Sony

SONY GIVER DIG DET BEDSTE AF DET BEDSTE – HVER GANG

Hvis du er til høj kvalitet, når det kommer til design, hardware og software, skal du kigge i Sony's retning. Deres mobiler, tablets og headsets er altid blandt markedets absolut bedste. Den inteliggente software og kraftfuld hardware er designet til at gøre din hverdag mere enkelt, smart og sjov. 

Hvis du er til høj kvalitet, når det kommer til design, hardware og software, skal du kigge i Sony's retning. Deres mobiler, tablets og headsets er altid blandt markedets absolut bedste. Den inteliggente software og kraftfuld hardware er designet til at gøre din hverdag mere enkelt, smart og sjov. 

Køb din Sony-mobil her

SONY – HØJ KVALITET OG MARKEDETS BEDSTE

Du kan vælge blandt et banebrydende udvalg af intelligente, tilsluttede enheder med Sony. Der er nemlig tale om intelligent software og kraftfuld hardware pakket ind i ren skønhed. Sonys smarte devices omdefinerer måden, du kommunikerer på. Prøv de fede Sony-devices i din lokale Telia-butik, hvor du kan se og røre telefonerne, samt udforske de mange spændende features og apps.

Sony har arbejdet hårdt på at tage design, ydelse og brugervenlighed til et helt nyt niveau – og det er i den grad lykkes. F.eks. er de innovative mobiltelefoner i Sony Xperia-serien skabt til at give dig spændende nye oplevelser og påvirke dine sanser på en helt ny måde.

Der er tale om meget mere end bare et device fra Sony takket være de medfølgende apps og tjenester. De åbner op for en helt ny verden af fantastisk underholdning, og de er også fotografens bedste ven, da de hjælper med at slippe kreativiteten løs og fastholde fokus.

EN SONY-MOBIL KAN DET HELE – OG LIDT TIL

Mobiltelefoner fra Sony er noget helt unikt. Det er ikke uden grund, at 40% af alle smartphonekameraer i 2014 havde en Sony-billedsensor. Kameraerne vælges ofte som markedets bedste. Telefonernes kamera lader dig fange alle detaljer og farver, samtidig med at du kan stille skarpt som aldrig før.

Når der skal vælges ny mobiltelefon, er der flere ting, som er vigtige. Batteriet skal kunne holde længe, hardwaren skal være god, softwaren brugervenlig og kameraet knivskarpt. Alt det får du blandt andet med Sony Xperia XZ3, der har flyttet grænserne for mobiltelefoner. Dyk ned i en verden af underholdning, flot design og billeder i absolut verdensklasse.

Du er altid garanteret underholdning og kvalitet i verdensklasse med en Sony-telefon. Et produkt fra Sony er lavet med kvalitetsmaterialer, og de giver dig altid det bedste af det bedste. Med Sony Xperia 1 får du f.eks. verdens første 21:9 CinemaWide™ 4K HDR OLED-skærm, der giver ægte biografstemning med utrolig kontrast. 

FÅ KRYSTALKLAR LYD MED SONY-HØRETELFONER

Vil du gerne have et headset, der leverer lyd, som var det englene, der synger? Vores trådløse høretelefoner fra Sony har en sublim lyd, og de kan spille i timevis uden opladning. De trådløse høretelefoner med bluetooth har også brancheførende støjreducerende teknologi, så al støj sorteres fra.

Hovedtelefonerne er perfekte til dig, der ofte er på farten. Det lette ergonomiske design, holdbare batteri og støjreducerende teknologi gør Sony-høretelefoner til den perfekte rejsemakker – både til og fra arbejde og på ferie. Hvis du er glad for en dyb og kraftig bas, kan du vælge et par Sony-hovedtelefoner med EXTRA BASS™-teknologi.

Din Sony-mobiltelefon passer selvfølgelig sammen med hovedtelefoner og devices fra andre mærker. Men hvis du vil have det bedste ud af din mobil og headset, vælger du et headset og mobil fra Sony. De er designet til at passe sammen og leverer uovertruffen lyd og underholdning. 

FIND DET RETTE TILBEHØR TIL DINE DEVICES

Med en Sony-mobiltelefon får du hardware og software fra øverste hylde. Derfor har vi selvfølgelig også sørget for tilbehør af høj kvalitet til dig, så du kan beskytte din telefon, og få mest muligt ud af den.
Skærmbeskyttelse til Sony-telefoner
Kabler og stik til opladning
Covere til Sony-mobiltelefoner

Med et smart cover og skærmbeskyttelse til din Sony-telefon, er den ekstra godt beskyttet. Selvom batteriet i Sonys telefoner er exceptionelt godt, kan det være rart med lidt ekstra strøm en gang imellem. Derfor har vi mange kabler og stik til opladning, så du hurtigt kan lade dine devices op.

Vi har et bredt udvalg af tilbehør i webshoppen. Hvis du ikke kan vente på at få det leveret, har vi også et stort udvalg i vores butikker, hvor du kan finde tilbehør til Sony og mange andre mærker.