Samsung Galaxy Note 7 - Bliv en af de første

Samsung Galaxy Note 7 - Bliv en af de første

Samsung Galaxy Note 7 er Samsungs nye topmodel med 5,7" skærm og S Pen. Bestil nu og få den nyeste version af Samsung Gear VR (værdi 1.119,-) med i købet. Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode.

Samsung Galaxy Note 7 er Samsungs nye topmodel med 5,7" skærm og S Pen. Bestil nu og få den nyeste version af Samsung Gear VR (værdi 1.119,-) med i købet. Tilbuddet gælder kun i en begrænset periode.

Se priser og bestil

Galaxy Note 7 fra Samsung hjælper dig med at tænke stort. Den indbyggede intelligente S Pen giver et væld af muligheder for at være kreativ og få arbejdet gjort.

Samsung Galaxy Note 7 Features


Bedre S-Pen

Bedre S-Pen

Men den nye, forbedrede og mere præceise S-Pen, kan du tegne direkte på skærmen, uden at låse den op først. Udtryk din personlige stil!

Elegant, robust design

Elegant, robust design

Designet med et komfortabelt et-håndsgreb og fremstillet af metal og glas, fremstår Note 7 som en elegant og robust smartphone. Vand og støv modstandsdygtig.

Forudbestil og få Gear VR!

Forudbestil og få Gear VR!

Forsalget af Galaxy Note 7 starter den 16/8. Forudbestil senest den 30. august 2016 og få Gear VR med i købet. (Værdi 1.199 kr.)

The smartphone that thinks big

Samsung gør ord til handling. Galaxy Note 7 er en smartphone, der tænker stort. Skab og være kreativ og lad teknologien klare resten. Tegn og skriv med den nye S Pen - også selvom det regner. Samsung Galaxy Note 7 er en kreativ platform. Brug som et arbejdsredskab eller til underholdning i fritiden. Note 7 - tænk stort.

Galaxy Note 7 er udstyret med en knivskarp QHD Super AMOLED-skærm og kan vise video i HDR kvalitet. Det giver en større film- og spiloplevelse.

Brug mobilen udenfor - også selvom det regner. Galaxy Note 7 er vand- og støvtæt efter IP68-klassificeringen. Foruden af have indbygget iris-scanner som er op til 200 gange mere sikker end fingeraftryksaflæsning, er mobilen naturligvis udstyret med en lynhurtig processor, et stærk kamera og 64 GB indbygget hukommelse.

Samsung Galaxy Note 7 specifikationer


Bredde: 73,9 mm
Længde: 153,5 mm
Tykkelse: 7,9 mm
Vægt: 168 g
Størrelse: 5,7"
Opløsning: 2560 x 1440
Type: Buet QHD Super AMOLED-skærm
Autofokus: Ja
Opløsning: 12 MP (Dual Pixel/OIS/F 1.7)
Opløsning (frontkamera): 5 MP (F 1.7)
Hukommelse: 64 GB + MicroSD (op til 250 GB)
Farver: Black, silver, blue
Software: Android 6.0
Processor: Octa-core 2.3GHz + 1.6GHz (4.0 GB RAM)
Batteri: 3500 mAh
Tilslutninger: USB 3.0, NFC, BT 4.2, GPS + Glonass + Beidou + Galileo
Wi-fi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4 + 5 GHz)
Vand- og støvbestanding: Ja, IP68
Design/materialer: Glas- og metaldesign. Designet i buet Gorilla Glass 5
Andet: Indbygget iris-scanner - op til 200 gange mere sikker end fingeraftryksaflæsning

Anmeldelser og anbefalinger


.

Samsung Galaxy Note 7 video


Note 7 unpacked

Note 7 unpacked

Se hvordan det gik til, da Samsung præsenterede den nye Note 7. (Starter efter ca. 44 min.)

Tilmeld dig vores Samsung SMS-service ved at sende SAM til 1919, så holder vi dig gratis opdateret om Samsung produkter.Ved at tilmelde dig vores service accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Samsung produkter via sms. Du kan altid framelde dig denne service ved at sende SAM STOP til 1919. Servicen udbydes af Telia, Holmbladsgade 139, 2300 København.