Djämes Braun konkurrence

Djämes Braun konkurrence

Skal Djämes Braun hjælpe dig med at erklære din kærlighed?

Raggae-drengene Djämes Braun vil gerne give dig en kærlig og cool håndsrækning, hvis du har lyst til at fri eller erklære din kærlighed til en helt speciel person i dit liv. Og én ting er sikkert – duoen kommer til at gøre det på en måde, I aldrig glemmer. Begivenheden kommer til at foregå under Smukfest og vil blive video-optaget, så I og alle andre kan se det sjove og rørende øjeblik igen og igen.

 

Sådan finder vi vinderen

Personen, som har den bedste, sjoveste eller mest rørende bevæggrund for at fri eller erklære sin kærlighed, vinder en kærligheds-happening fra Djämes Braun. Og naturligvis skal det holdes helt hemmeligt overfor den, som skal overraskes. Hvis du mener, du ku' bruge Djämes Brauns kærlighedshjælp, behøver du blot udfylde formularen nedenfor senest 7/8 kl. 12:00 for at være med i opløbet. Og vinder du, får du direkte besked.

Kriterier for at kunne deltage:

 • Aldersgrænsen for deltagelse i konkurrencen er min. 18 år.
 • Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen.
 • Konkurrencen er ikke købsbetinget.
 • Hver bruger kan maksimalt deltage én gang.
 • Ansatte i Telia kan ikke deltage i konkurrencen.        


Præmie

Raggae-drengene Djämes Braun vil gerne give dig en kærlig og cool håndsrækning, hvis du har lyst til at fri eller erklære din kærlighed til en helt speciel person i dit liv. Begivenheden kommer til at foregå under Smukfest og vil blive video-optaget, så I og alle andre kan se det sjove og rørende øjeblik igen og igen.

 • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer.
 • Telia påtager sig intet ansvar for præmien, hverken mangelansvar, produktansvar eller i øvrigt.

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Ved deltagelse accepterer du, at Telia vederlagsfrit kan anvende dit navn og materiale i markedsføringsmæssige sammenhænge knyttet til kampagnen.

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil være tilgængelige for Telia, som udbyder af konkurrencen, og Mindjumpers samt Hjaltelin Stahl, som håndterer konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold. 

Desuden

 • Telia er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.
 • Ved mistanke om snyd har Telia ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. 
 • Ansatte hos Mindjumpers, Hjaltelin Stahl og Telia må ikke deltage i konkurrencen.
 • Facebook er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.    

 

Spørgsmål angående konkurrencen kan rettes til: camilla.wilfert@telia.dk

Deltag her