Samsung Galaxy A80

Nyhed: Samsung Galaxy A80

Læs alt om Samsung Galaxy A80, der blandt andet byder på et innovativt kamera, der kan dreje, en stor superAMOLED-skærm og fingeraftrykslæser i skærmen.

Læs alt om Samsung Galaxy A80, der blandt andet byder på et innovativt kamera, der kan dreje, en stor superAMOLED-skærm og fingeraftrykslæser i skærmen.

Samsung A80 - en helt ny type telefon

Den nye Samsung A80 leverer en helt ny type oplevelse. I stedet for en udskæring til selfiekameraet er telefonen i stedet udrustet med kun et enkelt kamera på bagsiden - der så til gengæld mekanisk kan blive kørt op og vendt rundt, så det også udgør selfiekameraet. Det tager ca. et sekund at køre kameraet op så det er klar til videoopkald eller en selfie. Samtidig kan du glæde dig over, at kameraet slår alle andre selfiekameraer på markedet med sine 48 megapixel med bokeh-effekt og vidvinkel.

Hurtigopladning og lang batterilevetid

Udover det helt nye kamerasystem er A80 også udstyret med et 3.700mAh batteri, hvilket snildt får dig igennem en aktiv dag med både spil, video og surfing. Derudover kan telefonen oplades med den medfølgende hurtigoplader, der leverer hele 25W.

En skærm i verdensklasse

Samsung leverer som sædvanlig en skærm i den allerbedste kvalitet; en Super AMOLED skærm i ekstremt høj opløsning (1080x2400). Eftersom selfiekameraet på A80 er det samme som hovedkameraet, er der ingen udskæringer i skærmen, og du får den fuldendte oplevelse af den lækre 6,7" store skærm.

Masser af hastighed

A80 er hurtig - faktisk ekstremt hurtig. Den har en octa core processor på 2,2GHz og med hele 8GB ram er der hukommelse nok til at telefonen aldrig bliver sløv - ligemeget hvor mange apps, du har åbne ad gangen. Med 128GB indbygget hukommelse er der også god plads til alle dine billeder og apps.

Pris og dato for salgsstart

Det er fortsat uvist, hvornår og til hvilken pris Samsung Galaxy A80 vil kunne købes i Danmark. Men hold øje her på siden, hvor vi opdaterer med seneste nyt.

Første kig på Samsung Galaxy A80


Tech-anmelder Torben Vognsen har allerede haft fingrene i Samsung Galaxy A80.