Samsung rygter

Alt om den næste Samsung Galaxy

Samsungs næste topmodel afsløres d. 11. februar kl. 20. Vi har samlet alle rygterne, så du kan blive opdateret på seneste nyt om pris, kamera, design og tekniske specifikationer.

Samsungs næste topmodel afsløres d. 11. februar kl. 20. Vi har samlet alle rygterne, så du kan blive opdateret på seneste nyt om pris, kamera, design og tekniske specifikationer.

Samsung Galaxy A51 vs Samsung Galaxy A71 vs. Note 10 Lite vs S10 Lite

Har du svært ved at vente på det store Unpacked-event? Så kan du se med her, hvor vi sammenligner Samsungs nyeste skud på stammen – Samsung Galaxy A51, Samsung Galaxy A71, Samsung Galaxy S10 Lite og Samsung Galaxy Note 10 Lite.

ALT OM DE NYE SAMSUNG GALAXY

Der er ikke længe til, at Samsung Unpacked 2020 finder sted. Invitationerne er sendt ud, og det er endeligt bekræftet, at det bliver tirsdag d. 11. februar kl. 20, at Samsung løfter sløret for deres nye mobiler.

Vi ved dog ikke, hvad der vil blive præsenteret, da Samsung holder kortene tæt ind til kroppen. Typisk plejer de at lancere den næste Samsung Galaxy-telefon til deres Unpacked-events, men mon ikke, der er mere i vente. Ved tidligere Unpacked-events har de nemlig præsenteret flere ting.

Hvis der kommer et nyt Samsung Galaxy-flagskib d. 11. februar, får vi bl.a. svar på:

  • Kamerastørrelse og antal MP
  • Hvornår den går i salg
  • Prisen på den nye telefon
  • Størrelsen på processoren
  • Om den bliver med 5G eller ej

Der er mange spørgsmål og rygter derude, men ingen svar. Det eneste, vi ved, er, at datoen er fastlagt. Hvad der kommer til at ske og blive præsenteret, finder vi ud af i løbet af eventen.

Du kan se Samsung Unpacked på Samsungs YouTube-kanal og Samsungs hjemmeside.

SE ALLE SAMSUNG-MOBILER HER

Vi har et stort udvalg af Samsung-mobiler. Her kan du se alle flagskibene, ligesom vi f.eks. også har den populære A-serie.

Hvis der bliver præsenteret nye Samsung Galaxy-telefoner d. 11., kan du også finde dem i vores webshop, når det bliver muligt at købe dem.

Husk, at du selvfølgelig også kan få fingre i lækre Samsung-tablets i webshoppen. Her har vi altid et godt tilbud til dig, ligesom vi har det på mobilerne.

HVILKE MODELLER KOMMER?

Ingen ved, hvilke modeller der kommer – eller om der overhovedet kommer nye mobiler. Rygterne taler dog om, at der kommer tre Samsung Galaxy-mobiler, men ingen e-model.

I stedet taler de samme rygter om, at der kommer en Samsung Galaxy-grundmodel og to high-end-udgaver af flagskibet. De vil ifølge rygterne få navnene Plus og Ultra. Hvis det er sandt, vil det betyde, at den mindste skærmstørrelse bliver på 6,2”.

Hvis Samsung skal følge deres traditionelle mønster og talrække, vil den nye mobil blive nummer 11 i rækken og få navnet Samsung Galaxy S11.

UDSEENDE OG DESIGN

Nogle rygter taler om, at den største designændring på den nye Samsung Galaxy bliver omkring kameraet. Taler rygterne sandt, vil kameraerne blive samlet i et kvadrat i venstre side på bagsiden, og det vil betyde et brud med signatur-designet, hvor kameraet er placeret i midten af telefonen. De samme rygter fortæller desuden, at skærmen sandsynligvis vil fylde næsten hele fronten. Ellers forventes designet at minde om det på Samsung Galaxy S10.

