jobmuligheder hos Telia

Dine muligheder

Din karriere hos os

Der er et nærmest endeløst antal måder at udvikle din karriere på her hos os. Fra at tage dig af kunderne i vores forretninger til at blive en del af vores innovationshold og være med til at muliggøre den næste store vision indenfor telekommunikation.

Forskellige stillinger giver forskellige karrieremuligheder, men nogle ting er ens, uanset hvor i Telia, du arbejder. For os er du nemlig meget mere end en medarbejder. Hos får du muligheden for at virkeliggøre dine mål, både personligt og professionelt.

Vores branche er i konstant forandring, og vi har brug for medarbejdere og teams, der tør udfordre nuet og gøre det komplicerede enkelt, samtidig med at de passer på vores medarbejdere, vores kunder og samfundet. Vi tror ikke på stive hierarkier, men på folk der trives i en kultur baseret på selv-ledelse. Vi sætter store mål for vores forretning og for os selv. Og vi bruger konstant feedback og regelmæssig coaching for at sikre, at vi hele tiden er på rette spor. 

Vi har mange forskellige samarbejdsformer. Hvordan vi arbejder, afhænger af, hvad der er rigtigt for vores kunder, vores forretning, lederen, teamet og dig, for at vi kan levere på vores forretningsstrategi. 

Vores Rekrutteringsproces til job i organisationen:

Telia har designet rekrutteringsprocessen sådan, at den er med til, at vi lærer dig bedre at kende, men også så du kan lære Telia bedre at kende. På den måde kan vi sikre os, at det bliver en succes for begge parter.

Såfremt du ikke finder svar på alle dine spørgsmål, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Rekrutteringsproces

StepBeskrivelse
Ansøgning Du ansøger om stilling elektronisk via jobopslaget. Du vil umiddelbart efter modtage en bekræftelse på din ansøgning.
1. samtale Oftest vil rekrutterende leder kontakte dig og indkalde dig til 1. samtale. Samtalen vil foregå på Telias adresse. I nogle tilfælde vil rekrutterende leders leder deltage på enten 1. eller 2.samtale.
2. samtale Oftest vil HR deltage på denne samtale, og du vil muligvis blive bedt om at udfylde en personlighedsprofil og/eller -test inden samtalen.
Jobtilbud Såfremt Telia er rette match for dig og du for Telia, vil du blive tilbudt en kontrakt, som vil blive sendt til dig til godkendelse elektronisk.

Start i Telia

Det betyder meget for os, at du får en god start i Telia. Dette sikres bedst ved, at du som ny medarbejder forholdsvis hurtigt får kendskab til vores kultur, værdier og produkter.

Derfor vil du - umiddelbart efter du har accepteret ansættelsen - blive tilbudt et program, der primært fokuserer på at øge dine kompetencer inden for kundeforståelse, produkter og servicering. Derudover vil du gennemgå et kursus i Telias måde at drive virksomhed på, vores værdier og en masse praktisk forhold fra sikkerhed til, hvordan kasseapparatet virker.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning – dit første skridt mod en karriere i Telia.

Muligheder for Studerende

For at kunne blive ved med at forandre verden ansætter vi hele tiden nye talenter. Kig dig omkring på vores lokale karrieresider for at finde en mulighed, der passer til dig. 

Hvad er dit næste job?

Tag med på vores rejse, når du har fundet ud af, hvad du vil arbejde med i Telia. Find din mulighed indenfor en af disse jobkategorier.

Data og analyse

Marketing og kommunikation

Teknologi

Forretningsudvikling

Stabsfunktioner

Design og UX

Salg