Velkommen til Telias job i organisationen

Velkommen til Telias job i organisationen

Her kan du se hvilke ledige stillinger der er i Telias organisation i øjeblikket.

Her kan du se hvilke ledige stillinger der er i Telias organisation i øjeblikket.

Ledige jobs

Det er en god idé at læse mere om, hvad Telia lægger vægt på i en ansøgning inden du uploader dit CV og ansøgning.

Du kan også læse om selve rekrutteringsprocessen nedenfor.

Vores Rekrutteringsproces til job i organisationen:

Telia har designet rekrutteringsprocessen sådan, at den er med til, at vi lærer dig bedre at kende, men også så du kan lære Telia bedre at kende. På den måde kan vi sikre os, at det bliver en succes for begge parter.

Såfremt du ikke finder svar på alle dine spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Rekrutteringsproces

StepBeskrivelse
Ansøgning Du ansøger stilling elektronisk via jobopslaget. Du vil umiddelbart modtage en bekræftigelse på din ansøgning.
1. samtale Oftest vil rekrutterende leder kontakte dig og indkalde dig til 1.samtale. Samtalen vil foregå på Telias adresse. I nogle tilfælde vil rekrutterende leders leder deltage på enten 1. eller 2.samtale.
2. samtale Oftest vil HR deltage på denne samtale og du vil muligvis blive bedt om at udfylde en personlighedsprofil og/eller test inden samtalen.
Jobtilbud Såfremt Telia er rette match for dig og du for Telia, vil du blive tilbudt en kontrakt, som vil blive sendt til dig til godkendelse elektronisk.

Start i Telia

Det betyder meget for os, at du får en god start i Telia. Dette sikres bedst ved, at du som ny medarbejder forholdsvis hurtigt får kendskab til vores kultur, værdier og produkter.

Derfor vil du - umiddelbart efter du har accepteret ansættelsen - blive tilbudt et program, der primært fokuserer på at øge dine kompetencer inden for kundeforståelse, produkter og servicering. Derudover vil du gennemgå et kursus i Telias måde at drive virksomhed på, vores værdier og en masse praktisk forhold fra sikkerhed til, hvordan kasseapparatet virker.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – dit første skridt mod en karriere i Telia.