Samsung Galaxy S5 er den fødte all-round smartphone

Samsung Galaxy S5 er den fødte all-round smartphone

Galaxy S5 er proppet med lækre specifikationer

Vil du gerne have en rigtig god all-round smartphone, bør du overveje Samsung Galaxy S5, da den er proppet med lækre specifikationer. Du får blandt andet et lækkert kamera samt et batteri, som kan holde i lang tid.

Samsung Galaxy S5 specifikationer:

 • Skærm – 5.1” Super AMOLED med 16 millioner farver.
 • Opløsning – 1080 x 1920 pixels (432 PPI).
 • Processor – Snapdragon 801.
 • 2 GB RAM.
 • Beskyttelse – Gorilla Glass 3 og IP-67 certificering.

Når vi kalder Samsung Galaxy S5 for an all-round smartphone, så er det fordi, at den har gode specifikationer over hele linjen.

Størrelse og design er ideel på Samsung Galaxy S5

En Galaxy S5 har en rigtig god størrelse, og designet gør, at den ligger rigtig godt i hånden. Du kan nå det hele, samtidig med at den er flot at se på.

Samsung Galaxy S5 størrelse og vægt:

 • Dimensioner – 142 x 72.5 x 8.1 mm.
 • Vægt – 135 gram.

Det er vigtigt, at en mobil ikke er for stor eller for lille. Skærmen på 5.1”, og den gode overordnede Samsung Galaxy S5 størrelse, gør, at den passer til de flestes behov.

Lynhurtigt Galaxy S5-kamera fanger dine minder

Forgængeren havde et af markedets bedste smartphonekameraer, og Samsung har gjort det endnu bedre på Samsung Galaxy S5. Det betyder, at når du tager billeder med din Galaxy S5, er de endnu mere skarpe, klare og lyse.

Facts om kameraet i Samsung Galaxy S5:

 • 16 MP kamera.
 • Mulighed for 4K-videoer – standardindstillingen er 1080p HD-opløsning.
 • Lynhurtigt autofokus – tag et billede på bare 0.3 sekunder.
 • Mange forskellige ”kamera-modes” hjælper dig med at tage endnu bedre billeder.

Uanset om du bruger Samsung Galaxy S5’s kamera udenfor, indenfor, i meget lys eller næsten mørke, vil du få skarpe og lyse billeder – også med video.

En god pris på din nye Galaxy S5

Vil du også gerne have fingrene i den kraftfulde hardware og brugervenlige software? Så har vi hos Telia en rigtig god pris på din nye Samsung Galaxy S5. Hos Telia får du ikke bare en skarp pris på din mobiltelefon, du får også skarpe priser på vores abonnementer samt mange ekstra fordele som lydbøger, roaming i udlandet, Spotify Premium og mere..

Hos Telia har vi altid flere skarpe priser på både mobiltelefoner, phablets og tablets. Når du vælger du et af vores mobilabonnementer, når du køber din Samsung Galaxy S5, kan du få ekstra services med oveni – uden det koster dig noget.

Anmeldelser: ”en overlegen superphone”

Efter lanceringen af flagskibet stod alle anmeldere i kø med lovprisninger. Blandt andet kalder CNET mobiltelefonen for ”en overlegen superphone”. Der er altså tale om noget af en smartphone, som Samsung har kreeret med deres Samsung Galaxy S5.

Især det allerede imponerende kamera, som sad i forgængeren, høster store roser. Samsung har gjort det endnu bedre, og anmelderne hos Trusted Reviews siger bl.a. ”stadig et af de bedste kameraer på markedet”.

Vil du have en smartphone, som både anmeldere og brugere er begejstret for, bør du bestemt kigge i Galaxy S5’s retning.