitet på alle leder og kanter

Du kan vælge et device eller wearable fra Samsung, som passer til dine ønsker og behov. Du kan få flotte og kraftfulde mobiltelefoner, store og lette tablets samt ekstra information med Samsung wearables.

Du kan vælge et device eller wearable fra Samsung, som passer til dine ønsker og behov. Du kan få flotte og kraftfulde mobiltelefoner, store og lette tablets samt ekstra information med Samsung wearables.

Køb din Samsung-mobil her

MED SAMSUNG FÅR DU ALTID PREMIUM DEVICES

Samsung er et af mest populære mærker i verden, og førende når det kommer til bl.a. LCD- og LED-skærme. Samsungs vision er "Inspirer verden, Skab fremtiden", hvilket er tydeligt i alle deres produkter. De bliver ved med at presse grænserne for, hvad der er muligt med både hardware og software. Samsung har også udviklet One UI, der sørger for, at software og hardware arbejder perfekt sammen. Du kan altid se og prøve de nye Samsung devices i din lokale Telia-butik.

De lancerede i 2014 verdens første smartphone med buet edge-skærm, Galaxy Note Edge. 2014 var også året, hvor Samsung Gear S, den første wearable med 3G-forbindelse, så dagens lys. Samsung udvikler selv meget af den hardware, de bruger i deres mobiltelefoner og tablets.

Med Smart Switch kan du nemt overføre fotos, beskeder og anden data fra din gamle telefon til din nye. Det gør det nemt at skifte til Samsung, uanset om du har Android eller iOS. Den intelligente assistent, Bixby, frigiver en masse af din tid, og Samsung Care+ giver dig ekstra tryghed i hverdagen.

SAMSUNG MOBIL – ALTID FRA ØVERSTE HYLDE

Når du vælger en smartphone fra Samsung, får du et kvalitets-device, der er spækket med kraftfuld hardware og lækre features. Samsung har flere forskellige modeller, så du altid kan finde en Samsung-mobil, der passer til dine behov – og budget. De mest populære Samsung-mobiltelefoner:
• Samsung Galaxy S10+
• 
Samsung Galaxy Note10
• 
Samsung Galaxy A70

Hvis du vil have en mobiltelefon fra allerøverste hylde, bør du kigge på Samsung Galaxy S-telefonerne. Det er Samsungs flagskibe, som anmelderne er vilde med. Det er også derfor, mobilerne altid er på listen over top 10 smartphones. Hvis du gerne vil have en større skærm og batteri, er Galaxy Note-serien lige noget for dig – her får du en også S Pen med.

Samsung Galaxy A-telefonerne er til den prisbevidste forbruger. Du skal dog ikke lade dig snyde af de lave priser. Du får stadig kraftfuld hardware og lækker software under det flotte ydre.

EN SAMSUNG TABLET TIL ALLE BEHOV

En tablet fra Samsung bliver hurtigt en vigtig del af familien, da den kan bruges af både børn og voksne takket være det intuitive OS. Hvis du kan lide følelsen af en stor skærm og kraftig hardware, har Samsung mange forskellige tablets at vælge imellem. Du får kvalitet hele vejen rundt - både indvendig og udvendig. Vi har en Samsung tablet til alle behov og budgetter:
Samsung Galaxy Tab S6

Samsung Galaxy Tab S5e
Samsung Galaxy Tab A

De forskellige Samsung tablets er et smart og fleksibelt hjerte i hjemmet, og deres fleksibilitet gør dig ekstra effektiv. Galaxy Tab S6 er det klassiske flagskib, når det kommer til en Samsung tablet. Galaxy Tab A er det prisvenlige alternativ, der også er spækket med kraftig hardware og innovativ software.

Med Galaxy Tab S5e får du meget mere tablet i en meget tyndere ramme. Den er perfekt, når du er på farten, og den har et design, du kan se og mærke. Tabletten er skabt til at være et skridt foran, og brugerprofiler gør det let for hele familien at bruge den individuelt.

Vi har også tilbehør til din mobil og tablet

De lækre mobiltelefoner og tablets fra Samsung fortjener også et cover og skærmbeskyttelse af høj kvalitet. Vi har et stort udvalg af tilbehør til dine Samsung devices til lave priser:
Covere til din Samsung-mobiltelefon

Covere til din Samsung tablet
Skærmbeskyttelse til Samsung devices

Vi har tilbehør fra alle de kendte mærker, så du får endnu mere ud af dine Samsung devices. Du kan se det store udvalg i vores tilbehør-shop. Hvis du ikke kan vente på at få dit lækre tilbehør, har din lokale Telia-butik også et stort udvalg. Selvfølgelig også til vores sædvanlige lave priser.