Samsung Galaxy A3 giver dig masser af kvalitet og strøm

Samsung Galaxy A3 giver dig masser af kvalitet og strøm

Kameraet tager detaljerede og lyse billeder

Med et godt kamera kan du fange livets store øjeblikke, så du altid kan huske dem. Skyder du billeder uden for med kameraet i Galaxy A3, får du detaljerede billeder med levende farver. Selvom du zoomer med kameraet, får du gode detaljer og skarpe farver i alle dine billeder.

Tager du kameraet med inden for, vil du blive imponeret over de billeder, det kan tage, når der næsten intet lys er. Den indbyggede specielle blitz sørger for, at alle elementer i dit billede står skarpt. Dej fjerner også irriterende skygger, som kan give støj på billedet. 

Et batteri med strøm til hele dagen

Selvom det ikke typisk er den hardware, som bliver fremhævet oftest, er batteriet dog en af de vigtigste. En stor Full HD-skærm og ultra-skarpt kamera kan ikke bruges, hvis du ikke har noget strøm. Med Samsung Galaxy A3 behøver du dog ikke frygte, at du ikke har nok strøm i løbet af dagen.

Batteriet på 1.900 mAh lyder måske ikke som det største batteri, men du får mange timers strøm ud af batteriet. Det leverer nemlig strøm til, at du kan køre video uafbrudt i mere end 14 timer – stort set alle dine vågne timer.

Masser af kvalitet til en lav pris

Hvis du er på markedet efter en smartphone, som giver dig rigtig god value for money, er Samsung Galaxy A3 et oplagt valg. Samsungs mid-range mobil imponerer nemlig både indvendig og udvendig. Mobilen har et lækkert design i helstøbt metal og solid hardware inde bagved.

Du får en rigtig god pris på en smartphone, der er lavet i samme kvalitetsdesign som flere af topmodellerne. Den føles tynd og let, og du får også en masse ydeevne. Den ligger rigtig godt i hånden, og den er smuk, samtidig med at den performer over evne.