Velkommen til Telias Jobsite

Velkommen til Telias Jobsite

Medarbejderne er den største forudsætning for succes hos Telia.

Medarbejderne er den største forudsætning for succes hos Telia.

Job i Telia


Job i organisationen

Er du interesseret i et job i Telias organisation eksempelvis inden for salg, kommunikation, marketing, finans, IT eller som tekniker, så kan du læse mere og se de aktuelle ledige stillinger  under relevante links.

Du kan også møde nogle af vores medarbejdere i organisationen (se relevante links).

Relevante links

Job i shops

Er du interesseret i et job i en af vores butikker, enten som sælger eller som butikschef, så kan du se de aktuelle ledige stillinger under  relevante links.

Du kan også møde nogle af vores medarbejdere i vores butikker (se relevante links).

Relevante links

Trivsel og kompetencer

Medarbejdernes trivsel og kompetencer har enorm betydning for en virksomhed som Telia, der lever af service og viden. Målene er også klare på dette punkt: Telia skal være Danmarks bedste arbejdsplads, og det opnår vi ved at være bedst til at finde de rigtige mennesker, tilbyde attraktive medarbejderordninger, give mulighed for videreudvikling og ved at belønne dygtige medarbejdere.

Mangfoldighed

Telia er en virksomhed i konstant bevægelse. Vi er i høj grad præget af vores ambitiøse strategi, vi har for det danske marked. De mange sammenlægninger og opkøb har skabt en arbejdsplads præget af en utrolig dynamik.
I Telia har vi derfor brug for mange forskellige faggrupper og personlige kompetencer. Vi fokuserer på, om du kan omsætte ord til handling. Vi har brug for en mangfoldig medarbejderskare, fordi vores kunder også er mangfoldige. Hos os er der plads til individet og forskellighed.

Relevante links

Mød medarbejderne

En åben og uformel arbejdsplads

Vi stræber altid efter at skabe enkelhed i vores service til kunder og i vores forretningsgange, hvilket også afspejler sig i vores omgangstone og kontorer. Som medarbejder i Telia vil du opleve nogle meget hjælpsomme og imødekommende kolleger.

Fokus på familie og fleksibilitet

Som medarbejder i Telia ønsker vi, at du har mulighed for at leve et indholdsrigt liv uden for arbejdet såvel som på arbejdet. Vi gør meget for at tage hensyn til balancen mellem arbejde og privatliv, både gennem vores personalepolitik og ledelsesstil.

Fokus på det sociale

Vi holder jævnligt sociale arrangementer, eksempelvis fredagsbar og diverse kulturelle aktiviteter. Som medarbejder kan man også melde sig ind i en eller flere af vores foreninger, bl.a. Sport og Fritid eller Kunstforeningen for at holde både krop og sjæl ved lige.

Ansøgning


Ansøgning

I Telia er det resultaterne, der driver forretningen. Derfor søger vi medarbejdere, der kan levere varen og tage initiativ til at få forretningen til at blomstre. Det kræver en særlig personlighed, som også er i centrum, når vi rekrutterer.

Når du skriver din ansøgning

Vi lægger vægt på, at du bruger tid på at skrive, hvorfor du gerne vil arbejde i Telia, hvorfor du ønsker jobbet, og hvordan dine kompetencer kan bidrage. En relativt kort og målrettet ansøgning er ofte bedre end en samling af uddannelsesbeviser og referencer, der ikke fortæller, hvad der tiltaler dig ved jobbet.

Vi lægger vægt på din personlighed

Faglighed for Telia er ikke kun et papir fra en læreanstalt, men også at du brænder for dit fag og for at omsætte det til resultater i din hverdag. Først og fremmest er vi på udkig efter potentiale, når vi ansætter. Vi ansætter medarbejdere med mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde. Har du en faglig baggrund, som ikke matcher stillingen på papiret, så har du stadigvæk mulighed for at overbevise os om, at du er den rette til jobbet - erfaring er vigtigere end faglig profil og karakterer. Derfor er det vigtigt, at du i din ansøgning og samtaler er åben og ærlig omkring dine styrker og svagheder samt ambitioner.