Ses vi til Smukfest 2017? Vær med i konkurrencen

Ses vi til Smukfest 2017? Vær med i konkurrencen

Smukfest 2017 melder udsolgt på partout-billetter, men du har stadig chancen for at være med under hele festivalen. Lige nu udlodder vi nemlig to partoutbilletter inkl. en festivalpakke.

Smukfest 2017 melder udsolgt på partout-billetter, men du har stadig chancen for at være med under hele festivalen. Lige nu udlodder vi nemlig to partoutbilletter inkl. en festivalpakke.

Vind Smukfest-partoutarmbånd &
den nye Sony Xperia XZ Premium


Sommeren er ikke det samme uden musik, og den ville slet ikke være det samme uden Smukfest i Bøgeskoven. Derfor udlodder vi 2 x partoutarmbånd, 2 personers Hotelt, Sony Xperia XZ Premium, Sony SRS-XB10 Bluetooth speaker - og du kan blive den heldige vinder.


Sådan deltager du i konkurrencen 

Du deltager i konkurrencen ved at svare på spørgsmålet herunder. Vi trækker lod blandt alle besvarelser. Konkurrencen slutter d. 1. juli 2017 kl. 12, og vinderne får direkte besked om eftermiddagen. 

Præmier

1. præmie: 

2 x partoutarmbånd + 1 x Hotelt (telt til to personer), Sony Xperia XZ Premium smartphone og Sony SRS-XB10 bluetooth speaker (værdi: 10.000 kr)

2. præmie:

2 x partoutarmbånd (værdi: 4.500 kr)

Deltag i konkurrencen

Skriv de 3 bedste ting ved festivallivet, og du er automatisk med i konkurrencen.  

Er du kunde hos Telia, accepterer du følgende: Jeg giver Telia tilladelse til at kontakte mig via e-mail, sms og telefonopkald vedr. mit Telia-abonnement og -forbrug, gode tilbud fra Telia samt anden nyttig og relevant information. For at Telia kan give mig den bedst mulige service og skræddersy tilbud til mig, må Telia også analysere mit forbrug, så de kan se, hvilke abonnementer og services der passer bedst til mit behov. Er du ikke kunde hos Telia, acepterer du følgende: Jeg giver Telia tilladelse til at kontakte mig via e-mail, sms og telefonopkald med gode tilbud og markedsføring af Telias mobil og bredbåndsprodukter.


Du kan vinde den nye Sony Xperia XZ Premium,
når du deltager i konkurrencen
Playlist på Spotify til Smukfest 2017 fra Telia
Flere oplevelser til Smukfest med Telia

Hos Telia har vi i forvejen et tæt samarbejde med Spotify, og som gæst på Danmarks smukkeste festival, vil du kunne opleve vores kærlighed til musikken på flere måder. Kig blandt andet forbi vores Recharge-stationer, hvor du kan søge ly for sol eller regn, hænge ud og få opladt både kroppens og mobilens batterier. Hvis du er på farten, kan du også gå til en af vores fire byttestationer, hvor du kan købe en transportabel oplader, som du hver dag kan bytte til et fuldt opladt eksemplar.

Når vi nærmer os Smukfest vender vi tilbage med mere information om vores årlige musikquiz og andre underholdende aktiviteter vi glæder os til at dele med dig, på Danmarks smukkeste festival.

Se de skønne Smukfest minder

Både i 2016 og 2015 var Telia med til Smukfest. Stemningen var god til både musikquiz og surprise koncerterne. Herunder kan du i videoen og billederne fornemme stemningen fra Smukfest 2016.

Vi glæder os til at se dig til Smukfest 2017

Oplev Smukfest med Telia og få festlige festivalminder