Smukfest 2017 - Telia vender tilbage. Ses vi?

Smukfest 2017 - Telia vender tilbage. Ses vi?

Hos Telia elsker vi god musik. Derfor glæder vi os allerede til Smukfest 2017. Håber vi ses!

Hos Telia elsker vi god musik. Derfor glæder vi os allerede til Smukfest 2017. Håber vi ses!

Hos Telia siger vi 'ja' til Smukfest!

Kig forbi vores Recharge-stationer, hvor du kan hænge ud og få opladt både kroppens og mobilens batterier. Hvis du er på farten, kan du også gå til en af vores byttestationer, hvor du kan købe og bytte din mobile oplader til en fuldt opladt. Vi vender tilbage mere mere information, når vi kommer tættere på Smukfest 2017.

Smukfest oplader

Smukfest oplader

Hold liv i mobilen under Smukfest med vores Smukfest oplader. Du kan købe den i vores webshop allerede nu, eller på en af vores recharge stationer, som du finder på Smukfest.

Deltag i Telia Musikquiz

Deltag i Telia Musikquiz

Svar rigtigt på 3 simple musikspørgsmål, så har du chancen for at vinde Spotify Premium vouchers og et par lækre headsets.

Flere oplevelser til Smukfest med Telia

Hos Telia har vi i forvejen et tæt samarbejde med Spotify, og som gæst på Danmarks smukkeste festival, vil du kunne opleve vores kærlighed til musikken på flere måder. Kig blandt andet forbi vores Recharge-stationer, hvor du kan søge ly for sol eller regn, hænge ud og få opladt både kroppens og mobilens batterier. Hvis du er på farten, kan du også gå til en af vores fire byttestationer, hvor du kan købe en transportabel oplader, som du hver dag kan bytte til et fuldt opladt eksemplar.

Når vi nærmer os Smukfest vender vi tilbage med mere information om vores årlige musikquiz og andre underholdende aktiviteter vi glæder os til at dele med dig, på Danmarks smukkeste festival.

Se de skønne Smukfest minder

Både i 2016 og 2015 var Telia med til Smukfest. Stemningen var god til både musikquiz og surprise koncerterne. Herunder kan du i videoen og billederne fornemme stemningen fra Smukfest 2015.

Vi glæder os allerede til næste Smukfest, gør du?

Oplev Smukfest med Telia og få festlige festivalminder