Med Samsung får du kvalitet på alle leder og kanter
Med Samsung får du kvalitet på alle leder og kanter

Du kan vælge et device eller wearable fra Samsung, som passer til dine ønsker og behov. Du kan få flotte og kraftfulde mobiltelefoner, store og lette tablets samt ekstra information med Samsung wearables.

Samsung mobil – altid fra øverste hylde

 

Når du vælger en smartphone fra Samsung, får du et kvalitets-device, der er spækket med kraftfuld hardware og lækre features. Hvis du vil have en mobiltelefon fra allerøverste hylde, bør du kigge på Samsung Galaxy S10. Den kan klare alle opgaver, du udsætter den for.

 

Du kan også vælge Samsung Galaxy Note9, som er telefonen til dig, der ikke vil gå på kompromis. S Pen med Bluetooth, en stor skærm og et fantastisk kamera - Note9 har det hele.

 

Læs også om Samsung Galaxy A3.

En Samsung tablet til alle behov

 

Kan du godt lide følelsen af en stor skærm og kraftig hardware, så har Samsung mange forskellige tablets at vælge imellem. Du får kvalitet hele vejen rundt - både indvendig og udvendig. Er du til en god allround tablet, som du kan bruge i mange timer, er Samsung Galaxy S3 et ideelt valg.

 

Du kan få en Samsung-tablet til alle behov. Vil du gerne have en tablet til hele familien, kan du vælge Samsung Galaxy Tab A. Er du mere til en stor HD-skærm, har Samsung Galaxy View en skærm på 10.”.