Vi er Telia

Velkommen til din næste store mulighed

Alt det, du tror på, drømmer om, sætter pris på og stræber efter er helt centralt for det, vi lover vores medarbejdere og for den måde, vi driver forretning på. Vi er styret af et klart, fælles mål og et stærkt værdisæt. Vi ved, at vores medarbejdere selv vil have ansvaret for at finde deres egen vej frem mod deres næste store mulighed. At de vil være en del af en arbejdsplads, hvor de føler, at de hører til, og har adgang til fantastiske mennesker, værktøjer og teknologier, der skaber mulighed for at påvirke de samfund, vi er aktive i.

Giv dig god tid til at læse disse sider igennem og få en god forståelse for, hvad det vil sige at blive en del af Telia familien. 

 

Det stræber vi efter

Med inspiration fra vores førende teknologier, stræber vi efter at udvikle produkter og services i verdensklasse, der bringer hele verden tættere på det, der virkelig betyder noget for vores kunder og vores samfund. Og ligesom teknologien gør, udvikler vi os også hele tiden. Det er derfor, vi har brug for, at ambitiøse og dygtige mennesker som dig slutter sig til os for at gøre vores mål til virkelighed.  

 

Det tilbyder vi dig

Uanset hvilken type job, du er på udkig efter, giver vi dig de redskaber og den støtte, du har brug for, til at skabe din personlige vækst efterhånden som du gør fremskridt på din rejse med Telia. Vi hjælper dig fremad, både personligt og professionelt, ved at øge din værdi på arbejdsmarkedet og gøre dig klar til din næste store mulighed i livet.

Tag et kig på vores hovedkvarter
i Solna, lige uden for StockholmFun facts

Det digitale samfund skaber nye muligheder for milliarder af mennesker ved at sætte dem i kontakt med hinanden og give dem adgang til nye og bedre services.

Alle brancher og de mennesker, der arbejder i dem, spiller en rolle i den udvikling, og deler forhåbentlig vores håb og ambitioner for fremtiden. Men det er meget få virksomheder, der sidder med så mange brikker til puslespillet, som vi gør.

Det betyder, at vi har muligheden for at gøre en forskel og skabe forandring. Ikke bare for dig og mig i dag, men for fremtidige generationer.

Hvis det er din passion konstant at forandre ting til det bedre, passer du lige ind. For vi er på vej til at forandre den måde, vi opfatter telekom-industrien – vi er ved at skabe den næste generation af teleselskab, the New Generation Telco.


Hvad er dit næste job?Data og analyse

Marketing og kommunikation

Teknologi

Forretningsudvikling

Stabsfunktioner

Design og UX

Salg