Samsung Galaxy S10

Alt om de nye Samsung Galaxy

Samsungs nye Galaxy S10 er netop blevet lanceret. Inden lanceringen samlede vi alle rygterne. Læs dem her eller køb de nye telefoner allerede nu.

Samsungs nye Galaxy S10 er netop blevet lanceret. Inden lanceringen samlede vi alle rygterne. Læs dem her eller køb de nye telefoner allerede nu.

Køb S10

Samsung lancerer deres næste topmodel den 20. februar kl. 20 dansk tid. Selvom ingen ved, hvad Samsung løfter sløret for senere på måneden, svirrer rygterne. Hvad kan du måske forvente at se d. 20. februar til Samsungs Unpacket event? Det sætter vi lys på her.

HVILKE MODELLER KOMMER?

Det forventes, at vi kommer til at blive præsenteret for efterfølgeren til sidste års Samsung Galaxy S9. Alt peger på, at lanceringen bliver den vigtigste Samsung lancering i årevis. Lanceringen markerer 10-årsjubilæet for Samsungs flagship smartphone, og Samsung har eftersigende planer om at fejre anledningen med manér.

Samsungs officielle kanaler teaser tydeligt nummeret 10. Forventningen er derfor, at Samsung følger deres sædvanlige mønster og præsenterer Samsung Galaxy S10 og Samsung Galaxy S10+.

Udover de forventede S10 og S10+-modeller går der rygter om, at Samsung denne gang vil tilføje endnu flere modeller til deres Galaxy S-serie. Nogle medier peger på, at vi måske bliver præsenteret for en model med et lavere prispunkt. Rygter siger, at denne muligvis får navnet Samsung Galaxy S10 Lite eller S10E. Andre peger på, at der i serien kommer en 5G-aktiveret udgave. Denne går i medierne under navnet Samsung Galaxy S10 X. Flere medier spår også, at Samsung bruger lejligheden til at lancere den ventede foldbare model, der går under navnet Galaxy X. Galaxy X blev kort afsløret ved Samsungs årlige udviklerkonference i november, og det er derfor ikke usandsynligt, at den vil være det helt store højdepunkt d. 20. februar til Samsungs Unpacked event.

UDSEENDE OG DESIGN

Samsung Galaxy S9 var designmæssigt mere eller mindre en kopi af Samsung Galaxy S8. Denne gang kan Samsung-fans dog ifølge mobilchef D.J. Koh forvente ”betydelige designændringer”. Den største ændring vil måske vedrøre frontkameraet, da rygter antyder, at de nye modeller i Galaxy S-serien vil få et ”infinity-O” display, som Samsung præsenterede ved deres årlige udviklerkonference i november.

Ifølge D.J. Koh vil de nye Galaxy-modeller komme i nye, fantastiske farver. Nogle medier peger på, at telefonerne muligvis kommer i sort, hvid og grøn. Andre mener, at farverne gul og blå også bliver en mulighed.

KAMERA

Det siges, at Samsung har stor fokus på kamerakvaliteten i forbindelse med lanceringen af S10-serien. Rygter peger på, at S-serien vil blive udstyret med op til tre kameraer på bagsiden og hele to kameraer på fronten.

SKÆRM

Det forventes, at modellerne i Samsung Galaxy S10-serien vil være mindre kurvede end tidligere modeller. Nogle rygter peger på, at vi får skærmstørrelser på mellem 5,8” og 6,44”.

SIKKERHED

Det forventes, at Samsung Galaxy S10 og S10+ vil blive udstyret med fingeraftryksaflæser indbygget i selve skærmen. I modsætning til de indbyggede fingeraftryksaflæsere, der allerede er på markedet, vil aflæseren muligvis anvende en ultrasonic sensor. Det er uvist, hvorvidt alle modeller i serien bliver udstyret med fingeraftryksaflæseren indbygget i skærmen.

BATTERI

Rygtet siger, at Samsung har skruet op for batterikapaciteten i de nye modeller. S10’eren vil eftersigende indeholde et 3,300 mAh batteri. S10+’eren kommer måske til at kunne prale af et batteri på hele 4,000 mAh.

Hukommelse og lagring

Det forventes, at Galaxy S10-serien vil få mellem 4GB og 12GB RAM, og der går rygter om, at man vil kunne få en model med helt op til 1TB lagringsplads.

Processor

Meget tyder på, at Galaxy S10-familien vil være de første telefoner, der er drevet af Qualcomms nye Snapdragon 855 processor. Alternativt bliver telefonerne muligvis udstyret med Samsungs Exynos 9820 processor.

SENESTE NYT


Sms SAM til 1919, så holder vi dig opdateret på seneste nyt om lanceringen af den næste Samsung Galaxy.