Motivation, mål og muligheder i karrieren

Motivation, mål og muligheder i karrieren

Michael Kragelund

Account Manager

For Account Manager Michael Kragelund er karrriere noget, man selv modellerer. Hos Telia kan man gå i mange retninger – og hvis man ved, hvad man vil, har man alle muligheder for at lykkes.

Michael Kragelund

Hvordan har din karriere været indtil nu?

Da jeg blev færdig fra CBS, havde jeg en masse teori med mig, men ingen erfaring med salg. I mit første job hos Netpointers fik jeg chancen for – sammen med fire andre – at få lov til at lære noget om salg og få mere hands on-erfaring. Det tog et års tid, hvor vi også skulle til udlandet og have noget med derfra. Det var spændende at komme ud at møde en masse mennesker og danne sig et billede af, hvilken størrelse virksomhed jeg havde lyst til at arbejde for. Derefter fik jeg job hos Telefaction, hvor jeg i mit nuværende job bruger en del af det, jeg lærte der. Eller man kan sige: Summen af de ting, jeg før har arbejdet med, har banet vejen for mit job i dag.

Hvordan var det at komme fra skolebænken og ud på arbejdsmarkedet?

Det gode ved at have læst er, at du får en særlig tankegang med dig fra skolen. Selvom det ikke er sådan, at man sidder og genkender en decideret case fra skolebogen, bruger man meget af det, man har lært. Hvad var det, der tiltalte dig ved Telia? – Det var først og fremmest jobbet i sig selv. Jeg havde lige været fire måneder på barsel, og jobbet som Channel Manager lød rigtig spændende. Til jobinterviewet solgte mine chefer både jobbet og Telia rigtig godt og det var også medvirkende. Nu, hvor jeg har været her i tre et halvt år, ved jeg, at de vide rammer gør, at man selv kan modellere sin karriere et langt stykke hen af vejen. Hvis du vil være med der, hvor det sker, skal du bare råbe højt.

Hvordan ser fremtiden ud for dig her?

Her er muligheder for at tage uddannelser, så man kan udvikle sig i karrieren. Det vil jeg gerne, og det bliver taget alvorligt. For mig er det en blanding af ambitioner og visioner og prøve nogle ting af, så man kan sætte sit præg. Det kunne jeg godt tænke mig at være med til.

Hvad skal der til for at blive en succes hos Telia?

Det handler om at opbygge et netværk og vide, hvem man skal gå til for at få tingene gjort. Her er rigtig mange områder og rigtige mange veje at gå, så det er altafgørende, at man har fingeren på pulsen, og at man løbende plejer sit netværk. Man når ingen steder alene, uanset hvilken virksomhed man arbejder for – og det gælder også her.

Hvilket godt råd kan du give til dem, der sidder og skal i gang med karrieren?

Kom ind på markedet, og giv den en skalle. Måske får du ikke lige det job, du havde forestillet dig til at starte med. Det tager tid at opbygge både erfaring og netværk, som kan føre dig de steder hen, hvor du gerne vil arbejde.

Supertalent

Telia tilbyder en vifte af muligheder - lokale, internationale og multikulturelle – og værdsætter og belønner dine idéer. Lige meget om du vælger at arbejde lokalt eller indlede en international karriere, bliver du en del af et high performancemiljø, hvor du med dygtige og erfarne kollegaer gør en forskel.