Vilkår for Telia Touch

Vilkår for Telia Touch

Det er vigtigt, at du giver dig tid til at læse vilkårene for Telia Touch, inden du tilmelder dig. Du skal vide, hvad du siger JA til.

Det er vigtigt, at du giver dig tid til at læse vilkårene for Telia Touch, inden du tilmelder dig. Du skal vide, hvad du siger JA til.

1. Tilmelding til Telia Touch

Når du tilmelder dig Telia Touch, giver du dit navn, telefonnummer og e-mailadresse.

Du kan når som helst afmelde Telia Touch ved at klikke Afmeld i bunden af de e-mails, du modtager fra os eller ved at skrive til mobilprivat@telia.dk.

 

2. Vi kontakter dig med følgende

a) Ved at give samtykke til direkte markedsføring siger du JA til, at vi må kontakte dig med følgende:

 • Gode tilbud på tv-, mobil- og bredbåndsprodukter, services og tilbehør
 • Nyheder om de nyeste smartphones, tablets og tilbehør
 • Særlige fordele og rabatter på oplevelser, fx invitationer til forpremierer i biografen og rabatter på bl.a. rejser, biograf-, koncert- og teaterbilletter
 • Konkurrencer og lodtrækning om fede præmier, fx nye smartphones, tablets og oplevelser i bl.a. Telia Parken og på festivaler
 • Andet indhold relateret til vores brand

Vi kontakter dig primært på e-mail. Du kan også vælge, at vi må ringe og sms/mms'e til dig, og at vi må kontakte dig via sociale medier (fx Facebook og Instagram).

b) Ved at give samtykke til, at vi må analysere og bruge din brugeradfærd på vores websites og i relation til vores beskeder/e-mails, kan vi målrette vores kommunikation og tilbud til dig, så den matcher dine interesser og præferencer. Det vil sige, at vi ud fra, hvilken adfærd du har på vores websites, kan sammensætte en relevant markedsføring til dig.

 

3. Sådan kontakter vi dig

Det er mest almindeligt, at vi sender dig e-mails, men somme tider benytter vi også andre kontaktformer.

 • E-mail: Vi kontakter dig hovedsageligt via e-mail. Denne kontaktform kan derfor ikke fravælges.
 • Sms/mms: Indimellem sender vi dig en sms eller mms, hvis det bare lige er en hurtig besked, eller hvis du har vundet en konkurrence.
 • Notifikationer: Disse fungerer lidt ligesom sms'er og popper op på din skærm, når du besøger Telias website.
 • Sociale medier: Somme tider lægger vi et opslag op på sociale medier, fx Facebook, som du bliver eksponeret for. Vi poster dog aldrig noget på din personlige væg. Du vil udelukkende se beskeden i dit nyhedsfeed sammen med de øvrige nyheder.
 • Telefon: En sjælden gang imellem kan vi have behov for at tale med dig personligt, fx hvis vi vil give dig et særligt godt tilbud, hvor det er nødvendigt.

 

4. Sådan behandler vi dine data i Telia Touch

Det er Telia Danmark, filial af Telia Nättjänster Norden AB, CVR. 20367997, der er dataansvarlig efter de gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Når du tilmelder dig Telia Touch, giver du os tilladelse til at behandle dine oplysninger til gavn for din oplevelse af Telia Touch og på vores website.

Vi deler dem ikke dine data med andre virksomheder eller personer uden for Telia Danmark.

Vi behandler følgende oplysninger om dig:

a) Når du siger JA til, at vi må kontakte dig med gode tilbud og særlige fordele, behandler vi følgende oplysninger:

 • Dine kontaktdata: navn, e-mailadresse og telefonnummer.

b) Når du siger JA til, at vi må analysere og anvende din brugeradfærd på vores websites samt ved vores beskeder til dig, for at gøres vores indhold og tilbud så personlige og relevante som muligt, anvender vi følgende oplysninger om dig:

 • Oplysninger om, hvilke sider du besøger på Telias website, hvad du klikker på samt hvilke produkter, du evt. lægger i kurv.
 • Hvilke beskeder (e-mails, sms/mms, notifikationer) du modtager, åbner og evt. klikker i. Hvis du fx aldrig åbner e-mails, der handler om konkurrencer, så stopper vi med at sende dig e-mails med konkurrencer, fordi du ikke virker interesseret i dette emne.

Læs også Telias Privatlivsinformation, som gælder i tillæg til disse betingelser.