Samsung Galaxy A80

Nyhed: Samsung Galaxy A80

Læs alt om Samsung Galaxy A80, der blandt andet byder på et innovativt kamera, der kan dreje, en stor Super AMOLED-skærm, lang batterilevetid og fingeraftrykslæser i skærmen.

Læs alt om Samsung Galaxy A80, der blandt andet byder på et innovativt kamera, der kan dreje, en stor Super AMOLED-skærm, lang batterilevetid og fingeraftrykslæser i skærmen.

Køb A80 her

Samsung Galaxy A80 - en helt ny type telefon og kamera

Den nye Galaxy A80 leverer en helt ny type oplevelse. I stedet for en udskæring til selfiekameraet er telefonen i stedet udrustet med kun et enkelt innovativt triplekamera på bagsiden - der så til gengæld mekanisk kan blive kørt op og vendt rundt, så det også udgør selfiekameraet.

Det tager ca. et sekund at køre kameraet op, så det er klar til videoopkald eller en selfie. Samtidig kan du glæde dig over, at kameraet slår alle andre selfiekameraer på markedet med sine 48 megapixel med bokeh-effekt og vidvinkel. Kameraet giver dig derfor helt nye fordele og muligheder.

Første kig på Samsung Galaxy A80

Vores tech-anmelder Torben Vognsen har kigget Galaxy A80 grundigt efter i sømmene. Se videoen, og bliv meget klogere på den imponerende mobil, og hør om alt fra designet til det innovative flip-kamera. Teksten fortsætter under videoen.

HURTIGOPLADNING OG LANG BATTERILEVETID

En stor mobiltelefon bruger også mere strøm. Der er dog ikke noget at være nervøs for med Samsung Galaxy A80. Udover det helt nye kamerasystem er Galaxy A80 også udstyret med et 4.000 mAh batteri, hvilket snildt får dig igennem en aktiv dag med både spil, video og surfing. Telefonen kan også oplades med den medfølgende hurtigoplader, der leverer hele 25W. Hurtigopladningen kan faktisk lade mobilen op fra 0-50% på ca. 30 minutter. Du kan altså hurtigt få godt med strøm, hvis du pludselig er kommet i underskud. Er du langt fra en stikkontakt, kan strømbesparetilstanden hjælpe dig med at få mest muligt ud af de sidste procenter. 

Samsung Galaxy A80 har EN SKÆRM I VERDENSKLASSE

Samsung leverer som sædvanlig en skærm i den allerbedste kvalitet; en Super AMOLED-skærm i ekstremt høj opløsning (2400x1080). Eftersom selfiekameraet på Samsung Galaxy A80 er det samme som hovedkameraet, er der ingen udskæringer i skærmen, og du får den fuldendte oplevelse af den lækre 6,7" store skærm. Hele 94% af fronten er dækket af skærmen.

Fingeraftryksaflæseren er skjult i skærmen, så du hurtigt kan låse mobilen op. Den generøse størrelse gør også, at du nemt kan have flere apps åbne samtidig. Designet i metal og med kurvede kanter gør, at du nemt kan have din Samsung Galaxy A80 i hånden flere timer ad gangen.

MASSER AF HASTIGHED

Galaxy A80 er hurtig - faktisk ekstremt hurtig. Den har en octa core processor på 2,2GHz, og med hele 6GB ram er der hukommelse nok til, at telefonen aldrig bliver sløv - uanset hvor mange apps, du har åbne ad gangen.

Med 128GB indbygget hukommelse er der god plads til alle dine billeder og apps. Mobilen er selvfølgelig også udstyret med den intelligente assistent Bixby, der gør det endnu nemmere at få det meste ud af den imponerende hardware og software.

Køb Samsung Galaxy A80 med det samme

Samsung Galaxy A80 har specs, der kan matche Samsungs flagskibe. Du får dog ekstra meget værdi for pengene, da prisen på Galaxy A80 er mere budgetvenlig. Køb din Samsung Galaxy A80 HER. Du kan vælge mellem farverne Black og Silver.