Samsung rygter

Alt om den næste Samsung Galaxy

Samsungs næste topmodel afsløres d. 26. februar kl. 18 med presale fra kl. 19. Vi har samlet alle rygterne, så du kan blive opdateret på seneste nyt om pris, kamera, design og tekniske specifikationer.

Samsungs næste topmodel afsløres d. 26. februar kl. 18 med presale fra kl. 19. Vi har samlet alle rygterne, så du kan blive opdateret på seneste nyt om pris, kamera, design og tekniske specifikationer.

Samsung lancerer deres næste topmodel den 25. februar til Mobile World Congress i Barcelona. Hvad kan du forvente? Det får du svaret på her.

 

Hvilke modeller kommer?

Der er ingen tvivl om, at vi kommer til at blive præsenteret for efterfølgeren til sidste års Samsung Galaxy S8. Flere medier peger på dette, og Samsungs officielle kanaler teaser tydeligt nummeret 9. Alt tyder derfor på, at det er Samsung Galaxy S9 og S9+, vi bliver præsenteret for senere på måneden.

Samsung satte baren for smartphones højt i 2017 med lanceringen af Galaxy S8, som stadig er en af de bedste telefoner på markedet. Det har sat et stort pres på Samsung, og forventningerne til S9’eren er allerede skyhøje. Meget tyder dog på, at vi ikke kommer til at se en lige så stor opgradering, som Samsung Galaxy S7 til Samsung Galaxy S8, men vi regner stadig med, at S9’eren bliver en af de fedeste lanceringer i 2018.

Her er, hvad rygterne siger indtil videre.PRIS

Det forventes, at Samsung med S9 og S9+ holder fast i samme prisleje som på S8 og S8+. Det vil sige, at de to modeller kommer til at ligge på henholdsvis omkring 6.199 og 6.999 kr. uden abonnement.

 

UDSEENDE OG DESIGN

Rygterne siger, at Samsung har skippet et komplet redesign, og at S9’eren i stedet bliver en opgradering af S8’eren. Designmæssigt vil Samsung Galaxy S9 derfor i grove træk komme til at ligne Samsung Galaxy S8. Dog lanceres S9’eren eftersigende i en ny farve, nemlig Lilac Purple. Derudover kommer S9'eren sandsynligvis i Coral Blue og Midnight Black.

 

KAMERA

Samsung teaser om, at de har gentænkt kameraet på Samsung Galaxy S9. Rygter peger på særligt to features, som skal tage S9s kamera ind i en ny liga. Meget tyder på, at Samsung har tilføjet dobbeltkamera på bagsiden af telefonen. Dette kommer dog muligvis kun til at gælde for S9+. Derudover kommer S9’erens kamera med variable blænde, hvilket betyder, at det bliver muligt at skifte mellem blænden alt efter behov.

Et andet rygte går på, at du med S9’eren kan optage video i super slowmotion via forskellige funktioner. Med S9’eren kan du optage en hel video i slowmotion, men kameraet kan også indstilles til kun at optage i slowmotion, når noget bevæger sig ind i billedrammen. Alternativt kan slowmotion tilføjes til en video, der er optaget i normal hastighed.

 

SKÆRM

Samsung lancerede med Galaxy S8'erens Infinity-skærm et nyt, grænseløst design. Forventningen er, at skærmen bliver den samme på S9’eren. Rygterne siger, at Samsung har bestilt 5.8”- og 6.2”-skærme til S9’eren. Det er de samme størrelser som på S8’eren.

Seneste nyt

Seneste nyt

 

Sms SAM til 1919, så holder vi dig opdateret på seneste nyt om lanceringen af den næste Samsung Galaxy. Du deltager samtidig i konkurrencen om en ny Samsung Galaxy.

 

Sms SAM til 1919, så holder vi dig opdateret på seneste nyt om lanceringen af den næste Samsung Galaxy. Du deltager samtidig i konkurrencen om en ny Samsung Galaxy.

Bliv opdateret

SIKKERHED

Rygterne har svirret om Samsungs modsvar til Apples Face ID-teknologi. Lancerer de en endnu mere avanceret metode, integrerer de fingeraftrykslæseren i skærmen eller noget helt tredje? Meget tyder på, at Samsung har opgivet planen om et reelt modsvar til Apples teknologi. I stedet forventer man en form for ansigtsgenkendelsesteknologi, højst sandsynlig en forbedret version af S8’eren irisscanner. Dette vil blive suppleret af en fingeraftryksaflæser på bagsiden af skærmen under kameraet.

 

BRUGERFLADE

Alt tyder på, at Samsung Galaxy S9 kommer med Android 8.0 Oreo og Samsung Experience 9 brugerfladen.

 

BATTERI

Ligesom S8 og S8+ peger rygter på, at S9 og S9+ kommer til at have henholdsvis 3000 og 3500 mAh batterier. Denne stagnation går faktisk tilbage til 2016, da Galaxy S7 (3000 mAh) og Galaxy S7 Edge (3600 mAh) matchede disse kapaciterer på trods af, at de skulle levere meget mindre strøm til skærmene. De gode nyheder er dog, at Samsung formåede at presse anstændig batterilevetid ud af sine 2017 modeller, så håbet er, at nye løsninger i S9’erne kan forbedre dette yderligere.

 

DEX STATION

Det forventes, at Samsung i forbindelse med lanceringen af S9 også lancerer en opdateret version af deres DeX station. Med en DeX station kan du hurtigt og nemt tilslutte din Samsung Galaxy S9 til en skærm, et tastatur og en mus. Dermed kan du nemt bruge din mobil som computer og arbejde uanset, hvor du befinder dig. 

 

3D EMOJIS

Meget tyder på, at Samsung Galaxy S9 bliver den første mobiltelefon med 3D emojis. De vil blive mere avancerede end Apples animojis, men de kommer til at minde om, da de også tracker og efterligner brugerens ansigtsbevægelser.

Specifikationer

 • Skærmopløsning: QHD+ (1440 x 2960)
 • Skærmstørrelse: 5.8” og 6.2”
 • Skærmteknologi: Super AMOLED
 • Processor: Exynos 9810-processor
 • Kamera: 8-12 MP med f/1.7- og f/2.4 vidvinkel linse
 • Batteri: 3000-3500 mAh batteri (også trådløs opladning)
 • RAM: 4-6 GB
 • Hukommelse: 64/128 GB
 • Styresystem: Android 8.0 – Oreo
 • Farver: Lilac Purple, Coral Blue og Midnight Black
 • Sikkerhed: Fingeraftryksaflæser under skærm og irisscanner
 • Andet: Bixby AI-assistent, Samsung Pay, stereohøjtaler