Konkurrenceregler

Konkurrenceregler

Konkurrencen afvikles via en statusopdatering på www.facebook.com/teliadanmark

Konkurrencen afvikles via en statusopdatering på www.facebook.com/teliadanmark

Udbyder af konkurrencen er:
 
Telia Danmark
Holmbladsgade 139
2300 København S
Tlf.:82 33 70 00

Sådan deltager du:

For at deltage skal du skrive en kommentar til billedet på Facebook og fortælle om din hjemby’s bedste kendetegn. Deadline for deltagelse er mandag d. 21. marts kl. 12.00.

  • Aldersgrænsen for deltagelse i konkurrencen er min. 18 år
  • Kun personer bosat i Danmark kan deltage i konkurrencen
  • Konkurrencen er ikke købsbetinget

Udtrækning af vindere:

Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle kommentarer mandag d. 21. marts efter kl. 12.00. Vinderen offentliggøres ved at blive nævnt og tagget af Telia i en kommentar på Facebook under konkurrencen. For at modtage præmien skal vinderen kontakte Telia på mail maria-holch.skriver@telia.dk inden for 24 timer fra det tidspunkt, kommentaren er postet, og angive navn, adresse, alder, mailadresse og telefonnummer. Præmien bliver overrakt, når Telia besøger vinderens hjemby efter aftale.

Præmie

Vinderne tildeles en Samsung Galaxy S7 edge og en fest (pølsevogn, pølser, pølsebrød og drikkevarer) for vinderens hjemby med et af Danmarks største kendetegn, pølsevognen (max 20 personer). Præmiens totalværdi er 20.000 kr.

På grund af sikkerhed må vinderne ikke kommunikere på de sociale medier eller andre online platforme, at de har vundet konkurrencen før efter, at præmien er overrakt.

  • Præmien kan ikke ombyttes til kontanter eller andre varer
  • Telia påtager sig intet ansvar for præmien, hverken mangelansvar, produktansvar eller i øvrigt

Brug af persondata

Ved deltagelse i konkurrencen gives samtidig samtykke til registrering af navn og øvrige nødvendige kontaktoplysninger. Oplysningerne vil alene blive brugt i forbindelse med afvikling af præmier.

De oplysninger, som du afgiver i forbindelse med konkurrencen, vil være tilgængelige for Telia, som udbyder af konkurrencen. Alle personlige data, som overdrages ved tilmeldingen, opbevares under sikre forhold.

Ved deltagelse i konkurrencen afgives også samtykke til, at Telia bruger billederne og fotoptagelser til brug på egne kanaler og til promovering og markedsføring.

 

Desuden

  • Telia er ikke ansvarlig for eventuelle trykfejl.

  • Ved mistanke om snyd har Telia ret til at tjekke op på og udelukke deltagere. 

  • Ansatte hos Telia må ikke deltage i konkurrencen

  • Telia forbeholder sig ret til at ændre i konkurrencebetingelserne undervejs

  • Facebook eller Instagram er ikke involveret i konkurrencen, hverken i form af administration, sponsorat eller på anden vis.    

 

Spørgsmål omkring konkurrencen kan rettes til: maria-holch.skriver@telia.dk