Tal med dine børn om livet på nettet

Vi forbinder mennesker digitalt og tager også et ansvar for børns trivsel på nettet. Derfor er vi gået sammen med Red Barnet om at hjælpe forældre med at få spurgt deres børn: Hvad har du liket i dag?


Få fingrene i fx

De vigtige og sjove snakke, som spørgsmålet åbner op for, giver dig nye muligheder. Både for at dele dine børns online glæder og for at hjælpe dem, hvis de kommer i knibe på nettet – fx med mobning på sociale medier, som Danmark desværre er et af de lande, der er allerhårdest ramt af.*


Sådan kommer du godt i gang

Log ind på Mit Telia – og find den aktuelle Tirsdags-Treat.

Find inspiration til snakken med dine børn i folderen Samtalestarteren, som du kan hente i din Telia butik – og test din viden om, hvad børn rent faktisk siger, når de taler om streak i Snapchat, no-scope i Fortnite eller SMH i kommentarfeltet ved at tage quizzen nedenfor.

Gratis Samtalestarter til dig

For børn og unge giver det ingen mening at opdele tilværelsen i en fysisk og digital verden. De er smeltet sammen, mobiltelefonen er en naturlig del af mange børns liv – og et like, en kommentar eller et billede kan have kæmpestor betydning for børns trivsel.


Så det er bare med at tage hul på de vigtige og sjove samtaler om livet på nettet med dit barn. Samtalestarteren hjælper dig, og den er gratis i din Telia butik.