Køb Sony Xperia Z3+

Køb Sony Xperia Z3+

 

Få nye kræfter med Sony Xperia Z3+

Den nye vandtætte Sony Xperia Z3+ er både lettere og tyndere end forgængeren Xperia Z3. Den nye skærm er endnu mere lysstærk og har større kontrast, hvilket giver en enestående skærmoplevelse både i mørke omgivelser og i sollys. Xperia Z3+ er udstyret med den absolut nyeste og hurtigste smartphoneprocessor og har hele 32 GB i intern hukommelse, som nemt kan udvides ved hjælp af et microSD™-hukommelseskort. Den forbedrede 4G-teknik sikrer en surfhastighed på op til 300 Mbit/s, der gør det muligt at hente tunge filer selv uden wi-fi-forbindelse.

Få nye kræfter med Sony Xperia Z3+

En vandtæt smartphone til alt slags vejr

 Lige som de andre modeller i Xperia™ Z-serien kan den nye Sony Xperia™ Z3+ tåle vand. Klassificeringen IP68 er den højeste klassificering for vandtæthed, der kan opnås, og det betyder, at Xperia™ Z3+ har bestået testen med at ligge på 1,5 meters dybde i 30 minutter. Det, der adskiller Xperia™ Z3+ fra sine forgængere, er, at den er vandtæt, selvom USB porten ikke kræver noget dæksel. Sørg bare for, at smartphonen er tør, før den lades op.

En vandtæt smartphone til alt slags vejr

Op til to dages batteritid

En kraftig smartphone kræver smart strømstyring. Den nye Xperia™ Z3+ har en batteritid på op til to dage ved normal anvendelse. Det nye forbedrede batteri og telefonens strømsparefunktion betyder, at batteriet holder betydeligt længere, end du er vant til, hvis du ikke har haft en Xperia™ før. Kamera, der fungerer optimalt selv under dårlige lysforhold

Op til to dages batteritid

Gode billeder - selv under dårlige lysforhold

Mange smartphone-brugere oplever problemer med at tage billeder under dårlige lysforhold. Det kraftige 20,7-megapixelkamera i Xperia™ Z3+ er udstyret med billedsensoren Exmor RS™ for mobile og ISO 12800, hvilket hjælper med at tage skarpe billeder med gode farver uanset lyset. Den forbedrede Superior Auto-tilstand genkender op til 52 forskellige motiver, lige fra billeder i sollys til portræt- og madbilleder, og optimerer indstillingerne, så billederne bliver så gode som mulige.

Gode billeder - selv under dårlige lysforhold

Bedre selfies

Tag bedre selfies ved hjælp af det forbedrede 5-megapixel frontkamera. Superior Auto-tilstanden analyserer omgivelserne og hjælper med at tage et godt selvportræt. Det ekstra brede vidvinkelobjektiv betyder, at der kommer mere af motivet med på billederne.

Bedre selfies

Se videoen med Sony Xperia Z3+