Der er tvivl om, hvor store skærmene bliver. Rygterne er nemlig uenige om, hvor stor grundmodellen bliver. Hvis der kommer en e-model, peger nogle på, at den vil få en skærmstørrelse på 6,1”. Hvis den mindre model ikke kommer, bliver den mindste skærm muligvis i stedet 6,4”.

Rygter taler også om, at modellerne vil komme med det samme front-hole-cutout til selfiekameraet, som vi så på Note10.

KAMERA

Det er kameraet, der er flest rygter om. Hvis rygterne taler sandt, får vi en ny kamera-konge til Samsung Unpacked i februar. Det er nogle vanvittige specs, rygterne nævner.

Kameraet i Samsung Galaxy S11 ifølge rygterne:

  • 108 megapixel
  • Ultravidvinkel
  • Periscope lens
  • 5x optisk zoom
  • Time-of-flight-sensor

Faktisk kan kameraet ende med at have endnu flere megapixels, end hvad rygterne siger. Snapdragon 865-processoren kan nemlig understøtte et kamera på 200 MP ifølge rygter.

Rygterne peger altså på, at Samsung endnu en gang vil udstyre deres flagskibe med verdensklasse kameraer. Vi må dog væbne os med tålmodighed, før spændingen bliver udløst.

SKÆRM

Skærmen er en stor del af modellerne Samsung Galaxy-serien, og de er kendte for at være imponerende. Nogle rygter siger, at det bliver en Dynamic AMOLED-skærm med en refresh rate på 120Hz, vi bliver præsenteret for.

Som vi tidligere har skrevet, er der tvivl om, hvad størrelsen på skærmene bliver. Der tales om alt fra 5,8” til 6,7”, så det bliver spændende at se, hvad der præsenteres.

BATTERI

En stor skærm og kraftige specs kræver et godt batteri. Størrelsen på dette er der heller ikke enighed om. Nogle rygter siger, at vi kan få både et 3.800 mAh, 4.500 mAh og et 5.000 mAh batteri at se til Samsung Unpacked.

Andre rygter taler om, at det mindste batteri bliver på 4.000 mAh. Det største vil stadig være på 5.000 mAh, hvis man skal tro rygterne.

SPECS

Der er heller ikke helt enighed om, hvilke andre specs de nye mobiler får. Der er stor uenighed, og det kan være svært at blive klog på, hvilke rygter der taler sandt.

Øvrige specs ifølge rygterne:

Der er også snak om, at de nye mobiler kommer i samme farver som Galaxy Note10.

Software og brugerflade

Samsung har altid været gavmild med nye funktioner – også med One UI. Med One UI 2.0 er brugerfladen blevet gjort mere simpel og lettere at komme rundt i. De mest benyttede funktioner er blevet fremhævet, mens de mere avancerede indstillinger gemmer sig længere inde i systemet, hvilket gør One UI 2.0 endnu mere brugervenligt end One UI 1.0. Det vil du sætte stor pris på i dagligdagen, når du sidder med brugerfladen i dagligdagen.

Her i 2020 er 2. generation af One UI allerede begyndt at rulle ud. Og mon ikke vi kommer til at se One UI udvikle sig sammen med de næste generationer af mobiltelefoner fra verdens største mobilproducent. Det bliver spændende at se, om One UI også vil hedde One UI i fremtiden, eller om brugerfladen vil skifte navn, ligesom vi tidligere har set det med TouchWiz og Samsung Experience.

Få sms, når vi har nyt om Samsung

Få sms, når vi har nyt om Samsung

Vil du være den første, der får besked, når vi har nyt om Samsungs produkter? Sms SAM til 1919. Så holder vi dig opdateret om Samsung-nyheder via sms.

Vil du være den første, der får besked, når vi har nyt om Samsungs produkter? Sms SAM til 1919. Så holder vi dig opdateret om Samsung-nyheder via sms.

*Ved at tilmelde dig accepterer du, at Telia må sende dig nyheder, tilbud og information om køb af Samsung produkter via sms. Let framelding ved at sende SAM STOP til 1919.